Lemonella skrev:Fru Sunshine skrev:Lemonella skrev:Fru Sunshine skrev:Hvor længe kan hjemmesyltet agurkesalat holde sig på køl?
Det er lagret i almindelig eddike tilsat salt og peber.
Hvis ikke du har tilsat Atamon, vil jeg mene det kan holde sig i en 6-7 dage.
Vi spiser altid vores inden for en uge, men laver jeg rigeligt, får det lige en lille sjat Atamon og kan så holde sig i køleskabet i et ½ års tid. Så Atamon kan anbefales.
Det var ikke længe. Det har stået i et par uger nu, men det lugter og smager fint. Og der er ingen sære gevækster.
Jeg har uden tvivl også haft hjemmelavet agurkesalat stående længere end en uges tid og det har lugtet okay og set fint ud, selvom jeg ikke har haft Atamon i.
Jeg googlede det, fordi jeg faktisk selv var lidt i tvivl og der stod 6-7 dage, hvis man ikke havde brugt Atamon.
Jeg kan næsten ikke få mig til at smide det ud. Det smager så godt.