Delfin skrev:HappyHippo skrev:Flora skrev:Jeg har en helt særlig måde at lave den på .
Jeg går ned i Netto og tager sådan en her ned fra hylden:
Så betaler jeg for den og går hjem
Hvis det absolut skal være er steff Houlbergs langt bedre (den i pølsen)
Nej
Vi holder jul hos min mor, og det har altid været hende, der har stået for den. Vi fik risengrød d. 23, og så blev der lavet risalamande af resten. Det er ikke altid nogen af os andre er hjemme tidligt nok til at lave det, og vi kommer langvejsfra med offentlig transport, så vi har ikke kunnet overtage opgaven. Min mor er efterhånden ved at være en ældre dame, så vi har barberet godt ned på div. traditionelle forberedelser. Her er den hjemmelavede risalamande så blevet ofret til fordel for Kløvers. Det er helt klart den bedste af dem, der er på markedet, hvis du spørger mine smagsløg. Vi køber et par af de store bøtter, og så spiser vi lun hjemmelavet jordbærsovs til.
Smag og behag er jo heldigvis forskellig. Jeg synes den er rædsom. Ligesom jordbærsauce.