Hvordan foretrækker du dine Nachos?
-
- Indlæg: 9096
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 13:24
- Kort karma: 738
- Likede indlæg: 11241
Re: Hvordan foretrækker du dine Nachos?
Når jeg laver dem selv, så ligger jeg nachos (dem med chili smag, salt varianten er for kedelig) og ost i lag. Elsker cheddar og hader når det kun ligger på toppen og alle nachos under ikke har ost på sig
Så vil jeg gerne have kylling på, men ingen jalapenos eller andet. Og så guacamole og salsa til
Så vil jeg gerne have kylling på, men ingen jalapenos eller andet. Og så guacamole og salsa til
0
Re: Hvordan foretrækker du dine Nachos?
Tyndt lag nachos, cheddar, tyndt lag nachos, cheddar osv osv til jeg har den passende mængde.
I ovn ved middel temperatur, så osten når at smelte alle vegne, men uden at noget af det bliver sveden.
Oftest spiser jeg dem bare sådan, men salsa er ekstremt velkommen.
I ovn ved middel temperatur, så osten når at smelte alle vegne, men uden at noget af det bliver sveden.
Oftest spiser jeg dem bare sådan, men salsa er ekstremt velkommen.
0
Re: Hvordan foretrækker du dine Nachos?
Alm. salte i lag med rigelige nængder cheddar. Jalapenos, som jeg så piller af. Så er de lige tilpas stærke til mig. Salsa ved side af, så de ikke bliver bløde. Så er jeg glad
0
- Mani
- Indlæg: 11231
- Tilmeldt: 27. dec 2015, 21:06
- Kort karma: 1788
- Geografisk sted: Østjylland
- Likede indlæg: 23207
Re: Hvordan foretrækker du dine Nachos?
Stitch skrev:Helt almindelige salte nacho chips med masser af ost mellem og over chipsene, og jeg mener MASSER af ost.. Gerne med masser af kylling og jalapeños også.
Salsa, guaca og cremefraiche ved siden af.
Sådan her - dog uden kylling.
0
'If you get tired, learn to rest, not to quit.'
- Daine
- Indlæg: 24611
- Tilmeldt: 19. aug 2015, 18:57
- Kort karma: 3193
- Geografisk sted: Midtjylland
- Likede indlæg: 36731
Re: Hvordan foretrækker du dine Nachos?
Jer der laver lag-opdeling - hvordan får I smeltet osten i mellemlagene før den øverste er branket? De gange jeg har prøvet det, har nederste lag knap været smeltet, før øverste lag var mere end well done.
0
"I en tid med så meget ondskab, må vi passe på kærligheden", citat: Hr. Aurland
Jo mere viden man tilegner sig, des mere ved man, at der er ting man ikke ved. Ting man før ikke anede at man ikke vidste, ved man nu, at man ikke ved.
- Jungletiger
- Indlæg: 621
- Tilmeldt: 11. aug 2015, 06:54
- Kort karma: 66
- Geografisk sted: Søborg
- Likede indlæg: 607
Re: Hvordan foretrækker du dine Nachos?
Nachos med chilismag og masser af cheddar blandet mellem chipsne
Salsa serveres ved siden af.
Salsa serveres ved siden af.
0
Re: Hvordan foretrækker du dine Nachos?
Wizzze skrev:Når du laver/spiser nachos hvordan foretrækker du dem så?
Med den smeltede ost ovenpå, blandet rundt i mellem chipsene, eller som flydende varm ostedip ved siden af?
Og skal salsa / guac ovenpå eller i skåle ved siden af?
Hvad med ting ovenpå, som oliven, jalapenos, persille, koriander, er det all good eller fyforpyffer.
Hvad er din ideelle Nachos servering?
Hvad?
Når jeg selv laver det er det bare tortilla chips med salt, i et tyndt lag, og så med masser af cheddar ost(oftest købt revet eller i skiver) Salsa køber jeg mig til og jeg har vist ikke nogle præferencer i forhold til mærket, så længe den ikke er stærk.
Guacamole laver jeg selv af avocado og hvidløg. Nogle gange spæder jeg op med lidt creme fraiche for at få det til at række længere.
Kød og jalapenos bruger jeg vist aldrig når det er til mig selv.
0
Forarget kan man altid blive
En bruger du ikke kan nå
-
- Indlæg: 9096
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 13:24
- Kort karma: 738
- Likede indlæg: 11241
Re: Hvordan foretrækker du dine Nachos?
Daine skrev:Jer der laver lag-opdeling - hvordan får I smeltet osten i mellemlagene før den øverste er branket? De gange jeg har prøvet det, har nederste lag knap været smeltet, før øverste lag var mere end well done.
Det har aldrig været et problem her, alt osten smelter fint samtidig. Måske du har for høj varme på? Jeg plejer kun at give dem 160-170 grader.
0
- Daine
- Indlæg: 24611
- Tilmeldt: 19. aug 2015, 18:57
- Kort karma: 3193
- Geografisk sted: Midtjylland
- Likede indlæg: 36731
Re: Hvordan foretrækker du dine Nachos?
zembra1986 skrev:Daine skrev:Jer der laver lag-opdeling - hvordan får I smeltet osten i mellemlagene før den øverste er branket? De gange jeg har prøvet det, har nederste lag knap været smeltet, før øverste lag var mere end well done.
Det har aldrig været et problem her, alt osten smelter fint samtidig. Måske du har for høj varme på? Jeg plejer kun at give dem 160-170 grader.
Det kan godt være det er det Jeg plejer at give dem 180-200 grader alt efter hvor sulten jeg er
0
"I en tid med så meget ondskab, må vi passe på kærligheden", citat: Hr. Aurland
Jo mere viden man tilegner sig, des mere ved man, at der er ting man ikke ved. Ting man før ikke anede at man ikke vidste, ved man nu, at man ikke ved.
-
- Indlæg: 9096
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 13:24
- Kort karma: 738
- Likede indlæg: 11241
Re: Hvordan foretrækker du dine Nachos?
Daine skrev:zembra1986 skrev:Daine skrev:Jer der laver lag-opdeling - hvordan får I smeltet osten i mellemlagene før den øverste er branket? De gange jeg har prøvet det, har nederste lag knap været smeltet, før øverste lag var mere end well done.
Det har aldrig været et problem her, alt osten smelter fint samtidig. Måske du har for høj varme på? Jeg plejer kun at give dem 160-170 grader.
Det kan godt være det er det Jeg plejer at give dem 180-200 grader alt efter hvor sulten jeg er
Ja, nogle gange skal det gå hurtigt, når sulten melder sig Men prøv det
0
- Daine
- Indlæg: 24611
- Tilmeldt: 19. aug 2015, 18:57
- Kort karma: 3193
- Geografisk sted: Midtjylland
- Likede indlæg: 36731
Re: Hvordan foretrækker du dine Nachos?
zembra1986 skrev:Daine skrev:zembra1986 skrev:Daine skrev:Jer der laver lag-opdeling - hvordan får I smeltet osten i mellemlagene før den øverste er branket? De gange jeg har prøvet det, har nederste lag knap været smeltet, før øverste lag var mere end well done.
Det har aldrig været et problem her, alt osten smelter fint samtidig. Måske du har for høj varme på? Jeg plejer kun at give dem 160-170 grader.
Det kan godt være det er det Jeg plejer at give dem 180-200 grader alt efter hvor sulten jeg er
Ja, nogle gange skal det gå hurtigt, når sulten melder sig Men prøv det
I will! Efter denne tråd skal jeg vist have nachos i weekenden. Jeg trænger!
0
"I en tid med så meget ondskab, må vi passe på kærligheden", citat: Hr. Aurland
Jo mere viden man tilegner sig, des mere ved man, at der er ting man ikke ved. Ting man før ikke anede at man ikke vidste, ved man nu, at man ikke ved.
- Lurende Peber
- Indlæg: 3091
- Tilmeldt: 17. aug 2015, 16:28
- Kort karma: 487
- Geografisk sted: Langt ude
- Likede indlæg: 6065
Re: Hvordan foretrækker du dine Nachos?
Ad libitum
Joke aside: ost mest ovenpå men gerne også et lag under.
Guac og salsa ved siden af.
Kylling og jalapenos nogen gange.
Joke aside: ost mest ovenpå men gerne også et lag under.
Guac og salsa ved siden af.
Kylling og jalapenos nogen gange.
0
Registreret Gammel Gris
Re: Hvordan foretrækker du dine Nachos?
Cheddarosten lægges oven på chipsene inden de sættes i ovnen. Serveres med creme fraiche og guacemole til
0
Re: Hvordan foretrækker du dine Nachos?
I like my Nachos like I like my women, crispy and cheesy.
I den mere seriøse ende:
Forvarmer altid et ildfast fad i ovnen ved 170 grader. Hurtigt ud og "tilberede" måltidet. Et lag Chili tortilla chips og lidt kylling, pletvis dækket af hot tacosauce og et let lag revet rød cheddar. Et lag chips ovenpå igen, resten af tacosaucen og hele toppen dækket af cheddar. Små 10 min. i ovnen, varmluft, til det begynder at boble. Creme fraiche ved siden af, guacamole er jeg ikke blevet helt voksen nok til endnu.
Perfekt tømmermandsmad
I den mere seriøse ende:
Forvarmer altid et ildfast fad i ovnen ved 170 grader. Hurtigt ud og "tilberede" måltidet. Et lag Chili tortilla chips og lidt kylling, pletvis dækket af hot tacosauce og et let lag revet rød cheddar. Et lag chips ovenpå igen, resten af tacosaucen og hele toppen dækket af cheddar. Små 10 min. i ovnen, varmluft, til det begynder at boble. Creme fraiche ved siden af, guacamole er jeg ikke blevet helt voksen nok til endnu.
Perfekt tømmermandsmad
0
Re: Hvordan foretrækker du dine Nachos?
Runde nachos med salt, et godt lag friskrevet cheddar, grønne jalapenos. Må gerne drysses med koriander efterfølgende.
Fed creme fraiche og masser af grov guacamole. FOR GUDS SKYLD IKKE den dér wannabe flade grønne substans, de serverer på et utal af caféer. Så tager de 100 kr for nachos, og serverer FALSK guacamole! Guacamolen er det vigtigste.
Fed creme fraiche og masser af grov guacamole. FOR GUDS SKYLD IKKE den dér wannabe flade grønne substans, de serverer på et utal af caféer. Så tager de 100 kr for nachos, og serverer FALSK guacamole! Guacamolen er det vigtigste.
3