Daine skrev:2SHY skrev:Daine skrev:
Jeg foretrækker normalt også en is med smag (jordbær, lakrids eller banan), men sammen med kage tror jeg det bliver lidt for forvirrende hvis den ikke er 'ren'.
Det tror jeg du har ret i. Hvis du har mod på det kan du jo lave det selv? Det er super nemt og lige den her opskrift kræver ikke man rører i det for at undgå iskrystaller
1/2 liter fløde piskes til flødeskum med kornene fra en vaniliestang og røres sammen med en dåse kondenseret mælk. Ind i fryseren og vent til den er frosset Den er meget rig i smagen og rigtig god
Det lyder da åndssvagt nemt! Jeg har aldrig forsøgt mig med is, fordi den hjemmelavede jeg har fået rundt omkring, plejer at være fyldt med iskrystaller. Eller meget 'tør' i det, så den ikke rigtig vil smelte i munden. Så har tænkt, at det er en videnskab jeg ikke behøvede at sætte mig ind i
Men hvor køber man kondenseret mælk? Er det sådan noget dåsenoget?
Ja, det er det.