Tråden til de små spørgsmål

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Kommodedyret
Indlæg: 3908
Tilmeldt: 28. aug 2015, 13:23
Kort karma: 782
Likede indlæg: 9162

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Kommodedyret » 26. jan 2016, 06:32

Pixie88 skrev:
Kommodedyret skrev:
Pixie88 skrev:
Kommodedyret skrev:Jeg har en glas med perleløg. Egentlig var tanken at bruge dem sammen med bløde almindelige løg og champignon stegt på panden, og så serveret til hakkebøf med sovs. Men det gider jeg ikke alligevel.

Hvad kan man bruge perleløg på glas til?

Jeg tilberede dem på samme måde som brune kartofler.


Spiser du dem så til flæskesteg, eller hvordan?

Ikke nødvendigvis, normalt spiser jeg dem til oksekød. Eller uden noget til :-D


Her må jeg komme med en indrømmelse, nemlig at jeg også plejer at putte sukker i mine alm bløde løg. :D
Men altså, jeg gad jo godt prøve en ny ting at lave med dem.
0
Closure, closure, closure closure closure
Brugeravatar
Kommodedyret
Indlæg: 3908
Tilmeldt: 28. aug 2015, 13:23
Kort karma: 782
Likede indlæg: 9162

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Kommodedyret » 26. jan 2016, 06:33

Jeg har endnu et spørgsmål: bliver en gulerodskage helt vildt dårlig hvis man ikke putter muscovado eller farin i, men nøjes med almindelig sukker?
0
Closure, closure, closure closure closure
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 11519
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1738
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 16695

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Fru Sunshine » 26. jan 2016, 08:15

Kommodedyret skrev:Jeg har endnu et spørgsmål: bliver en gulerodskage helt vildt dårlig hvis man ikke putter muscovado eller farin i, men nøjes med almindelig sukker?

Nej. Men den kommer til at smage lidt anderledes, end hvis du bruger muscovado eller farin.
De to sukkertyper giver sådan lidt mere karamelagtigsmag. Det gør almindelig sukker ikke.
1
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
dykkersild
Indlæg: 2169
Tilmeldt: 14. aug 2015, 07:25
Kort karma: 239
Likede indlæg: 3535

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf dykkersild » 26. jan 2016, 08:54

Kommodedyret skrev:
Pixie88 skrev:
Kommodedyret skrev:Jeg har en glas med perleløg. Egentlig var tanken at bruge dem sammen med bløde almindelige løg og champignon stegt på panden, og så serveret til hakkebøf med sovs. Men det gider jeg ikke alligevel.

Hvad kan man bruge perleløg på glas til?

Jeg tilberede dem på samme måde som brune kartofler.


Spiser du dem så til flæskesteg, eller hvordan?


Jeg plejer at glasere dem - og så putte dem i gryderetter efterfølgende - det er ret godt.
1
Brugeravatar
Kommodedyret
Indlæg: 3908
Tilmeldt: 28. aug 2015, 13:23
Kort karma: 782
Likede indlæg: 9162

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Kommodedyret » 26. jan 2016, 20:18

dykkersild skrev:
Kommodedyret skrev:
Pixie88 skrev:
Kommodedyret skrev:Jeg har en glas med perleløg. Egentlig var tanken at bruge dem sammen med bløde almindelige løg og champignon stegt på panden, og så serveret til hakkebøf med sovs. Men det gider jeg ikke alligevel.

Hvad kan man bruge perleløg på glas til?

Jeg tilberede dem på samme måde som brune kartofler.


Spiser du dem så til flæskesteg, eller hvordan?


Jeg plejer at glasere dem - og så putte dem i gryderetter efterfølgende - det er ret godt.


Hvilken type gryderet synes du at de passer til?
0
Closure, closure, closure closure closure
Brugeravatar
Kommodedyret
Indlæg: 3908
Tilmeldt: 28. aug 2015, 13:23
Kort karma: 782
Likede indlæg: 9162

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Kommodedyret » 26. jan 2016, 20:20

Fru Sunshine skrev:
Kommodedyret skrev:Jeg har endnu et spørgsmål: bliver en gulerodskage helt vildt dårlig hvis man ikke putter muscovado eller farin i, men nøjes med almindelig sukker?

Nej. Men den kommer til at smage lidt anderledes, end hvis du bruger muscovado eller farin.
De to sukkertyper giver sådan lidt mere karamelagtigsmag. Det gør almindelig sukker ikke.


Jeg tænker også at den sikkert sagtens kan blive blive spiselig, men når man googler opskrifter, så er der brunt stads i næsten dem alle, så man forledes jo næsten til at tro at det er en essentialitet! :D
0
Closure, closure, closure closure closure
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 11519
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1738
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 16695

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Fru Sunshine » 26. jan 2016, 20:23

Kommodedyret skrev:
Fru Sunshine skrev:
Kommodedyret skrev:Jeg har endnu et spørgsmål: bliver en gulerodskage helt vildt dårlig hvis man ikke putter muscovado eller farin i, men nøjes med almindelig sukker?

Nej. Men den kommer til at smage lidt anderledes, end hvis du bruger muscovado eller farin.
De to sukkertyper giver sådan lidt mere karamelagtigsmag. Det gør almindelig sukker ikke.


Jeg tænker også at den sikkert sagtens kan blive blive spiselig, men når man googler opskrifter, så er der brunt stads i næsten dem alle, så man forledes jo næsten til at tro at det er en essentialitet! :D

Det er det sikkert også for nogen :lol:
1
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
Viskelæder
Indlæg: 4601
Tilmeldt: 26. dec 2015, 21:22
Kort karma: 1469
Likede indlæg: 11937

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Viskelæder » 26. jan 2016, 20:30

Kommodedyret skrev:Jeg har en glas med perleløg. Egentlig var tanken at bruge dem sammen med bløde almindelige løg og champignon stegt på panden, og så serveret til hakkebøf med sovs. Men det gider jeg ikke alligevel.

Hvad kan man bruge perleløg på glas til?


Jeg plejer at bruge perleløg til Chuck Norris-salat:

Kog små kartofler med skindet på og skær dem i halve
Skær chorizo ud i stykker
Hak persille
Tilsæt perleløg
Bland det hele sammen og tilsæt så ravigotte sauce. Det smager SÅ godt :love2:
1
Brugeravatar
Kommodedyret
Indlæg: 3908
Tilmeldt: 28. aug 2015, 13:23
Kort karma: 782
Likede indlæg: 9162

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Kommodedyret » 26. jan 2016, 20:33

Viskelæder skrev:
Kommodedyret skrev:Jeg har en glas med perleløg. Egentlig var tanken at bruge dem sammen med bløde almindelige løg og champignon stegt på panden, og så serveret til hakkebøf med sovs. Men det gider jeg ikke alligevel.

Hvad kan man bruge perleløg på glas til?


Jeg plejer at bruge perleløg til Chuck Norris-salat:

Kog små kartofler med skindet på og skær dem i halve
Skær chorizo ud i stykker
Hak persille
Tilsæt perleløg
Bland det hele sammen og tilsæt så ravigotte sauce. Det smager SÅ godt :love2:


Kartoffel og pølse, yessir, så er der dømt bondekost :D Lyder godt ellers.
0
Closure, closure, closure closure closure
Brugeravatar
Viskelæder
Indlæg: 4601
Tilmeldt: 26. dec 2015, 21:22
Kort karma: 1469
Likede indlæg: 11937

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Viskelæder » 26. jan 2016, 20:40

Kommodedyret skrev:
Kartoffel og pølse, yessir, så er der dømt bondekost :D Lyder godt ellers.


Haha, yeaaahhh!

Jeg fandt lige et billede af den

salatchucknorris.jpg
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
5
Brugeravatar
Kommodedyret
Indlæg: 3908
Tilmeldt: 28. aug 2015, 13:23
Kort karma: 782
Likede indlæg: 9162

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Kommodedyret » 26. jan 2016, 20:46

Viskelæder skrev:
Kommodedyret skrev:
Kartoffel og pølse, yessir, så er der dømt bondekost :D Lyder godt ellers.


Haha, yeaaahhh!

Jeg fandt lige et billede af den

salatchucknorris.jpg


Det grønne får det næsten til at se sundt ud.
Ps. nu blev jeg sulten :ivrig:
0
Closure, closure, closure closure closure
Brugeravatar
Viskelæder
Indlæg: 4601
Tilmeldt: 26. dec 2015, 21:22
Kort karma: 1469
Likede indlæg: 11937

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Viskelæder » 26. jan 2016, 20:46

Kommodedyret skrev:Det grønne får det næsten til at se sundt ud.
Ps. nu blev jeg sulten :ivrig:


Næsten. Men så alligevel ikke. Just the way I like it :lol2:
Me too..
0
Brugeravatar
dykkersild
Indlæg: 2169
Tilmeldt: 14. aug 2015, 07:25
Kort karma: 239
Likede indlæg: 3535

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf dykkersild » 27. jan 2016, 07:44

Kommodedyret skrev:
dykkersild skrev:
Kommodedyret skrev:
Pixie88 skrev:
Kommodedyret skrev:Jeg har en glas med perleløg. Egentlig var tanken at bruge dem sammen med bløde almindelige løg og champignon stegt på panden, og så serveret til hakkebøf med sovs. Men det gider jeg ikke alligevel.

Hvad kan man bruge perleløg på glas til?

Jeg tilberede dem på samme måde som brune kartofler.


Spiser du dem så til flæskesteg, eller hvordan?


Jeg plejer at glasere dem - og så putte dem i gryderetter efterfølgende - det er ret godt.


Hvilken type gryderet synes du at de passer til?

.
Jeg har brugt dem både til gryderetter med svinekæber og svinemørbrad og så til boeuf bourguignon
1
Brugeravatar
Pandesteg
Indlæg: 13013
Tilmeldt: 19. sep 2015, 16:43
Kort karma: 1557
Likede indlæg: 21767

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Pandesteg » 28. jan 2016, 08:00

Pandesteg skrev:Jeg har 500 g oksekød i strimler i fryseren. Ville godt bruge det til noget rigtig lækkert spicy gryderet-halløj. Men hvad? Vi har næsten lige fået enebærgryde og alm. klassisk gryderet (med tomatbase, champignon osv.).

Må meget gerne være noget indisk/mellemøstligt-agtigt og noget der skal simre lææænge :)


Ingen bud?
0
Don’t drink the Kool-Aid! :deer:
Brugeravatar
Pandesteg
Indlæg: 13013
Tilmeldt: 19. sep 2015, 16:43
Kort karma: 1557
Likede indlæg: 21767

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Pandesteg » 28. jan 2016, 08:28

Lemonella skrev:
Pandesteg skrev:
Pandesteg skrev:Jeg har 500 g oksekød i strimler i fryseren. Ville godt bruge det til noget rigtig lækkert spicy gryderet-halløj. Men hvad? Vi har næsten lige fået enebærgryde og alm. klassisk gryderet (med tomatbase, champignon osv.).

Må meget gerne være noget indisk/mellemøstligt-agtigt og noget der skal simre lææænge :)


Ingen bud?


Jeg har ingen bud på noget der skal simre længe eller har indisk/mellemøstligt islæt.

Jeg plejer, at bruge strimler af den slags til enten bøfstroganof eller kebabmix.
Kebabmix med actifry fritter, salat og hvidløgsdressing.


Kebabmix vil det ikke egne sig til, det skal ha en del tid i en sovs/suppe for at blive mørt og stroganoff blev dens broderpakke brugt til. Men tak ellers!
0
Don’t drink the Kool-Aid! :deer:

Tilbage til "Mad og drikke"