Fru Sunshine skrev:Takker for alle blomkålsrådene.
Min mand har lige ædt en stor portion og snakker om at varme en portion mere, så det klarede jeg da vist udmærket.
Og nu har han så spist det hele.
Fru Sunshine skrev:Takker for alle blomkålsrådene.
Min mand har lige ædt en stor portion og snakker om at varme en portion mere, så det klarede jeg da vist udmærket.
FitBrideToBE skrev:Jeg prøver lige her... Kan jeg lave en kage KUN med æggeblomme? Fordi jeg skal have brugt en rest, og så tænkte jeg på at lave en a la brownie kage, hvor jeg lavede æggesnaps på blommerne og brugte det som base?
Frkvira skrev:Har et glas tikka masala hvordan bruger i det? og hvor længe kan det holde sig når det er åbnet?
Der står godt nok begge dele på etiketten men med så små bogstaver at jeg ikke kan læse det
Lemonella skrev:Altså, jeg er nødt til, at høre I kloge madhoveder herinde.
Jeg har læst en del om bønnefritter. Frosne bønner vendt i enten olie eller smeltet smør og drysset med lidt flagesalt. Smidt i ovnen og så ellers bages i et stykke tid.
Det siges, at de smager lige så godt som almindelige Pommes frites. Gør de så det?
Jeg elsker bønner og vi får dem tit som tilbehør til kød af forskellig art, men jeg kunne altså godt tænke mig, at smage dem som fritter.
Lemonella skrev:Altså, jeg er nødt til, at høre I kloge madhoveder herinde.
Jeg har læst en del om bønnefritter. Frosne bønner vendt i enten olie eller smeltet smør og drysset med lidt flagesalt. Smidt i ovnen og så ellers bages i et stykke tid.
Det siges, at de smager lige så godt som almindelige Pommes frites. Gør de så det?
Jeg elsker bønner og vi får dem tit som tilbehør til kød af forskellig art, men jeg kunne altså godt tænke mig, at smage dem som fritter.
Sorenspige skrev:Jeg kan rigtig godt lide bønne-fritter, og det kan min mand også. Men de smager altså ikke ligesom pomfritter.
Fru Sunshine skrev:Hvad stiller man op med sådan et romanesco-hoved?
Jeg kan igenigen ikke nå at få det spist, og gemalen er for en gangs skyld ( ) udenlands.
Ally skrev:Fru Sunshine skrev:Hvad stiller man op med sådan et romanesco-hoved?
Jeg kan igenigen ikke nå at få det spist, og gemalen er for en gangs skyld ( ) udenlands.
Jeg købte et romansco-hoved for et par uger siden. Lavede noget wokhalløj, hvor det blev skåret i mindre buketter og blev blandet sammen med andre grøntsager. Smagte fint, lidt á la blomkål uden dog at have samme smag som blomkål, der for øvrigt smager rigtig godt. Synes jeg.
Fik du brugt det røde spidskål?