godtnavn skrev:Muspel skrev:Pandesteg skrev:godtnavn skrev:Jeg ville også lave en risalamande til hende (dog ikke den samme som til andre da jeg ikke selv ville kunne leve med soyafløde varianten).
Når hun er veganer og ikke bare vegetar er de brune kartofler jo ikke gode, så det er vel hvide kartofler og rødkål hun kan spise fra det normale julebord. Jeg ville nok som de andre lave en svampepostej (den jeg plejer at lave er dog ikek vegansk men kun vegetarisk, men der er veganske opskrifter derude). Men jeg tænker at hun selv kommer med et bud så hun får niget hun kan lide
Kan man ikke bare bruge noget plantesmør istedet for rigtig smør? Tvivler på det kan smages i de små mængder man bruger til brunede kartofler.
Enig. Jeg ville bare bruge smørbar fra naturlig til alle
Man satser ikke med de brune kartofler!
Ej jeg tror I har ret, men er så ofte stødt på udskiftninger med plantesmør/mælk og jeg har endnu ikke oplevet det ikke kunne smages tydeligt, f.eks. vil jeg hellere undvære risalamande end at spise risalamande lavet på soyafløde. Men med brunede kartofler er der jo så lidt smør... Jeg ville dog stadig lave en prøve inden jul, det værste der kan ske er at man får gode brunede kartofler en dag før jul
Jeg tænker at vores forældre og bedsteforældre lavede det på margerine. Måske kommer det til at smage mere autentisk