Menu til nytårsaften?

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Vira
Indlæg: 2131
Tilmeldt: 12. aug 2015, 08:45
Kort karma: 562
Geografisk sted: Slagelse
Likede indlæg: 2684
Kontakt:

Re: Menu til nytårsaften?

Indlægaf Vira » 31. dec 2015, 12:14

Dime har købt rib eye bøffer, bagekartofler og ting til homemade bearnaise så det bliver det. Og 4 flasker verdi :slem: :gisp:
5
I'm not limited edition, I'm weird.
Brugeravatar
Alphilia
Indlæg: 738
Tilmeldt: 22. dec 2015, 15:22
Kort karma: 31
Likede indlæg: 538

Re: Menu til nytårsaften?

Indlægaf Alphilia » 31. dec 2015, 12:22

Vi kombinerer forret og tale-snacks som bliver hhv blinis med laks, rødløg, creme fraiche og bruschetta med parmaskinke, mozerella og pesto
Hovedret er kalvemørbrad, pommes fondant, grønkålssalat og grønne bønner. Og sovs.
Gateau Marcel m. is og bær til dessert.

Og så diverse vin og snacks
0
Brugeravatar
Ado
Indlæg: 3189
Tilmeldt: 12. aug 2015, 11:28
Kort karma: 1047
Geografisk sted: Korsbæk
Likede indlæg: 11696
Kontakt:

Re: Menu til nytårsaften?

Indlægaf Ado » 31. dec 2015, 12:23

Jeg aner det ikke. Jeg skal være sammen med en veninde og hendes kæreste. Sidstnævnte er kok og sørger for maden.
0
That awkward moment when you leave a store without buying anything and all you can think is "act natural, you're innocent".
Brugeravatar
Tobywan
Indlæg: 361
Tilmeldt: 1. sep 2015, 18:12
Kort karma: 33
Likede indlæg: 625

Re: Menu til nytårsaften?

Indlægaf Tobywan » 31. dec 2015, 13:35

Kører comfort-food all the way i aften :D og det bliver kørt på rutinen.

Dronning/forret
3 slags bruschetta (svample/fløde, tomat/basilikum, laksemousse)
Østers til dem der har lyst

Hovedret
Har købt en virkelig flot oksefilet som pt. er i sous vide ved 54 grader.
Hestons triple cooked pommes frites med hjemmelavet bearnaise.
Stegte svampe

Dessert
Islagkage
5
Brugeravatar
flicka
Indlæg: 1018
Tilmeldt: 8. sep 2015, 18:08
Kort karma: 134
Likede indlæg: 1432

Re: Menu til nytårsaften?

Indlægaf flicka » 1. jan 2016, 12:19

flicka skrev:Vi bliver bare min kæreste og jeg, men det bliver godt alligevel :-)

Forretten springer vi over.
Hovedretten bliver store tykke møre angus-bøffer på 500g stykket :savl:
Små ovnkartofler, hjemmelavet bearnaise og salat. Hjemmebagt foccaciabrød.

Dessert: Triple choc brownie, is og bær.

Snacks: Chips, grøntsagsstave m. dip, Summerbird flødeboller og bland-selv-slik.


Og sådan så bøfferne ud, da de blev pakket ud :slem:
Ja, det er vores middagstallerkener - ikke de der små frokost-/kagetallerkener...
10606595_10153478592403318_1019557307697439294_n.jpg
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
6
Always be yourself
unless you can be a unicorn
then always be a unicorn


A pony is a childhood dream. A horse is an adulthood treasure.
- Rebecca Carroll
Brugeravatar
HappyPaww
Indlæg: 2351
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:08
Kort karma: 303
Geografisk sted: København
Likede indlæg: 5449

Re: Menu til nytårsaften?

Indlægaf HappyPaww » 1. jan 2016, 16:35

Hvordan gik det så med jeres mad?

Vores fra Homemate var virkelig overraskende godt. Er altid lidt skeptisk for om sådan noget mad smager opvarmet men det var super snedigt udtænkt:

Brød og kagen til dessert kom som ubagt dej så det blev helt friskbagt :gogo:

Jordskokkesuppen til forret var super lækker med mange lækre små elementer.

Wellingtonen var virkelig lækker - kødet helt perfekt rødt og med en lækker smag i svampene fra trøfler. Der var også en trøffelsauce til og så nogle små kartofler og rødbeder. Det var den eneste ret jeg fik fotograferet. Super lækkert og smagfuldt og der var mere end rigeligt.

Desserten, en blåbærmazarin med creme og hvis chokolade etc. Var også skøn.

Der var virkelig meget mad, da maden kom i kasser à 2 personer - så der var to hele brød og to hele kager + 2 Wellington s :D vi ville faktisk godt kunne bespise 1-2 børn fra hver kasse, hvis vi ville, så det er godt at vide til en anden gang.

Så store anbefalinger til Homemate herfra :gogo: Skal klart prøve deres takeaway færdigretter en anden gang også :)

Min hjemmelavede kransekage blev i øvrigt også vildt god - og da helt tilforladelig af et førdtegangsforsøg :D
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
1
Brugeravatar
Ado
Indlæg: 3189
Tilmeldt: 12. aug 2015, 11:28
Kort karma: 1047
Geografisk sted: Korsbæk
Likede indlæg: 11696
Kontakt:

Re: Menu til nytårsaften?

Indlægaf Ado » 1. jan 2016, 16:52

HappyPaww skrev:Hvordan gik det så med jeres mad?

Vores fra Homemate var virkelig overraskende godt. Er altid lidt skeptisk for om sådan noget mad smager opvarmet men det var super snedigt udtænkt:

Brød og kagen til dessert kom som ubagt dej så det blev helt friskbagt :gogo:

Jordskokkesuppen til forret var super lækker med mange lækre små elementer.

Wellingtonen var virkelig lækker - kødet helt perfekt rødt og med en lækker smag i svampene fra trøfler. Der var også en trøffelsauce til og så nogle små kartofler og rødbeder. Det var den eneste ret jeg fik fotograferet. Super lækkert og smagfuldt og der var mere end rigeligt.

Desserten, en blåbærmazarin med creme og hvis chokolade etc. Var også skøn.

Der var virkelig meget mad, da maden kom i kasser à 2 personer - så der var to hele brød og to hele kager + 2 Wellington s :D vi ville faktisk godt kunne bespise 1-2 børn fra hver kasse, hvis vi ville, så det er godt at vide til en anden gang.

Så store anbefalinger til Homemate herfra :gogo: Skal klart prøve deres takeaway færdigretter en anden gang også :)

Min hjemmelavede kransekage blev i øvrigt også vildt god - og da helt tilforladelig af et førdtegangsforsøg :D




Hvor er det sjovt. :D Min venindes kæreste er kok og havde mad med til os i aftes - fragtet i termokasse i toget. Han havde lavet nytårsmad og tog fra til os. Så vi fik det samme som jer:


FORRET - Jordskokkebisque
Anrettet med plukket krabbekød, æblepuré, syltede skalotteløg, ristede hasselnødder, friske krydderurter, rugbrødscrumble og hasselnøddeolie. Hertil friskbagt brød

HOVEDRET - Beef Wellington
Oksemørbrad pakket i butterdej med lufttørret skinke, trøffel, marksvampe og foie gras, hertil ristede kartofler, rødbeder, store kapers, balsamicoglace, peberbacon, frisk salvie, trøffelsauce og syltede gule beder

DESSERT - Friskbagt Blåbærmazarin
Lagt på en creme af økologisk cremefraiche og vanilje og anrettet med syltede blåbær, hvid chokolade og rød syre.
1
That awkward moment when you leave a store without buying anything and all you can think is "act natural, you're innocent".
Brugeravatar
Ado
Indlæg: 3189
Tilmeldt: 12. aug 2015, 11:28
Kort karma: 1047
Geografisk sted: Korsbæk
Likede indlæg: 11696
Kontakt:

Re: Menu til nytårsaften?

Indlægaf Ado » 1. jan 2016, 16:55

Og her er wellingtonen. For fanden, det smagte godt. :savl:
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
1
That awkward moment when you leave a store without buying anything and all you can think is "act natural, you're innocent".
Brugeravatar
HappyPaww
Indlæg: 2351
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:08
Kort karma: 303
Geografisk sted: København
Likede indlæg: 5449

Re: Menu til nytårsaften?

Indlægaf HappyPaww » 1. jan 2016, 16:57

Ado skrev:
HappyPaww skrev:Hvordan gik det så med jeres mad?

Vores fra Homemate var virkelig overraskende godt. Er altid lidt skeptisk for om sådan noget mad smager opvarmet men det var super snedigt udtænkt:

Brød og kagen til dessert kom som ubagt dej så det blev helt friskbagt :gogo:

Jordskokkesuppen til forret var super lækker med mange lækre små elementer.

Wellingtonen var virkelig lækker - kødet helt perfekt rødt og med en lækker smag i svampene fra trøfler. Der var også en trøffelsauce til og så nogle små kartofler og rødbeder. Det var den eneste ret jeg fik fotograferet. Super lækkert og smagfuldt og der var mere end rigeligt.

Desserten, en blåbærmazarin med creme og hvis chokolade etc. Var også skøn.

Der var virkelig meget mad, da maden kom i kasser à 2 personer - så der var to hele brød og to hele kager + 2 Wellington s :D vi ville faktisk godt kunne bespise 1-2 børn fra hver kasse, hvis vi ville, så det er godt at vide til en anden gang.

Så store anbefalinger til Homemate herfra :gogo: Skal klart prøve deres takeaway færdigretter en anden gang også :)

Min hjemmelavede kransekage blev i øvrigt også vildt god - og da helt tilforladelig af et førdtegangsforsøg :D




Hvor er det sjovt. :D Min venindes kæreste er kok og havde mad med til os i aftes - fragtet i termokasse i toget. Han havde lavet nytårsmad og tog fra til os. Så vi fik det samme som jer:


FORRET - Jordskokkebisque
Anrettet med plukket krabbekød, æblepuré, syltede skalotteløg, ristede hasselnødder, friske krydderurter, rugbrødscrumble og hasselnøddeolie. Hertil friskbagt brød

HOVEDRET - Beef Wellington
Oksemørbrad pakket i butterdej med lufttørret skinke, trøffel, marksvampe og foie gras, hertil ristede kartofler, rødbeder, store kapers, balsamicoglace, peberbacon, frisk salvie, trøffelsauce og syltede gule beder

DESSERT - Friskbagt Blåbærmazarin
Lagt på en creme af økologisk cremefraiche og vanilje og anrettet med syltede blåbær, hvid chokolade og rød syre.



Hvor skægt :D Men så giv vores kompliment videre til kokken! Mmmmm oksemørbrad :savl:
0
Brugeravatar
Ado
Indlæg: 3189
Tilmeldt: 12. aug 2015, 11:28
Kort karma: 1047
Geografisk sted: Korsbæk
Likede indlæg: 11696
Kontakt:

Re: Menu til nytårsaften?

Indlægaf Ado » 1. jan 2016, 17:17

HappyPaww skrev:
Ado skrev:
HappyPaww skrev:Hvordan gik det så med jeres mad?

Vores fra Homemate var virkelig overraskende godt. Er altid lidt skeptisk for om sådan noget mad smager opvarmet men det var super snedigt udtænkt:

Brød og kagen til dessert kom som ubagt dej så det blev helt friskbagt :gogo:

Jordskokkesuppen til forret var super lækker med mange lækre små elementer.

Wellingtonen var virkelig lækker - kødet helt perfekt rødt og med en lækker smag i svampene fra trøfler. Der var også en trøffelsauce til og så nogle små kartofler og rødbeder. Det var den eneste ret jeg fik fotograferet. Super lækkert og smagfuldt og der var mere end rigeligt.

Desserten, en blåbærmazarin med creme og hvis chokolade etc. Var også skøn.

Der var virkelig meget mad, da maden kom i kasser à 2 personer - så der var to hele brød og to hele kager + 2 Wellington s :D vi ville faktisk godt kunne bespise 1-2 børn fra hver kasse, hvis vi ville, så det er godt at vide til en anden gang.

Så store anbefalinger til Homemate herfra :gogo: Skal klart prøve deres takeaway færdigretter en anden gang også :)

Min hjemmelavede kransekage blev i øvrigt også vildt god - og da helt tilforladelig af et førdtegangsforsøg :D




Hvor er det sjovt. :D Min venindes kæreste er kok og havde mad med til os i aftes - fragtet i termokasse i toget. Han havde lavet nytårsmad og tog fra til os. Så vi fik det samme som jer:


FORRET - Jordskokkebisque
Anrettet med plukket krabbekød, æblepuré, syltede skalotteløg, ristede hasselnødder, friske krydderurter, rugbrødscrumble og hasselnøddeolie. Hertil friskbagt brød

HOVEDRET - Beef Wellington
Oksemørbrad pakket i butterdej med lufttørret skinke, trøffel, marksvampe og foie gras, hertil ristede kartofler, rødbeder, store kapers, balsamicoglace, peberbacon, frisk salvie, trøffelsauce og syltede gule beder

DESSERT - Friskbagt Blåbærmazarin
Lagt på en creme af økologisk cremefraiche og vanilje og anrettet med syltede blåbær, hvid chokolade og rød syre.



Hvor skægt :D Men så giv vores kompliment videre til kokken! Mmmmm oksemørbrad :savl:[/quote

Det skal jeg gøre. :D Oh åh gud ja, den mørbrad altså. :savl:
0
That awkward moment when you leave a store without buying anything and all you can think is "act natural, you're innocent".

Tilbage til "Mad og drikke"