Bryllup sommeren 2019

Er du faret vild i planlægningen af din fest, eller er du bare vild med påske? Så skal du kigge herinde.
limitededition
Indlæg: 438
Tilmeldt: 11. apr 2016, 16:56
Kort karma: 53
Likede indlæg: 426

Re: Bryllup sommeren 2019

Indlægaf limitededition » 8. jan 2019, 19:30

Zonta skrev:
limitededition skrev:
Zonta skrev:Hvor skal I så holde det henne?


Vi holder festen på Hotel Falster, cirka 25 min fra kirken som vi skal vies i :) De sørger for alt, inkl bordpynt, blomster osv., så vi ender i en dyrere løsning end vi egentlig havde tænkt os. Men det gik op for os at det var meget dyrt med alle de småting og udgifter som vi selv skulle stå for, hvis vi lejede et sted og selv stod for mange ting. :stoned:
Vi synes at det var for dyrt at leje f.eks. Rosenfeldt gods, i forhold til at det kun var leje af lokale der var i prisen der, og vi skulle stå for sindssygt mange ting selv, og samtidig synes vi at mange af forsamlingshusene er meget slidte og ucharmerende. Så vi er glade for beslutningen, selvom den er dyrere end vi havde regnet med. :danse:

Hvor sjovt - jeg er opvokset på Falster, så jeg kender det udmærket :D Det er vist nok også renoveret sådan for ikke særlig længe siden, fordi noget af hotellet brændte ned.


Lige præcis. Jeg kender det ikke fra før det brændte, men det er super flot, det de har fået bygget op, og vi har snakket rigtig godt med dem. :) min kæreste har været til en del fester dernede, og det har altid været godt, så tænker at det tegner godt :lol2:
0
limitededition
Indlæg: 438
Tilmeldt: 11. apr 2016, 16:56
Kort karma: 53
Likede indlæg: 426

Re: Bryllup sommeren 2019

Indlægaf limitededition » 14. jan 2019, 16:00

Vi har bestilt invitationer i går :lun:
Vi har lavet en hjemmeside, hvor der er praktisk info, ønsker, vores historier og et galleri. SÅ hyggeligt :banan: Kan godt lide, at vi kan opdatere løbende, så vi ikke behøver huske al info i invitationen. Så invitationen er rimelig simpel, da de kan hente al anden info på hjemmesiden :)
0

Tilbage til "Fest og bryllup"