Tråden til de små spørgsmål
Re: Tråden til de små spørgsmål
Har I forslag og opskrifter med ribs? Jeg har 1,3 kg i fryseren, og jeg er egentlig ikke så glad for ribs.
Jeg har selv tænkt på ribssaft, rød grød og ribsgele.
Jeg har selv tænkt på ribssaft, rød grød og ribsgele.
0
Love, love, peace, peace
Re: Tråden til de små spørgsmål
Maoam skrev:Har I forslag og opskrifter med ribs? Jeg har 1,3 kg i fryseren, og jeg er egentlig ikke så glad for ribs.
Jeg har selv tænkt på ribssaft, rød grød og ribsgele.
Ribsgele er rigtig godt at have til alle julens sovser og sæsonens fede retter.
1
Do as I say!
- Kommodedyret
- Indlæg: 3908
- Tilmeldt: 28. aug 2015, 13:23
- Kort karma: 782
- Likede indlæg: 9159
Re: Tråden til de små spørgsmål
Jeg har et bæger philadelphia m krydderurter/hvidløg.
Kan man ikke bruge dette til noget spændende, andet end smørepålæg? Evt noget bagværk?
Kan man ikke bruge dette til noget spændende, andet end smørepålæg? Evt noget bagværk?
0
Closure, closure, closure closure closure
- Fru Sunshine
- Indlæg: 11519
- Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
- Kort karma: 1738
- Geografisk sted: Vendsyssel
- Likede indlæg: 16695
Re: Tråden til de små spørgsmål
Kommodedyret skrev:Jeg har et bæger philadelphia m krydderurter/hvidløg.
Kan man ikke bruge dette til noget spændende, andet end smørepålæg? Evt noget bagværk?
Jeg kan godt lide at røre det op med dåsetun, så det bliver til en slags tunmousse.
2
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
- Kommodedyret
- Indlæg: 3908
- Tilmeldt: 28. aug 2015, 13:23
- Kort karma: 782
- Likede indlæg: 9159
Re: Tråden til de små spørgsmål
Fru Sunshine skrev:Kommodedyret skrev:Jeg har et bæger philadelphia m krydderurter/hvidløg.
Kan man ikke bruge dette til noget spændende, andet end smørepålæg? Evt noget bagværk?
Jeg kan godt lide at røre det op med dåsetun, så det bliver til en slags tunmousse.
Det var en god ide, eftersom jeg faktisk har et par dåser tun i skabet.
1
Closure, closure, closure closure closure
- Persnikedy
- Indlæg: 12397
- Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
- Kort karma: 1072
- Likede indlæg: 18411
Re: Tråden til de små spørgsmål
Kommodedyret skrev:Jeg har et bæger philadelphia m krydderurter/hvidløg.
Kan man ikke bruge dette til noget spændende, andet end smørepålæg? Evt noget bagværk?
Jeg ved ikke om det tæller som bagværk.
Jeg plejer at bruge det til kyllingbryst eller filet. Kom salt og peber på kyllingefilen og brun af på panden, tag dem af og lad dem køle lidt. Smør dem med krydderosten (eventuelt med mere krydderier eller urter) og pak dem ind i butterdej og bag færdig i ovnen.
2
Santa skrev:Penis.
Altid penis.
Re: Tråden til de små spørgsmål
Kommodedyret skrev:Jeg har et bæger philadelphia m krydderurter/hvidløg.
Kan man ikke bruge dette til noget spændende, andet end smørepålæg? Evt noget bagværk?
Du kan bruge det til indbagte kyllingefileter fx.
Brun kyllingefilet, og læg på et stykke butterdej (stort nok til at det kan pakkes rundt om). Rist nogle hakkede champignong og bland med flødeosten, og læg ovenpå kyllingen. Pak butterdejen tæt omkring, prik nogle huller med en gaffel og pensl med æg. Bages ved 200 grader I ca. 20 minutter
2
- Persnikedy
- Indlæg: 12397
- Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
- Kort karma: 1072
- Likede indlæg: 18411
Re: Tråden til de små spørgsmål
HappyPaww skrev:
Du kan bruge det til indbagte kyllingefileter fx.
Brun kyllingefilet, og læg på et stykke butterdej (stort nok til at det kan pakkes rundt om). Rist nogle hakkede champignong og bland med flødeosten, og læg ovenpå kyllingen. Pak butterdejen tæt omkring, prik nogle huller med en gaffel og pensl med æg. Bages ved 200 grader I ca. 20 minutter
2 sjæle, en tanke
1
Santa skrev:Penis.
Altid penis.
Re: Tråden til de små spørgsmål
Hvilke krydderier putter I i, når I koger rødkål?
0
Don’t drink the Kool-Aid!
- MissBailey
- Indlæg: 687
- Tilmeldt: 9. sep 2015, 20:08
- Kort karma: 40
- Likede indlæg: 656
Re: Tråden til de små spørgsmål
Kommodedyret skrev:Jeg har et bæger philadelphia m krydderurter/hvidløg.
Kan man ikke bruge dette til noget spændende, andet end smørepålæg? Evt noget bagværk?
Bland det i en kartoffelmos, evt. med bacontern - og bag det 10-15min
2
- Kommodedyret
- Indlæg: 3908
- Tilmeldt: 28. aug 2015, 13:23
- Kort karma: 782
- Likede indlæg: 9159
Re: Tråden til de små spørgsmål
MissBailey skrev:Kommodedyret skrev:Jeg har et bæger philadelphia m krydderurter/hvidløg.
Kan man ikke bruge dette til noget spændende, andet end smørepålæg? Evt noget bagværk?
Bland det i en kartoffelmos, evt. med bacontern - og bag det 10-15min
God ide! Lyder lækkert og billigt
1
Closure, closure, closure closure closure
Re: Tråden til de små spørgsmål
Jeg fandt ricotta til 5 kr i dag og købte tre bøtter. Så er der nogle af jer, der har en god opskrift med ricotta?
I morgen laver jeg cannelloni med ricotta, spinat (der var også billig øko. spinat) og kikærter. Jeg har også kig på nogle amerikanske pandekager med ricotta og citronskal.
I morgen laver jeg cannelloni med ricotta, spinat (der var også billig øko. spinat) og kikærter. Jeg har også kig på nogle amerikanske pandekager med ricotta og citronskal.
0
Love, love, peace, peace
- MissBailey
- Indlæg: 687
- Tilmeldt: 9. sep 2015, 20:08
- Kort karma: 40
- Likede indlæg: 656
Re: Tråden til de små spørgsmål
Maoam: Jeg har brugt det som lag i en lasagne, hvor ricottaen er blandet med parmesan, spinat og æg. Det er ret godt
2
- Fru Sunshine
- Indlæg: 11519
- Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
- Kort karma: 1738
- Geografisk sted: Vendsyssel
- Likede indlæg: 16695
Re: Tråden til de små spørgsmål
Hvor længe kan hjemmesyltet agurkesalat holde sig på køl?
Det er lagret i almindelig eddike tilsat salt og peber.
Det er lagret i almindelig eddike tilsat salt og peber.
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
- Fru Sunshine
- Indlæg: 11519
- Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
- Kort karma: 1738
- Geografisk sted: Vendsyssel
- Likede indlæg: 16695
Re: Tråden til de små spørgsmål
Lemonella skrev:Fru Sunshine skrev:Hvor længe kan hjemmesyltet agurkesalat holde sig på køl?
Det er lagret i almindelig eddike tilsat salt og peber.
Hvis ikke du har tilsat Atamon, vil jeg mene det kan holde sig i en 6-7 dage.
Vi spiser altid vores inden for en uge, men laver jeg rigeligt, får det lige en lille sjat Atamon og kan så holde sig i køleskabet i et ½ års tid. Så Atamon kan anbefales.
Det var ikke længe. Det har stået i et par uger nu, men det lugter og smager fint. Og der er ingen sære gevækster.
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.