Fyld til tærte?

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Purple Haze
Indlæg: 1636
Tilmeldt: 3. jan 2016, 16:04
Kort karma: 191
Geografisk sted: Kbh. Østerport
Likede indlæg: 3002

Fyld til tærte?

Indlægaf Purple Haze » 4. jan 2016, 01:33

Skal nok have tærte til aftensmad, men kunne godt tænke mig noget nyt fyld.

Hvad plejer du at komme i?
0
Hello to all intelligent lifeforms everywhere!
And to everybody else out there, the secret is to bang the rocks together guys.
Brugeravatar
Hunkat
Indlæg: 2656
Tilmeldt: 20. aug 2015, 03:20
Kort karma: 202
Geografisk sted: Mellem månen og en drøm
Likede indlæg: 5817

Re: Fyld til tærte?

Indlægaf Hunkat » 4. jan 2016, 04:51

Rødbeder :D

De skal dog koges/bages eller være forkogte, eller skal den bages for evigt. Men alting bliver fint, fint pink inden i :lol:

Ellers kommer jeg det i jeg har i køleskabet/fryseren. Ærter, broccoli, blomkål, gulerødder, majs, bønner, kylling, skinke, kartofler osv. i uskøn blanding.
0
I'm Richard, Chief Warlock of the Brothers of Darkness, Lord of the Thirteen Hells, Master of the Bones, Emporer of the Black, Lord of the Undead Mistress of Fire, and Mayor of a little village up the coast
Brugeravatar
DollsLiveForever
Indlæg: 106
Tilmeldt: 3. sep 2015, 20:57
Kort karma: 13
Likede indlæg: 88

Re: Fyld til tærte?

Indlægaf DollsLiveForever » 4. jan 2016, 05:51

Typisk helt klassisk sprødstegte baconstykker, eller spinat og skriver af gederulle. Rejer og eller krebsehaler er også godt, gerne krydret lidt med chili.
0
Brugeravatar
Fuck.exe
Indlæg: 525
Tilmeldt: 13. aug 2015, 21:53
Kort karma: 138
Likede indlæg: 1747

Re: Fyld til tærte?

Indlægaf Fuck.exe » 4. jan 2016, 08:31

Skinke, broccoli, lidt hvidløg, lidt rødløg, hytteost og æg. Og så med en masse ost på toppen :slem:
Ellers bruger jeg tærte som min go-to når vi leger "tøm køleskabet" og så kommer der alt muligt i :D

Ellers er løgtærte også noget vi får med jævne mellemrum :ivrig:
0
Gulvaber er også mennesker.
Dipsy
Indlæg: 166
Tilmeldt: 3. jan 2016, 19:44
Kort karma: 12
Likede indlæg: 94

Re: Fyld til tærte?

Indlægaf Dipsy » 4. jan 2016, 10:26

Porre, bacon og tomat er en af favoritterne herhjemme.
0
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 8403
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1114
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 10254

Re: Fyld til tærte?

Indlægaf Fru Sunshine » 4. jan 2016, 10:28

Gedeost og spinat, tomat og bacon, laks, spinat og tomat...

Det er vist favoritterne.
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
Pussikat82
Indlæg: 537
Tilmeldt: 12. aug 2015, 16:05
Kort karma: 238
Likede indlæg: 956
Kontakt:

Re: Fyld til tærte?

Indlægaf Pussikat82 » 4. jan 2016, 12:11

Jeg er vild med den her med champignon, grønne asparges og kylling. Jeg er generelt ikke ret meget til en der æggeagtige masse, der nemt kommer til at fylde meget i nogle tærter, men sådan er det ikke med den her. Der er også parmesanost i, og det gør den ekstra lækker, synes jeg http://thebigmeowski.blogspot.dk/2013/09/trte-med-kylling-grnne-asparges-og.html

Billede

Billede
2
Homer: Kids. From now on there are three ways of doing things:
the right way, the wrong way, and the Max Power way.
Bart: Isn't that just the wrong way?
Homer: Yes, but faster.
superboa
Indlæg: 531
Tilmeldt: 14. aug 2015, 22:02
Kort karma: 45
Likede indlæg: 376

Re: Fyld til tærte?

Indlægaf superboa » 4. jan 2016, 18:57

Favoritten herhjemme er broccoli + salattern/feta, med oregano i æggemassen og masser af revet mozzarella på toppen :D
Broccolien kan udskiftes med spinat, og bacon kan evt. tilføjes.
0
Brugeravatar
Rapfisk
Indlæg: 3445
Tilmeldt: 20. aug 2015, 16:27
Kort karma: 710
Likede indlæg: 5797

Re: Fyld til tærte?

Indlægaf Rapfisk » 4. jan 2016, 19:58

Revne gulerødder og rosmarin :savl:
0
Brugeravatar
Elvispop
Indlæg: 1539
Tilmeldt: 14. aug 2015, 16:37
Kort karma: 183
Geografisk sted: 4681
Likede indlæg: 2129

Re: Fyld til tærte?

Indlægaf Elvispop » 4. jan 2016, 19:59

Hakket spinat, æg/mælk, og stegt baconen på toppen, lige inden servering.
0
Når du er ung kan du vælge og vrage.
Når du blive ældre, kan vælge mellem vragene.
Brugeravatar
Persnikedy
Indlæg: 4527
Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
Kort karma: 390
Likede indlæg: 6612

Re: Fyld til tærte?

Indlægaf Persnikedy » 4. jan 2016, 21:15

Porre-bacon, kongen af tærter!
0
Fab-Yule-Ous
Kirstenkp
Indlæg: 81
Tilmeldt: 16. aug 2015, 18:27
Kort karma: 4
Likede indlæg: 69

Re: Fyld til tærte?

Indlægaf Kirstenkp » 4. jan 2016, 21:18

Pussikat82 skrev:Jeg er vild med den her med champignon, grønne asparges og kylling. Jeg er generelt ikke ret meget til en der æggeagtige masse, der nemt kommer til at fylde meget i nogle tærter, men sådan er det ikke med den her. Der er også parmesanost i, og det gør den ekstra lækker, synes jeg http://thebigmeowski.blogspot.dk/2013/09/trte-med-kylling-grnne-asparges-og.html

Billede

Billede


Nøj, den ser god ud. Tror jeg vil prøve den på onsdag, når vi er fire der skal spise middag på samme tid herhjemme :)
1
Brugeravatar
Viskelæder
Indlæg: 2756
Tilmeldt: 26. dec 2015, 21:22
Kort karma: 548
Likede indlæg: 5008

Re: Fyld til tærte?

Indlægaf Viskelæder » 4. jan 2016, 22:29

Kylling, porre og broccoli. Jeg er lidt kedelig.
0
Brugeravatar
Purple Haze
Indlæg: 1636
Tilmeldt: 3. jan 2016, 16:04
Kort karma: 191
Geografisk sted: Kbh. Østerport
Likede indlæg: 3002

Re: Fyld til tærte?

Indlægaf Purple Haze » 5. jan 2016, 05:39

Når i putter spinat i, er det så friskt eller fra frost?
0
Hello to all intelligent lifeforms everywhere!
And to everybody else out there, the secret is to bang the rocks together guys.
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 8403
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1114
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 10254

Re: Fyld til tærte?

Indlægaf Fru Sunshine » 5. jan 2016, 15:01

Purple Haze skrev:Når i putter spinat i, er det så friskt eller fra frost?

Som regel fra frost.
Frisk spinat skal dampes først, og det gider jeg ikke stå med.
1
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.

Tilbage til "Mad og drikke"