Statusopdateringer

Brænder du inde med noget, der ikke passer ind andre steder? Så passer det ind her.
Brugeravatar
icelady
Moderator
Indlæg: 9185
Tilmeldt: 12. aug 2015, 06:56
Kort karma: 780
Geografisk sted: Randers
Likede indlæg: 16860

Re: Statusopdateringer

Indlægaf icelady » 13. dec 2015, 08:27

VInderen af aftenens bokse-brag


Billede


:D
5
....

“I do not see why man should not be as cruel as nature” -A. Hitler
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 9334
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1300
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 12185

Re: Statusopdateringer

Indlægaf Fru Sunshine » 13. dec 2015, 19:59

Den her florerer på min væg lige nu. Og bevares, det er da træls for hende, og vedkommede, der ikke vil returnere er da heller ikke sød, men udstiller man ikke også sin egen dumhed en lille smule?


Hjælp med at få mine penge igen..

Har ved en fejl sendt 2500 til denne person. Han vil ikke sende tilbage og har virkelig brug for pengene.

Hvis der er nogen der kender ham må i meget gerne kontakte mig.
rps20151213_205505_784.jpg
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
Delfin
Indlæg: 5980
Tilmeldt: 11. aug 2015, 11:05
Kort karma: 611
Geografisk sted: ..... Casa del Fino
Likede indlæg: 8867

Re: Statusopdateringer

Indlægaf Delfin » 14. dec 2015, 03:08

Alskens opgaver som fx denne. http://da.quiztwist.com/da/can-you-actu ... olors.html

..- og da tiden jo skal gå med noget på sådan en lang nat, må I da også lige se mit ørneblik, så er jeg lige så sej som alle de andre på Facebook.
Så haster det nok ikke så meget med de briller :fløjt:Syn som en Ørn

Wow! Du svarede korrekt på det hele og har fået den højest mulige score! Du har en imponerende syn! Du har evnen til at lægge mærke til de mindste nuancer og detaljer, og du overser intet! Tillykke til dig!
1
14 11 14 :banan:
Brugeravatar
2SHY
Indlæg: 9976
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:22
Kort karma: 1273
Geografisk sted: Aalborg
Likede indlæg: 12370

Re: Statusopdateringer

Indlægaf 2SHY » 14. dec 2015, 06:34

Den her type opdateringer hvor folk hepper og jubler over sport eller skriver direkte henvendt til et hold eller en spiller. Åh altså :nej:
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
0
Intet dør langsommere og mere smertefuldt end en drøm

Don't wait for a light to appear at the end of the tunnel, stride down there and light the bloody thing yourself

The secrets are gone when you look away
Sleep well: They'll whisper your fate
Brugeravatar
Fillie
Indlæg: 2094
Tilmeldt: 12. aug 2015, 18:54
Kort karma: 808
Geografisk sted: Backsword
Likede indlæg: 4426

Re: Statusopdateringer

Indlægaf Fillie » 14. dec 2015, 12:30

ShuruQ skrev:En har delt den her :-D.


Jeg elsker den! :love:
0
"This is my world, and I'm your rock and roll sherpa."

- Francine Smith
Brugeravatar
DetSorteCirkus
Indlæg: 11140
Tilmeldt: 12. aug 2015, 18:07
Kort karma: 1317
Likede indlæg: 24811

Re: Statusopdateringer

Indlægaf DetSorteCirkus » 15. dec 2015, 00:09

Jeg er lidt skuffet over, at min gamle skolekammerat, som jeg godt nok ikke har set i 18 år, men ikke desto mindre opfatter som ret fornuftig, har postet det her...
Det lader endda til, at hun tror på det. Jeg tænker 100% "med løg på", men holdt så heller ikke ud at læse det videre detaljeret.

<GIFT ELLER EJ, BØR DU LÆSE DETTE...
"Da jeg kom hjem en aften lige da min kone havde serveret middag, tog jeg hendes hånd og sagde, jeg har noget at fortælle. Hun sad og spiste roligt. Men jeg observerede en smerte i hendes øjne.
Pludselig kunne jeg ikke åbne min mund. Men jeg måtte lade hende vide, hvad jeg tænkte. Jeg ønsker en skilsmisse. Jeg rejste emnet roligt. Hun virkede ikke irriteret over mine ord, i stedet spurgte hun mig stille, hvorfor?
Jeg undgik hendes spørgsmål. Det gjorde hende vred. Hun smed bestikket og råbte efter mig, du er ikke er en mand! Om natten, talte vi ikke til hinanden. Hun græd. Jeg vidste, at hun ønskede at finde ud af, hvad der var sket med vores ægteskab. Men jeg kunne næppe give hende et tilfredsstillende svar; Jeg havde tabt mit hjerte til Jane. Jeg elskede ikke længere min kone. Jeg havde medlidenhed med hende!
Med en dyb følelse af skyld, havde jeg udarbejdet en skilsmisse-aftale, som erklærede, at hun kunne beholde vores hus, vores bil og 30% ejerandel af mit firma. Hun kiggede bare på det og derefter rykkede hun det i stykker. Den kvinde, som havde tilbragt 10 år af hendes liv med mig var blevet en fremmed. Jeg følte medlidenhed for hendes spildte tid, ressourcer og energi, men jeg kunne ikke trække det jeg havde sagt tilbage, for jeg elskede Jane så højt. Endelig græd hun højlydt foran mig, hvilket var, hvad jeg havde forventet at se. For mig var hendes gråd faktisk en slags lettelse. Tanken om skilsmisse, som havde besat mig i flere uger syntes at være fastere og klarere nu.
Næste dag kom jeg igen meget sent hjem og fandt hende i færd med at skrive noget ved bordet. Jeg sprang over aftensmaden, og gik lige i seng og faldt i søvn meget hurtigt, fordi jeg var træt efter en begivenhedsrig dag med Jane. Da jeg vågnede, var hun stadig i gang med at skrive. Jeg var ligeglad så jeg vendte mig om og faldt i søvn igen.
Om morgenen præsenterede hun, sine skilsmisse betingelser: hun ønskede ikke noget fra mig, men hun havde behov for en måned før skilsmissen. Hun anmodede om, at vi i denne ene måned begge kæmpede for at leve så normalt et liv som muligt. Hendes begrundelse var enkel: vores søn skulle have overstået sine eksamener, og hun ikke vil forstyrre ham med vores brudte ægteskab.
Det var acceptabelt for mig. Men hun havde noget mere, hun bad mig om at huske, hvordan jeg havde båret hende ind i Brudesuiten på vores bryllupsdag. Hun bad om, at jeg hver morgen i den måned det varede ville bære hende ud af vores soveværelse til hoveddøren. Jeg troede, hun var ved at blive skør. Blot for at gøre vores sidste dage sammen tålelige accepterede jeg hendes besynderlige ønske.
Jeg fortalte Jane om min kones skilsmisse betingelser. Hun lo højt og syntes at det var absurd. Uanset hvilke tricks hun anvender, undgår hun ikke skilsmissen, sagde hun hånligt.
Min kone og jeg havde ikke haft nogen fysisk kontakt siden jeg havde sagt at jeg ville skilles. Så den første dag jeg skulle efterkomme hendes ønske, optrådte vi begge klodset. Vores søn, klappede bag os, far holder mor i sine arme. Hans ord bragte mig i en følelse af smerte. Fra soveværelse gennem gangen og ud til døren, gik jeg over ti meter med hende i mine arme. Hun lukkede sine øjne og sagde stille; vi fortæller ikke vores søn om skilsmissen. Jeg nikkede, lidt oprevet. Jeg satte hende uden for døren. Hun gik hen for at vente på bussen til arbejde. Jeg kørte alene til kontoret.
Den anden dag klarede vi begge meget lettere. Hun lænede sig op ad mit bryst. Jeg kunne dufte hendes bluse. Jeg indså, at jeg ikke havde set omhyggeligt på denne kvinde i lang tid. Jeg indså, at hun ikke var ung mere. Der var fine rynker på hendes ansigt, hendes hår var begyndt at blive gråt! Vores ægteskab havde tæret på hende. Et øjeblik spekulerede jeg på alt det jeg havde gjort mod hende.
På den fjerde dag, da jeg løftede hende op, følte jeg at der vendte en følelse af intimitet tilbage. Det var den kvinde, som havde givet ti år af sit liv for mig. Den femte og sjette dag indså jeg, at vores følelse af intimitet igen var stigende. Jeg fortalte ikke Jane om det. Det blev lettere at bære hende som måneden gik. Måske den daglige træning havde gjort mig stærkere.
En morgen havde hun svært ved at finde ud af hvilken kjole hun skulle tage på. Hun prøvede et par kjoler men kunne ikke finde en hun kunne bruge. Derefter sukkede hun, alle mine kjoler er blevet større. Pludselig indså jeg, at hun var blevet meget tynd, det var grunden til at jeg lettere kunne bære hende.
Pludselig ramte det mig... hun havde skjult så meget smerte og bitterhed i sit hjerte. Ubevidst berørte jeg hendes hoved.
Vores søn kom i samme øjeblik og sagde: far, det er nu du skal til at bære mor. For ham, var det at se sin far, der bærer sin mor blevet en væsentlig del af sit liv. Min kone gestikulerede til vores søn om at komme tættere og krammede ham tæt. Jeg vendte mit ansigt væk fordi jeg var bange for, at komme til at skifte mening i sidste øjeblik. Derefter holdt jeg hende i mine arme, og gik fra soveværelset, gennem gangen, og ud til fordøren, med hendes arm omkring min hals, stille og naturligt. Jeg holdt hendes krop tæt; Det var ligesom vores bryllupsdag.
Men hendes store vægttab gjorde mig trist. Den sidste dag, da jeg holdt hende i mine arme kunne jeg næsten ikke gå et skridt. Vores søn var gået i skole. Jeg holdt hende stramt og sagde, at jeg ikke havde bemærket, at vores liv manglede intimitet. Jeg kørte til kontoret... sprang ud af bilen hurtigt uden at låse døren. Jeg var bange for enhver forsinkelse ville kunne få mig ændre min mening... Jeg gik ovenpå. Jane åbnede døren og jeg sagde til hende: Undskyld, Jane, jeg vil ikke skilles alligevel..
Hun kiggede på mig, forundret, og derefter lagde hun hånden på min pande. Har du en feber? Jeg flyttede hendes hånd væk fra mit hoved. Desværre, Jane, jeg vil ikke skilles. Mit ægteskab var kedeligt, sandsynligvis fordi hun og jeg ikke værdsætter detaljerne i vores liv, ikke fordi vi ikke længere elsker hinanden. Jeg indser nu, at da jeg bar hende ind i mit hjem på vores bryllupsdag var det meningen at vi skulle være sammen, indtil døden os skiller. Jane vågnede pludselig op. Hun gav mig en kraftig lussing og smækkede derefter døren i og brast i gråd. Jeg gik nedenunder og kørte væk. I en blomsterbutik bestilte jeg en buket blomster til min kone. Ekspedienten spurgte mig, hvad hun skulle skrive på kortet. Jeg smilede og skrev: Jeg vil bære dig til døren hver morgen indtil døden os skiller.
Om aftenen da jeg kom hjem, med blomster i mine hænder, et smil på mit ansigt, løb jeg op ad trappen, kun for at finde min kone død i sengen. Min kone havde kæmpet mod KRÆFT i måneder, og jeg havde alt for travlt med Jane, til at bemærke det. Hun vidste, at hun skulle dø snart, og hun ønskede at redde mig fra den negative reaktion fra vores søn, der ville komme hvis vi havde gennemført skilsmissen. — i det mindste er jeg set med vores søns øjne en kærlig mand...
Det er de små detaljer af dit liv er, der betyder noget i et forhold. Det er ikke det materielle, villaen, bilen, pengene i banken. Disse skaber et miljø, der er befordrende for lykke men kan ikke give lykke i sig selv.
Så find tid til at være din ægtefælles ven og gøre disse små ting for hinanden, der giver intimitet. Så får du et virkeligt lykkeligt ægteskab!
Hvis du ikke deler dette, vil der ikke ske dig noget.
Hvis du gør, kan du måske redde et ægteskab. Mange af livets fiaskoer er mennesker, der ikke var klar over, hvor tæt de var på succes da de gav op.
1
Brugeravatar
Hunkat
Indlæg: 4578
Tilmeldt: 20. aug 2015, 03:20
Kort karma: 331
Geografisk sted: Mellem månen og en drøm
Likede indlæg: 10805

Re: Statusopdateringer

Indlægaf Hunkat » 15. dec 2015, 05:00

DetSorteCirkus skrev:Jeg er lidt skuffet over, at min gamle skolekammerat, som jeg godt nok ikke har set i 18 år, men ikke desto mindre opfatter som ret fornuftig, har postet det her...
Det lader endda til, at hun tror på det. Jeg tænker 100% "med løg på", men holdt så heller ikke ud at læse det videre detaljeret.

<GIFT ELLER EJ, BØR DU LÆSE DETTE...
"Da jeg kom hjem en aften lige da min kone havde serveret middag, tog jeg hendes hånd og sagde, jeg har noget at fortælle. Hun sad og spiste roligt. Men jeg observerede en smerte i hendes øjne.
Pludselig kunne jeg ikke åbne min mund. Men jeg måtte lade hende vide, hvad jeg tænkte. Jeg ønsker en skilsmisse. Jeg rejste emnet roligt. Hun virkede ikke irriteret over mine ord, i stedet spurgte hun mig stille, hvorfor?
Jeg undgik hendes spørgsmål. Det gjorde hende vred. Hun smed bestikket og råbte efter mig, du er ikke er en mand! Om natten, talte vi ikke til hinanden. Hun græd. Jeg vidste, at hun ønskede at finde ud af, hvad der var sket med vores ægteskab. Men jeg kunne næppe give hende et tilfredsstillende svar; Jeg havde tabt mit hjerte til Jane. Jeg elskede ikke længere min kone. Jeg havde medlidenhed med hende!
Med en dyb følelse af skyld, havde jeg udarbejdet en skilsmisse-aftale, som erklærede, at hun kunne beholde vores hus, vores bil og 30% ejerandel af mit firma. Hun kiggede bare på det og derefter rykkede hun det i stykker. Den kvinde, som havde tilbragt 10 år af hendes liv med mig var blevet en fremmed. Jeg følte medlidenhed for hendes spildte tid, ressourcer og energi, men jeg kunne ikke trække det jeg havde sagt tilbage, for jeg elskede Jane så højt. Endelig græd hun højlydt foran mig, hvilket var, hvad jeg havde forventet at se. For mig var hendes gråd faktisk en slags lettelse. Tanken om skilsmisse, som havde besat mig i flere uger syntes at være fastere og klarere nu.
Næste dag kom jeg igen meget sent hjem og fandt hende i færd med at skrive noget ved bordet. Jeg sprang over aftensmaden, og gik lige i seng og faldt i søvn meget hurtigt, fordi jeg var træt efter en begivenhedsrig dag med Jane. Da jeg vågnede, var hun stadig i gang med at skrive. Jeg var ligeglad så jeg vendte mig om og faldt i søvn igen.
Om morgenen præsenterede hun, sine skilsmisse betingelser: hun ønskede ikke noget fra mig, men hun havde behov for en måned før skilsmissen. Hun anmodede om, at vi i denne ene måned begge kæmpede for at leve så normalt et liv som muligt. Hendes begrundelse var enkel: vores søn skulle have overstået sine eksamener, og hun ikke vil forstyrre ham med vores brudte ægteskab.
Det var acceptabelt for mig. Men hun havde noget mere, hun bad mig om at huske, hvordan jeg havde båret hende ind i Brudesuiten på vores bryllupsdag. Hun bad om, at jeg hver morgen i den måned det varede ville bære hende ud af vores soveværelse til hoveddøren. Jeg troede, hun var ved at blive skør. Blot for at gøre vores sidste dage sammen tålelige accepterede jeg hendes besynderlige ønske.
Jeg fortalte Jane om min kones skilsmisse betingelser. Hun lo højt og syntes at det var absurd. Uanset hvilke tricks hun anvender, undgår hun ikke skilsmissen, sagde hun hånligt.
Min kone og jeg havde ikke haft nogen fysisk kontakt siden jeg havde sagt at jeg ville skilles. Så den første dag jeg skulle efterkomme hendes ønske, optrådte vi begge klodset.Vores søn, klappede bag os, far holder mor i sine arme. Hans ord bragte mig i en følelse af smerte. Fra soveværelse gennem gangen og ud til døren, gik jeg over ti meter med hende i mine arme. Hun lukkede sine øjne og sagde stille; vi fortæller ikke vores søn om skilsmissen. Jeg nikkede, lidt oprevet. Jeg satte hende uden for døren. Hun gik hen for at vente på bussen til arbejde. Jeg kørte alene til kontoret.
Den anden dag klarede vi begge meget lettere. Hun lænede sig op ad mit bryst. Jeg kunne dufte hendes bluse. Jeg indså, at jeg ikke havde set omhyggeligt på denne kvinde i lang tid. Jeg indså, at hun ikke var ung mere. Der var fine rynker på hendes ansigt, hendes hår var begyndt at blive gråt! Vores ægteskab havde tæret på hende. Et øjeblik spekulerede jeg på alt det jeg havde gjort mod hende.
På den fjerde dag, da jeg løftede hende op, følte jeg at der vendte en følelse af intimitet tilbage. Det var den kvinde, som havde givet ti år af sit liv for mig. Den femte og sjette dag indså jeg, at vores følelse af intimitet igen var stigende. Jeg fortalte ikke Jane om det. Det blev lettere at bære hende som måneden gik. Måske den daglige træning havde gjort mig stærkere.
En morgen havde hun svært ved at finde ud af hvilken kjole hun skulle tage på. Hun prøvede et par kjoler men kunne ikke finde en hun kunne bruge. Derefter sukkede hun, alle mine kjoler er blevet større. Pludselig indså jeg, at hun var blevet meget tynd, det var grunden til at jeg lettere kunne bære hende.
Pludselig ramte det mig... hun havde skjult så meget smerte og bitterhed i sit hjerte. Ubevidst berørte jeg hendes hoved.
Vores søn kom i samme øjeblik og sagde: far, det er nu du skal til at bære mor. For ham, var det at se sin far, der bærer sin mor blevet en væsentlig del af sit liv. Min kone gestikulerede til vores søn om at komme tættere og krammede ham tæt. Jeg vendte mit ansigt væk fordi jeg var bange for, at komme til at skifte mening i sidste øjeblik. Derefter holdt jeg hende i mine arme, og gik fra soveværelset, gennem gangen, og ud til fordøren, med hendes arm omkring min hals, stille og naturligt. Jeg holdt hendes krop tæt; Det var ligesom vores bryllupsdag.
Men hendes store vægttab gjorde mig trist. Den sidste dag, da jeg holdt hende i mine arme kunne jeg næsten ikke gå et skridt. Vores søn var gået i skole. Jeg holdt hende stramt og sagde, at jeg ikke havde bemærket, at vores liv manglede intimitet. Jeg kørte til kontoret... sprang ud af bilen hurtigt uden at låse døren. Jeg var bange for enhver forsinkelse ville kunne få mig ændre min mening... Jeg gik ovenpå. Jane åbnede døren og jeg sagde til hende: Undskyld, Jane, jeg vil ikke skilles alligevel..
Hun kiggede på mig, forundret, og derefter lagde hun hånden på min pande. Har du en feber? Jeg flyttede hendes hånd væk fra mit hoved. Desværre, Jane, jeg vil ikke skilles. Mit ægteskab var kedeligt, sandsynligvis fordi hun og jeg ikke værdsætter detaljerne i vores liv, ikke fordi vi ikke længere elsker hinanden. Jeg indser nu, at da jeg bar hende ind i mit hjem på vores bryllupsdag var det meningen at vi skulle være sammen, indtil døden os skiller. Jane vågnede pludselig op. Hun gav mig en kraftig lussing og smækkede derefter døren i og brast i gråd. Jeg gik nedenunder og kørte væk. I en blomsterbutik bestilte jeg en buket blomster til min kone. Ekspedienten spurgte mig, hvad hun skulle skrive på kortet. Jeg smilede og skrev: Jeg vil bære dig til døren hver morgen indtil døden os skiller.
Om aftenen da jeg kom hjem, med blomster i mine hænder, et smil på mit ansigt, løb jeg op ad trappen, kun for at finde min kone død i sengen. Min kone havde kæmpet mod KRÆFT i måneder, og jeg havde alt for travlt med Jane, til at bemærke det. Hun vidste, at hun skulle dø snart, og hun ønskede at redde mig fra den negative reaktion fra vores søn, der ville komme hvis vi havde gennemført skilsmissen. — i det mindste er jeg set med vores søns øjne en kærlig mand...
Det er de små detaljer af dit liv er, der betyder noget i et forhold. Det er ikke det materielle, villaen, bilen, pengene i banken. Disse skaber et miljø, der er befordrende for lykke men kan ikke give lykke i sig selv.
Så find tid til at være din ægtefælles ven og gøre disse små ting for hinanden, der giver intimitet. Så får du et virkeligt lykkeligt ægteskab!
Hvis du ikke deler dette, vil der ikke ske dig noget.
Hvis du gør, kan du måske redde et ægteskab. Mange af livets fiaskoer er mennesker, der ikke var klar over, hvor tæt de var på succes da de gav op.


Det må simpelthen være google translate det der... shit der er mange dårlige formuleringer (jeg har highlightet et par for morskabens skyld :D )

TL:DR mand bærer sin kone rundt og indser han er et røvhul, desværre, hun har kræft og er død da han kommer hjem efter at have fortalt elskerinden at han ikke vil skilles. Men det er okay for hun elskede ham jo så meget at hun har forskånet ham for at hun var dødende.
0
I'm Richard, Chief Warlock of the Brothers of Darkness, Lord of the Thirteen Hells, Master of the Bones, Emporer of the Black, Lord of the Undead Mistress of Fire, and Mayor of a little village up the coast
Brugeravatar
Whoosh
Indlæg: 2088
Tilmeldt: 11. aug 2015, 11:54
Kort karma: 334
Likede indlæg: 2933

Re: Statusopdateringer

Indlægaf Whoosh » 15. dec 2015, 06:02

2
Brugeravatar
2SHY
Indlæg: 9976
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:22
Kort karma: 1273
Geografisk sted: Aalborg
Likede indlæg: 12370

Re: Statusopdateringer

Indlægaf 2SHY » 15. dec 2015, 06:26

Man kan da godt sige man sprang over et måltid?
0
Intet dør langsommere og mere smertefuldt end en drøm

Don't wait for a light to appear at the end of the tunnel, stride down there and light the bloody thing yourself

The secrets are gone when you look away
Sleep well: They'll whisper your fate
Brugeravatar
DetSorteCirkus
Indlæg: 11140
Tilmeldt: 12. aug 2015, 18:07
Kort karma: 1317
Likede indlæg: 24811

Re: Statusopdateringer

Indlægaf DetSorteCirkus » 15. dec 2015, 06:39

2SHY skrev:Man kan da godt sige man sprang over et måltid?


Ordstillingen lyder forkert.
0
Brugeravatar
Hunkat
Indlæg: 4578
Tilmeldt: 20. aug 2015, 03:20
Kort karma: 331
Geografisk sted: Mellem månen og en drøm
Likede indlæg: 10805

Re: Statusopdateringer

Indlægaf Hunkat » 15. dec 2015, 06:40

2SHY skrev:Man kan da godt sige man sprang over et måltid?


Du kan springe et måltid over. At springe over et måltid handler mere om at hoppe hen over bordet. :lol:
1
I'm Richard, Chief Warlock of the Brothers of Darkness, Lord of the Thirteen Hells, Master of the Bones, Emporer of the Black, Lord of the Undead Mistress of Fire, and Mayor of a little village up the coast
Brugeravatar
2SHY
Indlæg: 9976
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:22
Kort karma: 1273
Geografisk sted: Aalborg
Likede indlæg: 12370

Re: Statusopdateringer

Indlægaf 2SHY » 15. dec 2015, 06:44

Hunkat skrev:
2SHY skrev:Man kan da godt sige man sprang over et måltid?


Du kan springe et måltid over. At springe over et måltid handler mere om at hoppe hen over bordet. :lol:

Ah ja det det kan jeg godt se :) Jeg er ikke helt vågen endnu :lol:
0
Intet dør langsommere og mere smertefuldt end en drøm

Don't wait for a light to appear at the end of the tunnel, stride down there and light the bloody thing yourself

The secrets are gone when you look away
Sleep well: They'll whisper your fate
Brugeravatar
DetSorteCirkus
Indlæg: 11140
Tilmeldt: 12. aug 2015, 18:07
Kort karma: 1317
Likede indlæg: 24811

Re: Statusopdateringer

Indlægaf DetSorteCirkus » 15. dec 2015, 06:47

Hunkat skrev:Det må simpelthen være google translate det der... shit der er mange dårlige formuleringer (jeg har highlightet et par for morskabens skyld :D )

TL:DR mand bærer sin kone rundt og indser han er et røvhul, desværre, hun har kræft og er død da han kommer hjem efter at have fortalt elskerinden at han ikke vil skilles. Men det er okay for hun elskede ham jo så meget at hun har forskånet ham for at hun var dødende.


Ja. :D Derfor kan historien selvfølgelig stadig godt være sand, men ja, det gør bare det hele endnu mere grinagtigt.

Til det markerede: For det er nemlig også super troværdigt ikke at opdage, at partneren er dødsyg og majet ansvarligt af hende at skjule sin situation for mand og barn.
2
Brugeravatar
Hunkat
Indlæg: 4578
Tilmeldt: 20. aug 2015, 03:20
Kort karma: 331
Geografisk sted: Mellem månen og en drøm
Likede indlæg: 10805

Re: Statusopdateringer

Indlægaf Hunkat » 15. dec 2015, 06:56

DetSorteCirkus skrev:
Hunkat skrev:Det må simpelthen være google translate det der... shit der er mange dårlige formuleringer (jeg har highlightet et par for morskabens skyld :D )

TL:DR mand bærer sin kone rundt og indser han er et røvhul, desværre, hun har kræft og er død da han kommer hjem efter at have fortalt elskerinden at han ikke vil skilles. Men det er okay for hun elskede ham jo så meget at hun har forskånet ham for at hun var dødende.


Ja. :D Derfor kan historien selvfølgelig stadig godt være sand, men ja, det gør bare det hele endnu mere grinagtigt.

Til det markerede: For det er nemlig også super troværdigt ikke at opdage, at partneren er dødsyg og majet ansvarligt af hende at skjule sin situation for mand og barn.


Ja, tænk hvis sønnens eksamenslæsning blev ødelagt af den dårlige stemning :lol: Og så opfører sønnen sig i resten af historien som om han er 4 år gammel.

Ej, jeg bliver simpelthen så fascineret over at nogen kan tage den slags seriøst. Men underholdende, det er det.
2
I'm Richard, Chief Warlock of the Brothers of Darkness, Lord of the Thirteen Hells, Master of the Bones, Emporer of the Black, Lord of the Undead Mistress of Fire, and Mayor of a little village up the coast
Brugeravatar
icelady
Moderator
Indlæg: 9185
Tilmeldt: 12. aug 2015, 06:56
Kort karma: 780
Geografisk sted: Randers
Likede indlæg: 16860

Re: Statusopdateringer

Indlægaf icelady » 15. dec 2015, 08:01

Billede
1
....

“I do not see why man should not be as cruel as nature” -A. Hitler

Tilbage til "Generelt"