Menu til nytårsaften?
-
- Indlæg: 2530
- Tilmeldt: 13. aug 2015, 13:16
- Kort karma: 170
- Likede indlæg: 4383
Re: Menu til nytårsaften?
sushi.
Så skal jeg ikke tænke på al den lækre mad, der står og bliver kold, mens jeg putter børn.
Så skal jeg ikke tænke på al den lækre mad, der står og bliver kold, mens jeg putter børn.
0
- Madam Pomfrey
- Indlæg: 8894
- Tilmeldt: 11. aug 2015, 19:29
- Kort karma: 1514
- Likede indlæg: 25487
Re: Menu til nytårsaften?
Jeg er på job nytårsaften, og vi har bestilt maden udefra.
Valget er faldet på
forret: Lyngrillet sesam laks ~ Hjerteblade m/ 3 slags marineret tangsalat, lotusrod & avokado. Anrettet med flotte skiver af sesamlaksensamt ingefærcreme & lime. Hertil serveres stenovnsbagt kuvertbrød.
hovedret: Krondyrfilét ~ servers med baconristede små kartofler, vildtflødesauce og friske grønne bønner omviklet m/ bacon. Hertil fuglereder m/ waldorffsalat og syltede minipærer. ^
dét glæde jeg mig til.
Desserten tager jeg mig af - til 30 mennesker, tankerne er
- nøddebund med chokomousse, en hjemmelavet marengs med glitter på, og en kugle god vanillieis, og en smule bærkompot dertil.
Valget er faldet på
forret: Lyngrillet sesam laks ~ Hjerteblade m/ 3 slags marineret tangsalat, lotusrod & avokado. Anrettet med flotte skiver af sesamlaksensamt ingefærcreme & lime. Hertil serveres stenovnsbagt kuvertbrød.
hovedret: Krondyrfilét ~ servers med baconristede små kartofler, vildtflødesauce og friske grønne bønner omviklet m/ bacon. Hertil fuglereder m/ waldorffsalat og syltede minipærer. ^
dét glæde jeg mig til.
Desserten tager jeg mig af - til 30 mennesker, tankerne er
- nøddebund med chokomousse, en hjemmelavet marengs med glitter på, og en kugle god vanillieis, og en smule bærkompot dertil.
0
"Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light."
Re: Menu til nytårsaften?
Min kæreste og jeg holder det sammen.
Forret:
Panerede tigerrejer med salat.
Hovedret:
Lammekoteletter, pommes anna, sovs og noget grønt.
Dessert:
Chokoladekager med flydende midte og hjemmelavet vaniljeis.
Forret:
Panerede tigerrejer med salat.
Hovedret:
Lammekoteletter, pommes anna, sovs og noget grønt.
Dessert:
Chokoladekager med flydende midte og hjemmelavet vaniljeis.
0
Love, love, peace, peace
- Daine
- Indlæg: 24611
- Tilmeldt: 19. aug 2015, 18:57
- Kort karma: 3193
- Geografisk sted: Midtjylland
- Likede indlæg: 36729
Re: Menu til nytårsaften?
Jeg skal holde nytår herinde og satser på at hygge max hele dagen og aftenen
Min forret (som bliver serveret som sen frokost, jeg kan ikke spise 3 store retter om aftenen): Blinis med rejer, cremefraiche, tomat, forårsløg og stenbiderrogn.
Hovedret: Krondyrmørbrad med Pommes Dauphinoise og dampede rosenkål.
Dessert: Brownie med Hansen vaniljeis, brombær og ananaskirsebær.
Min forret (som bliver serveret som sen frokost, jeg kan ikke spise 3 store retter om aftenen): Blinis med rejer, cremefraiche, tomat, forårsløg og stenbiderrogn.
Hovedret: Krondyrmørbrad med Pommes Dauphinoise og dampede rosenkål.
Dessert: Brownie med Hansen vaniljeis, brombær og ananaskirsebær.
1
"I en tid med så meget ondskab, må vi passe på kærligheden", citat: Hr. Aurland
Jo mere viden man tilegner sig, des mere ved man, at der er ting man ikke ved. Ting man før ikke anede at man ikke vidste, ved man nu, at man ikke ved.
- DetSorteCirkus
- Indlæg: 21951
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 18:07
- Kort karma: 2513
- Likede indlæg: 59511
Re: Menu til nytårsaften?
Så ligger menuen klar i detaljer.
Velkomstdims: Pina Colada (min venindes overraskende valg af velkomstdrink), tapasspyd og minitoast med tunmousse
Forret: Spanakopita-trekanter (butterdej, der egentlig skal være filodej, med fyld af spinat og feta) anrettet på lidt grønt
Hovedret: Græske bøffer/laks til selskabets pescatar, pommes duchesse, bearnaise og hollandaise, klassisk græsk salat, salat med bl.a. grillet aubergine, tzatziki, mandelfyldte oliven, fyldte minipeberfrugter og evt. noget brød
Dessert: Kanelis med havtornsirup
Kl. 12: Sekt og kransekage, jordbær, Lindt-dessertchokolader og chips med dip.
Aftenens øvrige drikkevarer bliver som altid efter den enkelte gæsts smag og behag. Jeg satser på god rødvin - og øl til "90 års fødselsdagen". Det er fast tradition.
Velkomstdims: Pina Colada (min venindes overraskende valg af velkomstdrink), tapasspyd og minitoast med tunmousse
Forret: Spanakopita-trekanter (butterdej, der egentlig skal være filodej, med fyld af spinat og feta) anrettet på lidt grønt
Hovedret: Græske bøffer/laks til selskabets pescatar, pommes duchesse, bearnaise og hollandaise, klassisk græsk salat, salat med bl.a. grillet aubergine, tzatziki, mandelfyldte oliven, fyldte minipeberfrugter og evt. noget brød
Dessert: Kanelis med havtornsirup
Kl. 12: Sekt og kransekage, jordbær, Lindt-dessertchokolader og chips med dip.
Aftenens øvrige drikkevarer bliver som altid efter den enkelte gæsts smag og behag. Jeg satser på god rødvin - og øl til "90 års fødselsdagen". Det er fast tradition.
1
- Mani
- Indlæg: 11228
- Tilmeldt: 27. dec 2015, 21:06
- Kort karma: 1788
- Geografisk sted: Østjylland
- Likede indlæg: 23201
Re: Menu til nytårsaften?
Hapsere til nytårstalen: Saltmandler, butterdejsroulade, grissinis med tørret skinke og parmesanost med balsamico
Forret: Blinis med tigerrejer på melonsalat og røget laks med rygeostcreme
Hovedret: Oksemørbrad i pesto med parmaskinke serveret med bagt kartoffelmos, stuvede svampe og salat
Dessert: Brownie med pecan & marshmellow og vanilleis
Derudover chips, konfekt og kransekage.
Vi bliver 6 voksen og 7 børn - heraf 2 i børnehavealderen og 5 på 11-13 år.
Forret: Blinis med tigerrejer på melonsalat og røget laks med rygeostcreme
Hovedret: Oksemørbrad i pesto med parmaskinke serveret med bagt kartoffelmos, stuvede svampe og salat
Dessert: Brownie med pecan & marshmellow og vanilleis
Derudover chips, konfekt og kransekage.
Vi bliver 6 voksen og 7 børn - heraf 2 i børnehavealderen og 5 på 11-13 år.
3
'If you get tired, learn to rest, not to quit.'
- Newsugar
- Indlæg: 133
- Tilmeldt: 16. nov 2015, 23:22
- Kort karma: 5
- Geografisk sted: Esbjerg
- Likede indlæg: 62
Re: Menu til nytårsaften?
Vi skal have raclette med en masse forskelligt, bl.a. mini pariserbøffer, omelet med fyld, krydret kylling, mørbradbøffer og stegte grøntsager. Til dessert laver jeg hvid chokolade panna cotta i kold jordbærsuppe. Og så laver jeg selvfølgelig kransekage, overvejer om jeg skal prøve at lave et overflødighedshorn ☺
1
- FrøkenM
- Indlæg: 6644
- Tilmeldt: 10. okt 2015, 09:05
- Kort karma: 1182
- Geografisk sted: Aalborg
- Likede indlæg: 9549
Re: Menu til nytårsaften?
Vi ved ikke endnu helt hvor mange vi bliver men mellem 3 og 5 personer
Forret: Lakseroulade med brød og lidt grønt
Hovedret: Oksemedaljoner med en eller anden art kartofler og bearnaise sovs
Dessert: Nøddekurve med italiensk is og bær
Derudover er der en del snaks i form af chips, dip og slik. Ingen af os er synderligt begejstrede for kransekage så vi overvejer petit fours eller gode flødeboller til midnat
Forret: Lakseroulade med brød og lidt grønt
Hovedret: Oksemedaljoner med en eller anden art kartofler og bearnaise sovs
Dessert: Nøddekurve med italiensk is og bær
Derudover er der en del snaks i form af chips, dip og slik. Ingen af os er synderligt begejstrede for kransekage så vi overvejer petit fours eller gode flødeboller til midnat
0
Volunteers are not paid - not because they are worthless, but because they are priceless!
- Pussikat82
- Indlæg: 1570
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 16:05
- Kort karma: 611
- Likede indlæg: 2922
- Kontakt:
Re: Menu til nytårsaften?
Vi er bare os selv, men skal selvfølgelig have lækker mad alligevel
Vi spiser ingen forret, men resten kommer til at lyde ca. således:
Hovedret: okseculotte med hjemmegjort salatbar, sprøde ovnkartoffelbåde og favoritsovs
Dessert: "kagetapas" med temaet "vaniljeis" - jaja, fancy skal det lyde I virkeligheden bliver det min rigtig lækre og flotte hindbærtærte lavet som en minitærte, så vi kun får et lille stykke (pga. at man er stopmæt efter hovedretten), et stykke lækker brownie (evt triple chocolat) og en lille pandekage serveret med en kugle hansen vanilleis (som passer til alle tre kager).
I løbet af aftenen er der snacks og guf til dem, der nu kan tåle det (jeg er ikke sikker på, at min mave kan, desværre, men ellers kan kæresten hygge lidt).
Kl. 24 er der hjemmebagt kransekage, i år har jeg lavet kransekagestænger med nougat, og når vi har skudt af, har vi købt ind til et lille ostebord.
Vi spiser ingen forret, men resten kommer til at lyde ca. således:
Hovedret: okseculotte med hjemmegjort salatbar, sprøde ovnkartoffelbåde og favoritsovs
Dessert: "kagetapas" med temaet "vaniljeis" - jaja, fancy skal det lyde I virkeligheden bliver det min rigtig lækre og flotte hindbærtærte lavet som en minitærte, så vi kun får et lille stykke (pga. at man er stopmæt efter hovedretten), et stykke lækker brownie (evt triple chocolat) og en lille pandekage serveret med en kugle hansen vanilleis (som passer til alle tre kager).
I løbet af aftenen er der snacks og guf til dem, der nu kan tåle det (jeg er ikke sikker på, at min mave kan, desværre, men ellers kan kæresten hygge lidt).
Kl. 24 er der hjemmebagt kransekage, i år har jeg lavet kransekagestænger med nougat, og når vi har skudt af, har vi købt ind til et lille ostebord.
2
Homer: Kids. From now on there are three ways of doing things:
the right way, the wrong way, and the Max Power way.
Bart: Isn't that just the wrong way?
Homer: Yes, but faster.
the right way, the wrong way, and the Max Power way.
Bart: Isn't that just the wrong way?
Homer: Yes, but faster.
- POCKETKITTEN
- Indlæg: 5607
- Tilmeldt: 28. dec 2015, 18:47
- Kort karma: 1484
- Likede indlæg: 22867
Re: Menu til nytårsaften?
Snacks og holiday-dip til nytårstalen, roastbeef med hjemmelavet bearnaise og ovnbagte kartofler, løg og cherrytomater samt frisk salat til aftensmad og en Oreo/lime cheesecake til dessert. Kransekagen til fyrværkerikigning ved midnat bliver færdigkøbt.
Vi bliver bare os to, så det skulle bare være en menu, vi har lyst til.
Vi bliver bare os to, så det skulle bare være en menu, vi har lyst til.
0
Man kan godt være dum, selvom man har en høj IP.
- Tricolette
- Indlæg: 1674
- Tilmeldt: 7. sep 2015, 09:58
- Kort karma: 390
- Geografisk sted: Himmerland
- Likede indlæg: 3883
Re: Menu til nytårsaften?
Vi er hjemme nytårsaften og vi bliver 10 - måske 12 - heraf 1 på 14 og 2 på 17, resten voksne. Efter maden stikker den 14-årige nok af og de 2 17-årige smutter i garagen til party med deres venner.
Menuen får vi udefra og består af
Lidt hapsere til Dronningens nytårstale
Forret
Jordskokkesuppe med pocheret torsk, flutes samt jordskokkechips
Hovedret
Stegt kalvemørbrad med små stegte kartofler, skysauce, rodfrugter i bacon svøb, saute af løg, svampe og æble
Hertil mix. salat med druer og bladselleri
Dessert
2 lags islagkage af nougat og pistacie
Kransekage og bobler til kl. 24.00 - og ellers chips og lidt chokolade undervejs.
Drikkevarer bliver diverse ud i hvid- og rødvin, bobler, kaffe/te, sodavand og diverse spiritus til at fortynde med.
Nu skal jeg så bare lige have bugt med den megaforkølelse, der lige ramte mig med 120 i time søndag aften
Menuen får vi udefra og består af
Lidt hapsere til Dronningens nytårstale
Forret
Jordskokkesuppe med pocheret torsk, flutes samt jordskokkechips
Hovedret
Stegt kalvemørbrad med små stegte kartofler, skysauce, rodfrugter i bacon svøb, saute af løg, svampe og æble
Hertil mix. salat med druer og bladselleri
Dessert
2 lags islagkage af nougat og pistacie
Kransekage og bobler til kl. 24.00 - og ellers chips og lidt chokolade undervejs.
Drikkevarer bliver diverse ud i hvid- og rødvin, bobler, kaffe/te, sodavand og diverse spiritus til at fortynde med.
Nu skal jeg så bare lige have bugt med den megaforkølelse, der lige ramte mig med 120 i time søndag aften
0
Re: Menu til nytårsaften?
Vi laver et kongeligt festmåltid
Til nytårstalen:
Butterdejshapsere med rejer og avocado, hummer og forårsløg, samt caviar og rødløg.
Dertil Bollinger Rose
Forret:
Lobster Royale / Crab Imperiale, hummer fyldt med kongekrabbe og jomfruhummer.
Dertil Bollinger Grande Annee
Hovedret:
Trio af lammeKRONE, KRONvildt mørbrad og kobe Imperiale, tilbehør lobster mash med trøffel, grønne bønner, Waldorfsalat og Sauce Imperiale.
Dertil kongevinen Barolo
Dessert:
Kongelig nøddekurv med is og friske eksotiske frugter, mini Gateau Marcel og Macaroons.
Dertil Moet Nectar Imperiale
Kl 12:
Kransekage med nougat
Dertil Brachetto
Natmad:
Flødefed Hummersuppe med cognac og creme fraiche samt flutes
Dertil Moet Rose Imperiale.
Til nytårstalen:
Butterdejshapsere med rejer og avocado, hummer og forårsløg, samt caviar og rødløg.
Dertil Bollinger Rose
Forret:
Lobster Royale / Crab Imperiale, hummer fyldt med kongekrabbe og jomfruhummer.
Dertil Bollinger Grande Annee
Hovedret:
Trio af lammeKRONE, KRONvildt mørbrad og kobe Imperiale, tilbehør lobster mash med trøffel, grønne bønner, Waldorfsalat og Sauce Imperiale.
Dertil kongevinen Barolo
Dessert:
Kongelig nøddekurv med is og friske eksotiske frugter, mini Gateau Marcel og Macaroons.
Dertil Moet Nectar Imperiale
Kl 12:
Kransekage med nougat
Dertil Brachetto
Natmad:
Flødefed Hummersuppe med cognac og creme fraiche samt flutes
Dertil Moet Rose Imperiale.
2
Do as I say!
Re: Menu til nytårsaften?
Hvad serverer I mellem maden og så kl. 12 og også efter kl. 12 ?
Jeg tænker noget med et ostebord, med forskellige kiks og knækbrød, også chips, slik og chokolade
Jeg tænker noget med et ostebord, med forskellige kiks og knækbrød, også chips, slik og chokolade
0
Do as I say!
- DetSorteCirkus
- Indlæg: 21951
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 18:07
- Kort karma: 2513
- Likede indlæg: 59511
Re: Menu til nytårsaften?
Wizzze skrev:Hvad serverer I mellem maden og så kl. 12 og også efter kl. 12 ?
Jeg tænker noget med et ostebord, med forskellige kiks og knækbrød, også chips, slik og chokolade
Mellem desserten og kl. 12 nyder vi faktisk ikke at spise noget. Vi er ofte først færdige med maden henad 22-tiden og vil gerne have bare lidt appetit på kransekagen
Efter bobler, kage, frugt, chokolade og chips med dip er vi igen meget mætte, og sommetider gemmer vi simpelthen natmaden til næste dags brunch. Ellers plejer vi at få pizza ud på de små timer.
3
Re: Menu til nytårsaften?
Wizzze skrev:Vi laver et kongeligt festmåltid
Til nytårstalen:
Butterdejshapsere med rejer og avocado, hummer og forårsløg, samt caviar og rødløg.
Dertil Bollinger Rose
Forret:
Lobster Royale / Crab Imperiale, hummer fyldt med kongekrabbe og jomfruhummer.
Dertil Bollinger Grande Annee
Hovedret:
Trio af lammeKRONE, KRONvildt mørbrad og kobe Imperiale, tilbehør lobster mash med trøffel, grønne bønner, Waldorfsalat og Sauce Imperiale.
Dertil kongevinen Barolo
Dessert:
Kongelig nøddekurv med is og friske eksotiske frugter, mini Gateau Marcel og Macaroons.
Dertil Moet Nectar Imperiale
Kl 12:
Kransekage med nougat
Dertil Brachetto
Natmad:
Flødefed Hummersuppe med cognac og creme fraiche samt flutes
Dertil Moet Rose Imperiale.
Må jeg spise hos jer??
0
I don't mind living in a man's world as long as I can be a woman in it!