Tråden til de små spørgsmål

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
FormerlyKnownAs
Indlæg: 13017
Tilmeldt: 6. sep 2017, 07:02
Kort karma: 2860
Likede indlæg: 28063

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf FormerlyKnownAs » 31. aug 2018, 14:04

Vira skrev:
FormerlyKnownAs skrev:
Vira skrev:Hvor mange stykker sushi kan et nogenlunde normalt menneske spise? Jeg får næsten aldrig sushi, men der er kommet noget fra Sushi Daily i den lokale Bilka som jeg godt kunne tænke mig at prøve. Men jeg aner ikke hvor mange stykker jeg skal købe :D


Du må lige melde tilbage hvordan det er. Min søn og jeg så på det i sommer, men gav lidt op fordi der virkede lidt kedeligt. Altså sådan ret standard, kun laks, kun tun osv. Men måske de er blevet mere modige.

Vi købte tilgengæld to Good to go mindst hver søndag hos Sushi Mania - 100 kr for 22-24 stykker. Men så skal du selvfølgelig ned i centeret.

Vi spiser begge 12-14 stykker ish. Han er 5 og jeg er jo så noget ældre :lol:

Jeg endte med at droppe projektet igen, jeg synes simpelthen det blev alt for dyrt, da stykkerne ikke var så store og jeg er meget sulten :fløjt: Det der Mania er det ikke ret sent man skal hente det? Har aldrig fået prøvet noget TGT faktisk, men har hentet app'en :D



Om søndagen er det 15.45-16. Det passede med at vi tog i bio 13.30 og hentede sushi bagefter :D en veninde sagde at de også laver TGTG til frokost også.

Ja jeg mener også at drt var dyrt i Bilka.
0
MissB
Indlæg: 2379
Tilmeldt: 30. apr 2017, 20:02
Kort karma: 256
Likede indlæg: 2196

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf MissB » 31. aug 2018, 14:43

Jeg håber at I kan hjælpe med noget som sikkert er helt åbenlyst, men som min graviditetsramte hjerne ikke lige kan finde ud af.

Når vi laver retter med hakket kød - fx kødsauce, mexikansk, fyld til pirogger osv, så plejer jeg at lave det med en pose revet gulerod, som er købt færdigrevet. Det er nemt og gør at vi får ekstra grøntsager uden at tænke over det.

Meeen, nu har jeg fået graviditetsdiabetes, så tilberedte gulerødder er no-go. Og jeg kan ikke komme på andet end squash, som kan “blende ind” og tage smag af kødet. Og min kæreste er ikke glad for squash.

Det skal være nemt, helst noget man kan købe færdigrevet/skåret ligesom gulerødderne. Måske på frost? Og så skal det ikke have en kraftig smag. Det har vi de andre grøntsagsretter til.

Jeg håber at I kan hjælpe :banan:
0
Brugeravatar
Flora
Indlæg: 14723
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:21
Kort karma: 688
Likede indlæg: 19075

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Flora » 31. aug 2018, 15:18

MissB skrev:Jeg håber at I kan hjælpe med noget som sikkert er helt åbenlyst, men som min graviditetsramte hjerne ikke lige kan finde ud af.

Når vi laver retter med hakket kød - fx kødsauce, mexikansk, fyld til pirogger osv, så plejer jeg at lave det med en pose revet gulerod, som er købt færdigrevet. Det er nemt og gør at vi får ekstra grøntsager uden at tænke over det.

Meeen, nu har jeg fået graviditetsdiabetes, så tilberedte gulerødder er no-go. Og jeg kan ikke komme på andet end squash, som kan “blende ind” og tage smag af kødet. Og min kæreste er ikke glad for squash.

Det skal være nemt, helst noget man kan købe færdigrevet/skåret ligesom gulerødderne. Måske på frost? Og så skal det ikke have en kraftig smag. Det har vi de andre grøntsagsretter til.

Jeg håber at I kan hjælpe :banan:


Måske I kunne bruge hvidkål eller spidskål i fine strimler? Det smager ikke så meget igennem, når det er tilberedt.

Ved dog ikke om det kan fås færdigskåret.
1
Brugeravatar
Flora
Indlæg: 14723
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:21
Kort karma: 688
Likede indlæg: 19075

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Flora » 31. aug 2018, 15:24

Flora skrev:
MissB skrev:Jeg håber at I kan hjælpe med noget som sikkert er helt åbenlyst, men som min graviditetsramte hjerne ikke lige kan finde ud af.

Når vi laver retter med hakket kød - fx kødsauce, mexikansk, fyld til pirogger osv, så plejer jeg at lave det med en pose revet gulerod, som er købt færdigrevet. Det er nemt og gør at vi får ekstra grøntsager uden at tænke over det.

Meeen, nu har jeg fået graviditetsdiabetes, så tilberedte gulerødder er no-go. Og jeg kan ikke komme på andet end squash, som kan “blende ind” og tage smag af kødet. Og min kæreste er ikke glad for squash.

Det skal være nemt, helst noget man kan købe færdigrevet/skåret ligesom gulerødderne. Måske på frost? Og så skal det ikke have en kraftig smag. Det har vi de andre grøntsagsretter til.

Jeg håber at I kan hjælpe :banan:


Måske I kunne bruge hvidkål eller spidskål i fine strimler? Det smager ikke så meget igennem, når det er tilberedt.

Ved dog ikke om det kan fås færdigskåret.


Eller blomkål? Det fås i hvert fald skåret ud i bittesmå stykker på størrelse med ris.
1
MissB
Indlæg: 2379
Tilmeldt: 30. apr 2017, 20:02
Kort karma: 256
Likede indlæg: 2196

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf MissB » 31. aug 2018, 15:29

Flora skrev:
Flora skrev:
MissB skrev:Jeg håber at I kan hjælpe med noget som sikkert er helt åbenlyst, men som min graviditetsramte hjerne ikke lige kan finde ud af.

Når vi laver retter med hakket kød - fx kødsauce, mexikansk, fyld til pirogger osv, så plejer jeg at lave det med en pose revet gulerod, som er købt færdigrevet. Det er nemt og gør at vi får ekstra grøntsager uden at tænke over det.

Meeen, nu har jeg fået graviditetsdiabetes, så tilberedte gulerødder er no-go. Og jeg kan ikke komme på andet end squash, som kan “blende ind” og tage smag af kødet. Og min kæreste er ikke glad for squash.

Det skal være nemt, helst noget man kan købe færdigrevet/skåret ligesom gulerødderne. Måske på frost? Og så skal det ikke have en kraftig smag. Det har vi de andre grøntsagsretter til.

Jeg håber at I kan hjælpe :banan:


Måske I kunne bruge hvidkål eller spidskål i fine strimler? Det smager ikke så meget igennem, når det er tilberedt.

Ved dog ikke om det kan fås færdigskåret.


Eller blomkål? Det fås i hvert fald skåret ud i bittesmå stykker på størrelse med ris.



Super gode forslag, tak! Jeg elsker kål, så ved ikke hvorfor jeg ikke havde tænkt på det. Mon man kan slippe afsted med at rive det og så skylle det bagefter? Det er lidt nemmere end først at skylle det og så snitte det fint (ligesom gulerødderne).
0
Brugeravatar
Persnikedy
Indlæg: 12397
Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
Kort karma: 1072
Likede indlæg: 18411

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Persnikedy » 31. aug 2018, 15:38

MissB skrev:
Super gode forslag, tak! Jeg elsker kål, så ved ikke hvorfor jeg ikke havde tænkt på det. Mon man kan slippe afsted med at rive det og så skylle det bagefter? Det er lidt nemmere end først at skylle det og så snitte det fint (ligesom gulerødderne).



Sagtens. Jeg kommer det selv i en pastasi efter jeg har snittet kål og skyller det deri
1
Santa skrev:Penis.
Altid penis.
Brugeravatar
Flora
Indlæg: 14723
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:21
Kort karma: 688
Likede indlæg: 19075

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Flora » 31. aug 2018, 15:40

MissB skrev:
Flora skrev:
Flora skrev:
MissB skrev:Jeg håber at I kan hjælpe med noget som sikkert er helt åbenlyst, men som min graviditetsramte hjerne ikke lige kan finde ud af.

Når vi laver retter med hakket kød - fx kødsauce, mexikansk, fyld til pirogger osv, så plejer jeg at lave det med en pose revet gulerod, som er købt færdigrevet. Det er nemt og gør at vi får ekstra grøntsager uden at tænke over det.

Meeen, nu har jeg fået graviditetsdiabetes, så tilberedte gulerødder er no-go. Og jeg kan ikke komme på andet end squash, som kan “blende ind” og tage smag af kødet. Og min kæreste er ikke glad for squash.

Det skal være nemt, helst noget man kan købe færdigrevet/skåret ligesom gulerødderne. Måske på frost? Og så skal det ikke have en kraftig smag. Det har vi de andre grøntsagsretter til.

Jeg håber at I kan hjælpe :banan:


Måske I kunne bruge hvidkål eller spidskål i fine strimler? Det smager ikke så meget igennem, når det er tilberedt.

Ved dog ikke om det kan fås færdigskåret.


Eller blomkål? Det fås i hvert fald skåret ud i bittesmå stykker på størrelse med ris.



Super gode forslag, tak! Jeg elsker kål, så ved ikke hvorfor jeg ikke havde tænkt på det. Mon man kan slippe afsted med at rive det og så skylle det bagefter? Det er lidt nemmere end først at skylle det og så snitte det fint (ligesom gulerødderne).


Ja, det tror jeg sagtens du kan :)
0
MissB
Indlæg: 2379
Tilmeldt: 30. apr 2017, 20:02
Kort karma: 256
Likede indlæg: 2196

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf MissB » 31. aug 2018, 15:41

Persnikedy skrev:
MissB skrev:
Super gode forslag, tak! Jeg elsker kål, så ved ikke hvorfor jeg ikke havde tænkt på det. Mon man kan slippe afsted med at rive det og så skylle det bagefter? Det er lidt nemmere end først at skylle det og så snitte det fint (ligesom gulerødderne).



Sagtens. Jeg kommer det selv i en pastasi efter jeg har snittet kål og skyller det deri


Fantastisk! Tak! :D
0
Brugeravatar
Flisseline
Indlæg: 414
Tilmeldt: 23. jan 2016, 07:44
Kort karma: 38
Likede indlæg: 671

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Flisseline » 31. aug 2018, 17:32

Jeg skal servere skiver af kogt majs for nogle gæster i morgen og vil helst skive dem inden jeg koger dem.

Hvor langt tid tror I de skal koge? De er vel 4-5 cm i tykkelse.
0
Brugeravatar
flicka
Indlæg: 2206
Tilmeldt: 8. sep 2015, 18:08
Kort karma: 347
Likede indlæg: 3227

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf flicka » 1. sep 2018, 16:29

Gode restauranter/cafeer i London, som jeg bare MÅ prøve sammen med en veninde?

Vi er ret åbne for lidt af hvert, bare det er godt :savl:
0
Always be yourself
unless you can be a unicorn
then always be a unicorn


A pony is a childhood dream. A horse is an adulthood treasure.
- Rebecca Carroll
Brugeravatar
Filipai
Indlæg: 4147
Tilmeldt: 4. sep 2015, 06:04
Kort karma: 998
Likede indlæg: 7795

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Filipai » 2. sep 2018, 04:20

Trappestige skrev:Hvor kan man købe pretzels/saltkringler henne i DK?


Lidl i deres bake-off bager
0
Lykke
Indlæg: 6936
Tilmeldt: 8. okt 2015, 19:10
Kort karma: 230
Likede indlæg: 6465

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Lykke » 2. sep 2018, 08:03

Trappestige skrev:
Filipai skrev:
Trappestige skrev:Hvor kan man købe pretzels/saltkringler henne i DK?


Lidl i deres bake-off bager

Det skal være de her små nogle, ikke bake-off.


Bilka og netto har jeg set dem i.
0
Brugeravatar
Pjeps
Indlæg: 6344
Tilmeldt: 11. aug 2015, 20:12
Kort karma: 771
Geografisk sted: Det skønne København
Likede indlæg: 14591

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Pjeps » 2. sep 2018, 08:06

Trappestige skrev:
Filipai skrev:
Trappestige skrev:Hvor kan man købe pretzels/saltkringler henne i DK?


Lidl i deres bake-off bager

Det skal være de her små nogle, ikke bake-off.


Det ser ud til at Lidl har tysk uge fra på torsdag, der får de dem garanteret.
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
0
:ninja:
Brugeravatar
Daine
Indlæg: 24635
Tilmeldt: 19. aug 2015, 18:57
Kort karma: 3200
Geografisk sted: Midtjylland
Likede indlæg: 36814

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Daine » 6. sep 2018, 14:29

Helstegt kylling i ovn ... hvordan undgår jeg den bliver tør? :gruble:
Jeg har en lille kylling (ca 1600 g) jeg skal have i morgen aften, men de sidste gange jeg har lavet helstegt kylling synes jeg brystet er blevet noget tørt. Er der et godt råd til hvordan jeg undgår det? Lårene skulle jo gerne blive gennemstegte og møre.
0
"I en tid med så meget ondskab, må vi passe på kærligheden", citat: Hr. Aurland

Jo mere viden man tilegner sig, des mere ved man, at der er ting man ikke ved. Ting man før ikke anede at man ikke vidste, ved man nu, at man ikke ved.
Brugeravatar
Brutus
Indlæg: 779
Tilmeldt: 20. sep 2015, 16:03
Kort karma: 39
Likede indlæg: 1182

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Brutus » 6. sep 2018, 14:37

https://madensverden.dk/kylling-paa-daa ... ift-med-...

prøv denne opskrift. Coladåsen kan, hvis det ønskes, udskiftet med en øldåse (med noget i selvfølgelig)

Det er nemt, og det er int' så ringe :gogo:
2
If it is not yours, dont take it
If it is not right, dont do it.
If it is not true, dont say it.
If you dont know, shut up

(Japanese Wisdom)

Tilbage til "Mad og drikke"