Dining Week 2016

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
HappyPaww
Indlæg: 1561
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:08
Kort karma: 192
Geografisk sted: København
Likede indlæg: 3430

Re: Dining Week 2016

Indlægaf HappyPaww » 17. feb 2016, 21:40

Har været på L'Altro i dag.
Maden var god - uden at være prangende:

Først en ikke annonceret antipasti - nogle artiskokhjerter og bruschetta med noget tomatsmat. Smagte ok - men ikke mere end det. Dog er det jo altid et plus når man får mere end forventet.

Forretten var en hjemmelavet pasta (gnocchi i pastaversion dvs uden kartoffel) i en sauce af noget kikærtemos og små stykker hvidfisk og lidt rasp på toppen. Smagen var ganske god men retten var ikke særlig raffineret - mener også at det oprindelige tilbud havde sagt en hjemmelavet ravioli. Portionen var meget stor - så skulle tydeligvis mætte...

Hovedretten var noget lammekød på en selleri pure og noget fennikel. Kødet var mørt og lækkert men der var to små skiver pr person - nok ca. 6 bidder i alt. Det smagte godt men virkede lidt "lidt".

Desserten var en lidt anonym hvid chokolademousse (den havde dog buddingkonsistens) med lidt musliknas .

Man kunne vælge vinmenu eller glas derfra, ikke noget a la carte, - og et glas anonym rødvin kostede 90 kr. Så var det ligesom betalt.

Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke synes det var pengene værd - der er så mange gode billige restauranter, at jeg for fremtiden hellere undgår Dining Week, og hellere går ud og vælger min egen mad og vin for samme pris fremover.
0
Brugeravatar
LadyFox
Indlæg: 4108
Tilmeldt: 27. dec 2015, 19:02
Kort karma: 422
Geografisk sted: Kbh
Likede indlæg: 5977

Re: Dining Week 2016

Indlægaf LadyFox » 17. feb 2016, 21:43

Vi har været på Arti' Kok, personalet var pressede, men maden smagte godt :D
0
I don't mean to be a diva, but some days you wake up and you're Barbara Streisand.
Brugeravatar
dykkersild
Indlæg: 1170
Tilmeldt: 14. aug 2015, 07:25
Kort karma: 133
Likede indlæg: 1620

Re: Dining Week 2016

Indlægaf dykkersild » 18. feb 2016, 07:34

Vi var på Restaurationen - og det var dejligt, som altid.

Vi fik en laksemousse med agurk og crumble, dejlig men lidt ordinær. Kylling, dolmer og Pommes Anne med citron til hovedret og det var supergodt - især kyllingen. Dessert lidt blandet bolsjer med kage, creme, is og kage - også skøn. God vinmenu til - og Bo Jakobsen går som vanligt rundt og taler med alle gæster - det er hyggeligt.
0
Brugeravatar
dykkersild
Indlæg: 1170
Tilmeldt: 14. aug 2015, 07:25
Kort karma: 133
Likede indlæg: 1620

Re: Dining Week 2016

Indlægaf dykkersild » 18. feb 2016, 07:35

Vi skal ikke på flere iår da vi skal ud og spise dyrt i næste uge - men hvis et byggeprojekt arter sig - så kan det være at vi lige falder over Fleish i weekenden. Jeg har kun været der til drinks og snacks indtil videre.
0
Akehurst2
Indlæg: 2486
Tilmeldt: 11. aug 2015, 18:17
Kort karma: 270
Likede indlæg: 4510

Re: Dining Week 2016

Indlægaf Akehurst2 » 22. feb 2016, 11:38

Vi var kun på en enkelt Dining Week i år - føler mig som flere lidt mæt af konceptet.

Vi var på Jean Claude - menuen lød god og vi ville gerne teste den, når nu den ligger i vores hood.

Var ganske fint tilfreds. Sød betjening og hyggeligt indrettet, rar og afslappet stemning selvom vi var den tidlige seating - fik slet ikke fornemmelsen af at det skulle jappes igennem.

Maden var god og lige tilpas portionsstørrelse til at man var mæt uden at være overmæt, og der var i øvrigt rigtig godt brød til, som de gerne fyldte efter. Kartoffelporresuppe, svinekotelet med svampe, røsti-kartofler og pebersauce og så poire belles Hélène til dessert. Pæren var lidt bøvlet at spise og man kunne høre larm fra alle borde, da de forsøgte at få den skåret over med en ske - men den var god, så det bærer man gerne over med :-D

Tror helt bestemt, det er et sted, vi kommer tilbage til uden for Dining Week.
0
Brugeravatar
Hunkat
Indlæg: 1697
Tilmeldt: 20. aug 2015, 03:20
Kort karma: 132
Geografisk sted: Mellem månen og en drøm
Likede indlæg: 3288

Re: Dining Week 2016

Indlægaf Hunkat » 22. feb 2016, 11:53

Jeg var på Ravnsborg Vinbar og PS bar & grill.

Ravnsborg var rigtig fin men jeg synes vinmenuen var for dyr, selv for Dinning Week og især for en vinbar. 275 kr. Vi valgte en flaske i stedet for, det var næsten 100 kr. billigere per person. Maden var lækker og betjeningen var venlig og opmærksom. Vi havde en gæst med brækket ben og de havde været flinke nok til at finde et bord hvor vi ikke var i risiko for at blive snublet over.

PS var også god, der var lidt mere af maden der ikke lige faldt i min smag, men hovedretten, perlehøne, var virkelig skøn, helt fantastisk faktisk. Der var ikke så god akustik og jeg er ikke fan af højborde. Det trak lidt ned.
0
I'm Richard, Chief Warlock of the Brothers of Darkness, Lord of the Thirteen Hells, Master of the Bones, Emporer of the Black, Lord of the Undead Mistress of Fire, and Mayor of a little village up the coast
Brugeravatar
DetSorteCirkus
Indlæg: 5703
Tilmeldt: 12. aug 2015, 18:07
Kort karma: 770
Likede indlæg: 10181

Re: Dining Week 2016

Indlægaf DetSorteCirkus » 22. feb 2016, 12:29

Jeg var på Els med forældrene i tirsdags. Det er virkelig et hyggeligt og stemningsfuldt sted, omend vores tjener var lidt anonym i det og desværre ikke særlig god til at foreslå alkoholfrie drikkevarer til min far.
Maden var traditionel gourmet, men det var også sådan, det skulle være, og der var nok af den. Aftenens højdepunkt var hovedretten, hvor kødet nærmest kunne skæres med bagsiden af kniven :savl:
Desserten var en friskrevet æblekage, og det var da meget sjovt at prøve og noget, jeg godt selv kunne finde på at lave.

-Carpaccio af røget sværdfisk med citronette, parmesan, salat, smør & hjemmebagt landbrød.

-Dansk kalvefilet med kartoffelkage & Marsalasauce.

-Friskrevet æblekage med makroner & portvin.

Mine forældre var på Von Plessen (Hotel Phoenix) med min mors kusine i forgårs. Bortset fra at torskeforretten var lidt vel anonym, var det lige så godt, som da vi sidste år var der udenfor Dining Week. Betjeningen er virkelig, virkelig god derinde. Vinmenuen skulle have været meget generøs med løbende opfyldning.

-Terrin af torsk serveret med kapers, rødløg og sennepsskum

-Unghanebryst serveret med bagte gulerødder, grønkål og svampecreme

-Chokoladetærte med ristede nødder og vaniljeiscreme
0
Je suis un tableau noir.
Lykke
Indlæg: 1086
Tilmeldt: 8. okt 2015, 19:10
Kort karma: 45
Likede indlæg: 719

Re: Dining Week 2016

Indlægaf Lykke » 22. feb 2016, 14:49

Jeg tror jeg dropper konceptet. Bor i Odense og var afsted i lørdags. Stod i kø, pellegrinoen var varm og stod allerede på bordet. Vi ventede i 40
Min på forretten. Vi ville gerne have et lækkert glas rødvin til hovedretten, det fik vi bare hældt op uden nærmere præsentation.
Jeg havde fået endestykket af kødet til hovedret. Detmed ret tørt og sejt.
Der blev ikke spurgt til drikkevarer til desserten. Arg!
Så nu gider jeg det ikke mere. Det er mit liv for kort til, og jeg vil hellere betale det dobbelte og så få mega god service.
1

Tilbage til "Mad og drikke"