Jeg - en ægte gourmet..Hvad fanden gør jeg nu ??

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
vibbsen
Indlæg: 1204
Tilmeldt: 17. sep 2015, 17:26
Kort karma: 299
Likede indlæg: 3023

Jeg - en ægte gourmet..Hvad fanden gør jeg nu ??

Indlægaf vibbsen » 21. dec 2015, 07:43

I denne weekend er jeg sprunget ud som gourmet....Og har lavet både svinerilette og anderilette.....Man er vel med på noderne....Jeg er rimelig stolt af mig selv :dance:

Begge dele skal serveres som hapsere i aften til strikkeklubbens julemøde.

Desværre så er der bare lige en enkelt ting jeg faktisk ikke helt har styr på : Hvad skal jeg egentlig smøre mine kulinariske frembringelser ovenpå ???
(Det skal være noget jeg kan købe i et supermarked)
0
JEG TÆLLER TIL 3...OG JEG TÆLLER ENNNNN...OG JEG TÆLLER TOOOOO
Brugeravatar
DetSorteCirkus
Indlæg: 5739
Tilmeldt: 12. aug 2015, 18:07
Kort karma: 772
Likede indlæg: 10277

Re: Jeg - en ægte gourmet..Hvad fanden gør jeg nu ??

Indlægaf DetSorteCirkus » 21. dec 2015, 07:47

Groft brød af en slags.
Sådan har jeg altid fået det serveret i Frankrig, hvor krukken med rilette kommer på bordet sammen med små brødskiver, så man selv kan smøre.
1
Je suis un tableau noir.
Brugeravatar
Tiger
Indlæg: 356
Tilmeldt: 12. aug 2015, 15:31
Kort karma: 18
Likede indlæg: 177

Re: Jeg - en ægte gourmet..Hvad fanden gør jeg nu ??

Indlægaf Tiger » 21. dec 2015, 08:01

Ja groft brød.

Personligt er jeg også vild med rillette på rugbrød, men det er måske mindre "festligt" end groft brød :)
1
“Den største ære i livet ligger ikke i aldrig at falde, men i at rejse os hver gang vi falder” (Nelson Mandela)
Brugeravatar
lulu-p
Indlæg: 741
Tilmeldt: 20. aug 2015, 08:05
Kort karma: 54
Likede indlæg: 842

Re: Jeg - en ægte gourmet..Hvad fanden gør jeg nu ??

Indlægaf lulu-p » 21. dec 2015, 09:47

Tynde skiver ristet rugbrød :love:
2
... Look to the light, Leland, find the light. Into the light, Leland, into the
light. Into the light, Leland... into the light... Don't be afraid. ...
Brugeravatar
Wizzze
Indlæg: 6090
Tilmeldt: 11. aug 2015, 13:16
Kort karma: 1159
Likede indlæg: 6814

Re: Jeg - en ægte gourmet..Hvad fanden gør jeg nu ??

Indlægaf Wizzze » 21. dec 2015, 09:53

Ristet rugbrød med en smule honning er perfekt til anderilette

øfferen ville jeg servere på kraftet ristet franskbrød eller lign. og så med surt til
1
Do as I say! :whip:
Brugeravatar
DollsLiveForever
Indlæg: 88
Tilmeldt: 3. sep 2015, 20:57
Kort karma: 11
Likede indlæg: 65

Re: Jeg - en ægte gourmet..Hvad fanden gør jeg nu ??

Indlægaf DollsLiveForever » 21. dec 2015, 13:24

Jeg vil også sige noget ristet, ellers bliver det hele for blødt.
0
Brugeravatar
vibbsen
Indlæg: 1204
Tilmeldt: 17. sep 2015, 17:26
Kort karma: 299
Likede indlæg: 3023

Re: Jeg - en ægte gourmet..Hvad fanden gør jeg nu ??

Indlægaf vibbsen » 22. dec 2015, 08:04

Vi endte med ristet rugbrød i helt tynde skiver og groft franskbrød.....Og det var bare SÅ lækkert.

Jeg blev derfor udnævnt til "Hapse ansvarlig 2016 " nytårsaften :lol:

Og har bestilt 1 kilo andelever til et eller andet andelever mousse :-D
1
JEG TÆLLER TIL 3...OG JEG TÆLLER ENNNNN...OG JEG TÆLLER TOOOOO
avdotja
Indlæg: 565
Tilmeldt: 11. okt 2015, 18:31
Kort karma: 64
Likede indlæg: 1060

Re: Jeg - en ægte gourmet..Hvad fanden gør jeg nu ??

Indlægaf avdotja » 22. dec 2015, 20:33

vibbsen skrev:I denne weekend er jeg sprunget ud som gourmet....Og har lavet både svinerilette og anderilette.....Man er vel med på noderne....Jeg er rimelig stolt af mig selv :dance:

Begge dele skal serveres som hapsere i aften til strikkeklubbens julemøde.

Desværre så er der bare lige en enkelt ting jeg faktisk ikke helt har styr på : Hvad skal jeg egentlig smøre mine kulinariske frembringelser ovenpå ???
(Det skal være noget jeg kan købe i et supermarked)

Nu det blev en succes :-D Har du et link til opskrifterne du har brugt?
0
Brugeravatar
vibbsen
Indlæg: 1204
Tilmeldt: 17. sep 2015, 17:26
Kort karma: 299
Likede indlæg: 3023

Re: Jeg - en ægte gourmet..Hvad fanden gør jeg nu ??

Indlægaf vibbsen » 23. dec 2015, 08:45

avdotja skrev:
vibbsen skrev:Nu det blev en succes :-D Har du et link til opskrifterne du har brugt?


Faktisk ikke....For jeg har brugt opskrifterne fra Gastromands bog....

Men jeg har bogen som E-bog pt og skriver dem gerne ned til folket...Bare ikke lige idag hvor jeg har røvhamrende travlt :-D
2
JEG TÆLLER TIL 3...OG JEG TÆLLER ENNNNN...OG JEG TÆLLER TOOOOO

Tilbage til "Mad og drikke"