Brunede kartofler-gate

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Rapfisk
Indlæg: 3654
Tilmeldt: 20. aug 2015, 16:27
Kort karma: 737
Likede indlæg: 6194

Re: Brunede kartofler-gate

Indlægaf Rapfisk » 12. nov 2015, 19:31

Ado skrev:Vi burde lave en debat-komsammen, hvor vi spiser urimelige mængder brunede kartofler - most ned i sovs. Jeg skal nok lave sovsen!

Du burde få et rødt kort. Tænk at give folk den slags forhåbninger, og så forbliver éns indbakke tom for invitations-PB'er.
1
Brugeravatar
Ado
Indlæg: 3393
Tilmeldt: 12. aug 2015, 11:28
Kort karma: 1105
Geografisk sted: Korsbæk
Likede indlæg: 12620
Kontakt:

Re: Brunede kartofler-gate

Indlægaf Ado » 12. nov 2015, 19:33

Rapfisk skrev:
Ado skrev:Vi burde lave en debat-komsammen, hvor vi spiser urimelige mængder brunede kartofler - most ned i sovs. Jeg skal nok lave sovsen!

Du burde få et rødt kort. Tænk at give folk den slags forhåbninger, og så forbliver éns indbakke tom for invitations-PB'er.

Jeg skal jo lige have krejlet mig til nogle klapstole først. :D
1
That awkward moment when you leave a store without buying anything and all you can think is "act natural, you're innocent".
Brugeravatar
Wizzze
Indlæg: 10144
Tilmeldt: 11. aug 2015, 13:16
Kort karma: 2156
Likede indlæg: 12703

Re: Brunede kartofler-gate

Indlægaf Wizzze » 12. nov 2015, 19:50

Kommodedyret skrev:
Whoosh skrev:
Kommodedyret skrev:

Jeg har nu ikke noget problem med at få transporteret sovsen fra tallerken til mund. Især ikke hvis man har franske kartofler, kombination af franske kartofler og sovs er himmelsk, og tåler ingen sammenligning med de kedelige hvide.

Mosede hvide kartofler fortynder blot sovsens smag, og det er jeg slet ikke interesseret i.

Franske kartofler og brun dip. :lun:
Der er dét julen handler om!


I mit personlige juleland er det blevet til lidt af en kunstart for mig, at øve mig på at få placeret en blanding af sovs og rødkål på kartoffelchippen uden den knækker. :D


Menu chips / Pariser kartofler er løsningen :D
1
Do as I say! :whip:
GoGetter
Indlæg: 99
Tilmeldt: 19. sep 2015, 12:32
Kort karma: 25
Likede indlæg: 171

Re: Brunede kartofler-gate

Indlægaf GoGetter » 14. nov 2015, 09:16

Wizzze skrev:
Kommodedyret skrev:
Whoosh skrev:
Kommodedyret skrev:

Jeg har nu ikke noget problem med at få transporteret sovsen fra tallerken til mund. Især ikke hvis man har franske kartofler, kombination af franske kartofler og sovs er himmelsk, og tåler ingen sammenligning med de kedelige hvide.

Mosede hvide kartofler fortynder blot sovsens smag, og det er jeg slet ikke interesseret i.

Franske kartofler og brun dip. :lun:
Der er dét julen handler om!


I mit personlige juleland er det blevet til lidt af en kunstart for mig, at øve mig på at få placeret en blanding af sovs og rødkål på kartoffelchippen uden den knækker. :D


Menu chips / Pariser kartofler er løsningen :D


Ja det skal være de porøse chips :D
0

Tilbage til "Mad og drikke"