Opdatering af retningslinjer vedrørende debat om moderation

Her kan du finde kedelig læsning om teknisk fnidder, opdateringer eller anden "vigtig" information fra Hr. Admin.
Brugeravatar
Patrick
Admin
Indlæg: 874
Tilmeldt: 10. aug 2015, 15:35
Kort karma: 127
Likede indlæg: 1646

Opdatering af retningslinjer vedrørende debat om moderation

Indlægaf Patrick » 3. jun 2018, 16:44

Som følge af, efterhånden en del, episoder der er foregået løbende igennem debattens levetid, føler jeg desværre at det er nødvendigt at få nedskrevet nogle mere præcise retningslinjer, for hvordan interaktion mellem brugere og moderatorer skal forløbe fremover. De retningslinjer der bliver tilføjet herunder, er som sådan ikke nye tiltag, men det er desværre nødvendigt at kunne håndhæve efter faste og nedskrevne retningslinjer en sjælden gang imellem. Der vil ikke være nogle ændringer i hvordan der modereres.

Følgende afsnit er blevet tilføjet til retningslinjerne

Moderation:
- Diskussion af generel moderation skal foregå enten i forummet "Spørgsmål om debatten" eller "Forslag til forbedringer". Forekommer dette andre steder, vil indlæggene enten blive flyttet eller slettet uden varsel, og medføre yderligere moderation om nødvendigt.
- Diskussion af generel moderation skal lige som alle andre indlæg herinde foregå i en tone og et sprog, der overholder de øvrige retningslinjer.
- Moderatorerne må ikke udtale sig om enkeltsager. Sager, som du selv er en del af, kan du selvfølgelig altid have en dialog med en moderator omkring i pb.
- Er du uenig med moderationen herinde, eller føler du, at en given moderator er inhabil i en specifik afgørelse, kan du skrive en pb til Patrick, hvorefter der bliver kigget på det internt.


Følgende afsnit udgår derfor af retningslinjerne

Klage over moderatorafgørelser:
- Er du uenig med moderationen herinde, eller føler du at en given moderator er inhabil i en specifik afgørelse, kan du skrive et indlæg til @Patrick, hvorefter der vil blive kigget på det internt.De reviderede retningslinjer: viewtopic.php?f=48&t=1734
2

Tilbage til "Information"