Jeg - en ægte gourmet..Hvad fanden gør jeg nu ??

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
vibbsen
Indlæg: 1418
Tilmeldt: 17. sep 2015, 17:26
Kort karma: 355
Likede indlæg: 3793

Jeg - en ægte gourmet..Hvad fanden gør jeg nu ??

Indlægaf vibbsen » 21. dec 2015, 07:43

I denne weekend er jeg sprunget ud som gourmet....Og har lavet både svinerilette og anderilette.....Man er vel med på noderne....Jeg er rimelig stolt af mig selv :dance:

Begge dele skal serveres som hapsere i aften til strikkeklubbens julemøde.

Desværre så er der bare lige en enkelt ting jeg faktisk ikke helt har styr på : Hvad skal jeg egentlig smøre mine kulinariske frembringelser ovenpå ???
(Det skal være noget jeg kan købe i et supermarked)
0
JEG TÆLLER TIL 3...OG JEG TÆLLER ENNNNN...OG JEG TÆLLER TOOOOO
Brugeravatar
DetSorteCirkus
Indlæg: 6191
Tilmeldt: 12. aug 2015, 18:07
Kort karma: 811
Likede indlæg: 11239

Re: Jeg - en ægte gourmet..Hvad fanden gør jeg nu ??

Indlægaf DetSorteCirkus » 21. dec 2015, 07:47

Groft brød af en slags.
Sådan har jeg altid fået det serveret i Frankrig, hvor krukken med rilette kommer på bordet sammen med små brødskiver, så man selv kan smøre.
1
Je suis un tableau noir.
I know when that hotline bling/That can only mean one thing
Brugeravatar
Tiger
Indlæg: 359
Tilmeldt: 12. aug 2015, 15:31
Kort karma: 18
Likede indlæg: 178

Re: Jeg - en ægte gourmet..Hvad fanden gør jeg nu ??

Indlægaf Tiger » 21. dec 2015, 08:01

Ja groft brød.

Personligt er jeg også vild med rillette på rugbrød, men det er måske mindre "festligt" end groft brød :)
1
“Den største ære i livet ligger ikke i aldrig at falde, men i at rejse os hver gang vi falder” (Nelson Mandela)
Brugeravatar
lulu-p
Indlæg: 844
Tilmeldt: 20. aug 2015, 08:05
Kort karma: 62
Likede indlæg: 934

Re: Jeg - en ægte gourmet..Hvad fanden gør jeg nu ??

Indlægaf lulu-p » 21. dec 2015, 09:47

Tynde skiver ristet rugbrød :love:
2
... Look to the light, Leland, find the light. Into the light, Leland, into the
light. Into the light, Leland... into the light... Don't be afraid. ...
Brugeravatar
Wizzze
Indlæg: 6903
Tilmeldt: 11. aug 2015, 13:16
Kort karma: 1453
Likede indlæg: 7990

Re: Jeg - en ægte gourmet..Hvad fanden gør jeg nu ??

Indlægaf Wizzze » 21. dec 2015, 09:53

Ristet rugbrød med en smule honning er perfekt til anderilette

øfferen ville jeg servere på kraftet ristet franskbrød eller lign. og så med surt til
1
Do as I say! :whip:
Brugeravatar
DollsLiveForever
Indlæg: 90
Tilmeldt: 3. sep 2015, 20:57
Kort karma: 11
Likede indlæg: 67

Re: Jeg - en ægte gourmet..Hvad fanden gør jeg nu ??

Indlægaf DollsLiveForever » 21. dec 2015, 13:24

Jeg vil også sige noget ristet, ellers bliver det hele for blødt.
0
Brugeravatar
vibbsen
Indlæg: 1418
Tilmeldt: 17. sep 2015, 17:26
Kort karma: 355
Likede indlæg: 3793

Re: Jeg - en ægte gourmet..Hvad fanden gør jeg nu ??

Indlægaf vibbsen » 22. dec 2015, 08:04

Vi endte med ristet rugbrød i helt tynde skiver og groft franskbrød.....Og det var bare SÅ lækkert.

Jeg blev derfor udnævnt til "Hapse ansvarlig 2016 " nytårsaften :lol:

Og har bestilt 1 kilo andelever til et eller andet andelever mousse :-D
1
JEG TÆLLER TIL 3...OG JEG TÆLLER ENNNNN...OG JEG TÆLLER TOOOOO
avdotja
Indlæg: 622
Tilmeldt: 11. okt 2015, 18:31
Kort karma: 72
Likede indlæg: 1244

Re: Jeg - en ægte gourmet..Hvad fanden gør jeg nu ??

Indlægaf avdotja » 22. dec 2015, 20:33

vibbsen skrev:I denne weekend er jeg sprunget ud som gourmet....Og har lavet både svinerilette og anderilette.....Man er vel med på noderne....Jeg er rimelig stolt af mig selv :dance:

Begge dele skal serveres som hapsere i aften til strikkeklubbens julemøde.

Desværre så er der bare lige en enkelt ting jeg faktisk ikke helt har styr på : Hvad skal jeg egentlig smøre mine kulinariske frembringelser ovenpå ???
(Det skal være noget jeg kan købe i et supermarked)

Nu det blev en succes :-D Har du et link til opskrifterne du har brugt?
0
Brugeravatar
vibbsen
Indlæg: 1418
Tilmeldt: 17. sep 2015, 17:26
Kort karma: 355
Likede indlæg: 3793

Re: Jeg - en ægte gourmet..Hvad fanden gør jeg nu ??

Indlægaf vibbsen » 23. dec 2015, 08:45

avdotja skrev:
vibbsen skrev:Nu det blev en succes :-D Har du et link til opskrifterne du har brugt?


Faktisk ikke....For jeg har brugt opskrifterne fra Gastromands bog....

Men jeg har bogen som E-bog pt og skriver dem gerne ned til folket...Bare ikke lige idag hvor jeg har røvhamrende travlt :-D
2
JEG TÆLLER TIL 3...OG JEG TÆLLER ENNNNN...OG JEG TÆLLER TOOOOO

Tilbage til "Mad og drikke"