Jeg vil lære at spise fisk..

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Falstria
Indlæg: 5331
Tilmeldt: 18. aug 2016, 02:07
Kort karma: 581
Likede indlæg: 3210

Re: Jeg vil lære at spise fisk..

Indlægaf Falstria » 15. okt 2018, 01:00

Sild.

Stegte sild
Kogte salte sild
Saltstegte sild/krakkede sild
0
Brugeravatar
Pjeps
Indlæg: 2895
Tilmeldt: 11. aug 2015, 20:12
Kort karma: 412
Geografisk sted: Det skønne København
Likede indlæg: 4584

Re: Jeg vil lære at spise fisk..

Indlægaf Pjeps » 15. okt 2018, 20:52

Falstria skrev:Sild.

Stegte sild
Kogte salte sild
Saltstegte sild/krakkede sild


Uha sild , jeg vil helst bare have en røget sild :D
0
:ninja:
Brugeravatar
Falstria
Indlæg: 5331
Tilmeldt: 18. aug 2016, 02:07
Kort karma: 581
Likede indlæg: 3210

Re: Jeg vil lære at spise fisk..

Indlægaf Falstria » 15. okt 2018, 20:56

Pjeps skrev:
Falstria skrev:Sild.

Stegte sild
Kogte salte sild
Saltstegte sild/krakkede sild


Uha sild , jeg vil helst bare have en røget sild :D


Den er bare vanskelig at få fat i mens den er varm lige fra røgovnen jo :)
Så skal du igang med rygesmuld i webergrillen :)
0
Brugeravatar
Pjeps
Indlæg: 2895
Tilmeldt: 11. aug 2015, 20:12
Kort karma: 412
Geografisk sted: Det skønne København
Likede indlæg: 4584

Re: Jeg vil lære at spise fisk..

Indlægaf Pjeps » 15. okt 2018, 20:57

Falstria skrev:
Pjeps skrev:
Falstria skrev:Sild.

Stegte sild
Kogte salte sild
Saltstegte sild/krakkede sild


Uha sild , jeg vil helst bare have en røget sild :D


Den er bare vanskelig at få fat i mens den er varm lige fra røgovnen jo :)
Så skal du igang med rygesmuld i webergrillen :)


:genert: men jeg har kun en lille altan der ikke må grilles på. Heldigvis har torvehallerne altid bornholmske røgede sild :D
0
:ninja:
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 9908
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1478
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 13242

Re: Jeg vil lære at spise fisk..

Indlægaf Fru Sunshine » 15. okt 2018, 22:19

Damp et stykke torskefilet med lidt peberkorn og laurbærblade, kog nogle suppehorn (de skal ikke være helt kogt) og lav en bechamelsovs.
Pluk fisken i stykker og bland det med suppehorn og sovs i et ildfast fad. Drys med revet ost og rasp, og sæt hele molevitten i en varm ovn til osten er gylden og pastaen helt kogt.

Det er norsk fiskegratin, og det smager godt. Jeg kunne ikke fordrage torsk, før min mand lavede den ret til mig.
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
Pjeps
Indlæg: 2895
Tilmeldt: 11. aug 2015, 20:12
Kort karma: 412
Geografisk sted: Det skønne København
Likede indlæg: 4584

Re: Jeg vil lære at spise fisk..

Indlægaf Pjeps » 16. okt 2018, 14:57

Fru Sunshine skrev:Damp et stykke torskefilet med lidt peberkorn og laurbærblade, kog nogle suppehorn (de skal ikke være helt kogt) og lav en bechamelsovs.
Pluk fisken i stykker og bland det med suppehorn og sovs i et ildfast fad. Drys med revet ost og rasp, og sæt hele molevitten i en varm ovn til osten er gylden og pastaen helt kogt.

Det er norsk fiskegratin, og det smager godt. Jeg kunne ikke fordrage torsk, før min mand lavede den ret til mig.

Det lyder godt og syndigt, nok en kende for syndigt til mig. :D
1
:ninja:
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 9908
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1478
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 13242

Re: Jeg vil lære at spise fisk..

Indlægaf Fru Sunshine » 16. okt 2018, 16:39

Pjeps skrev:
Fru Sunshine skrev:Damp et stykke torskefilet med lidt peberkorn og laurbærblade, kog nogle suppehorn (de skal ikke være helt kogt) og lav en bechamelsovs.
Pluk fisken i stykker og bland det med suppehorn og sovs i et ildfast fad. Drys med revet ost og rasp, og sæt hele molevitten i en varm ovn til osten er gylden og pastaen helt kogt.

Det er norsk fiskegratin, og det smager godt. Jeg kunne ikke fordrage torsk, før min mand lavede den ret til mig.

Det lyder godt og syndigt, nok en kende for syndigt til mig. :D

Den kan godt laves fedtfattig. Det gør min mand. Han bruger skummetmælk til sovsen.
1
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.

Tilbage til "Mad og drikke"