Kom med den!
Jeg synes aldrig jeg bliver helt tilfreds med mine. Så hvad er din bedste opskrift?
Din bedste opskrift på koldthævede boller
Re: Din bedste opskrift på koldthævede boller
Jeg følger ikke en opskrift, så kan ikke så godt hjælpe dig der. Jeg kyler bare noget ned i røremaskinen og putter det i køleskabet til næste dag.
Men Amo har lavet nogle bagebøger som er ret gode, i den ene (mener det er nr 5) er der også en opskrift på koldhævet brød. Har ikke prøvet den, men den ser god ud, og deres opskrifter er generelt gode. Bøgerne kan ind i mellem findes i dagligvarerbutikkerne og koster kun 20 kr mener jeg
Men Amo har lavet nogle bagebøger som er ret gode, i den ene (mener det er nr 5) er der også en opskrift på koldhævet brød. Har ikke prøvet den, men den ser god ud, og deres opskrifter er generelt gode. Bøgerne kan ind i mellem findes i dagligvarerbutikkerne og koster kun 20 kr mener jeg
0
Re: Din bedste opskrift på koldthævede boller
500 ml vand
Lidt gær
Hvad skabene gemmer af nødder, frø, kerner og mel.
Måske revet gulerod.
Noget surmælksprodukt.
Bages ca 15 min ved 210 grader.
Lidt gær
Hvad skabene gemmer af nødder, frø, kerner og mel.
Måske revet gulerod.
Noget surmælksprodukt.
Bages ca 15 min ved 210 grader.
0
“Man kan blive taget på røven. Og man kan blive taget røven på. Begge dele kan være dejligt. Men begge dele kan også være det modsatte. Sådan er livet.”
- Onkel Reje
- Onkel Reje
-
- Indlæg: 367
- Tilmeldt: 13. jul 2017, 06:04
- Kort karma: 22
- Geografisk sted: København
- Likede indlæg: 593
Re: Din bedste opskrift på koldthævede boller
350 gr hvedemel
100 gg grahamsmel
15 gr gær
1 spks olie
3,5 dl vand 1 spk suker 1§ tsk salt
Opløs gær i røreskålen.
Bland melet i - det ligner havregrød når du er færdig. Låg på skålen og ind i køleskabet.
Ingen æltning.
Opvarm ovn til 200 gr morgen.
I mens - bageplade og papir. Skål ud og en skål med koldt vand. ske i vand - ditto hænder. Boller formes løst med våde hænder - nul æltning!
Boller efter hæver ca 20 min.
bages ca et kvarter
100 gg grahamsmel
15 gr gær
1 spks olie
3,5 dl vand 1 spk suker 1§ tsk salt
Opløs gær i røreskålen.
Bland melet i - det ligner havregrød når du er færdig. Låg på skålen og ind i køleskabet.
Ingen æltning.
Opvarm ovn til 200 gr morgen.
I mens - bageplade og papir. Skål ud og en skål med koldt vand. ske i vand - ditto hænder. Boller formes løst med våde hænder - nul æltning!
Boller efter hæver ca 20 min.
bages ca et kvarter
1
Re: Din bedste opskrift på koldthævede boller
missme skrev:Jeg følger ikke en opskrift, så kan ikke så godt hjælpe dig der. Jeg kyler bare noget ned i røremaskinen og putter det i køleskabet til næste dag.
Men Amo har lavet nogle bagebøger som er ret gode, i den ene (mener det er nr 5) er der også en opskrift på koldhævet brød. Har ikke prøvet den, men den ser god ud, og deres opskrifter er generelt gode. Bøgerne kan ind i mellem findes i dagligvarerbutikkerne og koster kun 20 kr mener jeg
Jeg synes sjældent jeg har succes med Amo-opskrifter. Men har da nogle af deres bøger. Tager et kig.
0
Re: Din bedste opskrift på koldthævede boller
Hvis ikke jeg laver på slump, kan jeg fornemme at den her opskrift bliver en jeg kommer til at bruge igen og igen. De kan også laves uden surdej
http://www.cathrinebrandt.dk/mine-bedst ... ejsboller/
http://www.cathrinebrandt.dk/mine-bedst ... ejsboller/
0