Dine "go to" retter?

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Miss_no_More
Indlæg: 839
Tilmeldt: 6. sep 2015, 08:45
Kort karma: 93
Geografisk sted: Nordjylland
Likede indlæg: 2425

Re: Dine "go to" retter?

Indlægaf Miss_no_More » 24. jan 2016, 23:00

-Millionbøf (også fordi det kan fryses og dermed nemt varmes op en sen aften)
-Grøntsags- eller kartoffelsuppe
-Burgere
-Tortillawraps med pulled pork :love:
-Bøfsandwich
-Pasta/tun gratin
-Koldskål (sommer)
-Skinke og flødekartofler
-Spaghetti Carbonara
-Hakkebøf med fritter og bearnaise
-Steaks med diverse tilbehør
0
HYTTEOST SAVES THE DAY :slem:
Brugeravatar
Studsgaard
Indlæg: 2671
Tilmeldt: 1. nov 2015, 15:06
Kort karma: 326
Geografisk sted: Rebild kommune
Likede indlæg: 4300

Re: Dine "go to" retter?

Indlægaf Studsgaard » 24. jan 2016, 23:03

Fru Sunshine skrev:
dykkersild skrev:
Fru Sunshine skrev:Kødsovs og frikadeller.
I hvert fald, når det er mig, der skal fremstille det.

Ellers er det pizza, norsk fiskegratin og lasagne, men det er mandens afdeling.


Norsk fiskegratin - nu har du nævnt den flere gange. Kan du ikke få manden til at skrive opskriften ned til os - ellers tror vi ikke på, at den er så god som du siger :gruble: Jeg har lige genopdaget Jamie Olivers fishpie og er på udkig efter flere gode opskrifter i den afdeling.

Han laver den på slump, men jeg kender da elementerne i den.
Dampet torskefilet plukket i små bidder.
Makaroni (her plejer det at være suppehorn)
Bechamelsovs af smør/margarine, mel og mælk, smagt godt til med salt, peber og muskat
Revet ost - og masser af det.
Rasp.
Torsk, kogt makaroni og bechamelsov blandes godt i et ildfast fad. Den skal helst blive lidt fast, så sovsen skal ikke være for flydende.
Revet ost og rasp på toppen, og så skal den gratinere i ovnen.

Vi plejer at få kogte kartofler til, for sådan serverer svigermor det, men jeg synes, de er lidt overflødige.
Og så en smørklat, hvis man kan lide det.


Ej Det lyder lækkert.
Kan han ikke lokkes i køkkenet engang, så testsmager jeg/vi gerne :fløjt:
1
Brugeravatar
DetSorteCirkus
Indlæg: 8368
Tilmeldt: 12. aug 2015, 18:07
Kort karma: 994
Likede indlæg: 16933

Re: Dine "go to" retter?

Indlægaf DetSorteCirkus » 24. jan 2016, 23:04

Miss_no_More skrev:-Millionbøf (også fordi det kan fryses og dermed nemt varmes op en sen aften)
-Grøntsags- eller kartoffelsuppe
-Burgere
-Tortillawraps med pulled pork :love:
-Bøfsandwich
-Pasta/tun gratin
-Koldskål (sommer)
-Skinke og flødekartofler
-Spaghetti Carbonara
-Hakkebøf med fritter og bearnaise
-Steaks med diverse tilbehør


Hvad er det? :savl:
0
"For det første er jeg ikke dyretæmmer, og for det andet står jeg MIDT i en opvask!!!"
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 8402
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1114
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 10260

Re: Dine "go to" retter?

Indlægaf Fru Sunshine » 25. jan 2016, 08:58

Studsgaard skrev:
Fru Sunshine skrev:
dykkersild skrev:
Fru Sunshine skrev:Kødsovs og frikadeller.
I hvert fald, når det er mig, der skal fremstille det.

Ellers er det pizza, norsk fiskegratin og lasagne, men det er mandens afdeling.


Norsk fiskegratin - nu har du nævnt den flere gange. Kan du ikke få manden til at skrive opskriften ned til os - ellers tror vi ikke på, at den er så god som du siger :gruble: Jeg har lige genopdaget Jamie Olivers fishpie og er på udkig efter flere gode opskrifter i den afdeling.

Han laver den på slump, men jeg kender da elementerne i den.
Dampet torskefilet plukket i små bidder.
Makaroni (her plejer det at være suppehorn)
Bechamelsovs af smør/margarine, mel og mælk, smagt godt til med salt, peber og muskat
Revet ost - og masser af det.
Rasp.
Torsk, kogt makaroni og bechamelsov blandes godt i et ildfast fad. Den skal helst blive lidt fast, så sovsen skal ikke være for flydende.
Revet ost og rasp på toppen, og så skal den gratinere i ovnen.

Vi plejer at få kogte kartofler til, for sådan serverer svigermor det, men jeg synes, de er lidt overflødige.
Og så en smørklat, hvis man kan lide det.


Ej Det lyder lækkert.
Kan han ikke lokkes i køkkenet engang, så testsmager jeg/vi gerne :fløjt:

Garanteret. Det finder vi da bare ud af.
1
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
Tricolette
Indlæg: 953
Tilmeldt: 7. sep 2015, 09:58
Kort karma: 160
Geografisk sted: Himmerland
Likede indlæg: 1710

Re: Dine "go to" retter?

Indlægaf Tricolette » 25. jan 2016, 10:49

Fru Sunshine skrev:
Studsgaard skrev:
Fru Sunshine skrev:
dykkersild skrev:
Fru Sunshine skrev:Kødsovs og frikadeller.
I hvert fald, når det er mig, der skal fremstille det.

Ellers er det pizza, norsk fiskegratin og lasagne, men det er mandens afdeling.


Norsk fiskegratin - nu har du nævnt den flere gange. Kan du ikke få manden til at skrive opskriften ned til os - ellers tror vi ikke på, at den er så god som du siger :gruble: Jeg har lige genopdaget Jamie Olivers fishpie og er på udkig efter flere gode opskrifter i den afdeling.

Han laver den på slump, men jeg kender da elementerne i den.
Dampet torskefilet plukket i små bidder.
Makaroni (her plejer det at være suppehorn)
Bechamelsovs af smør/margarine, mel og mælk, smagt godt til med salt, peber og muskat
Revet ost - og masser af det.
Rasp.
Torsk, kogt makaroni og bechamelsov blandes godt i et ildfast fad. Den skal helst blive lidt fast, så sovsen skal ikke være for flydende.
Revet ost og rasp på toppen, og så skal den gratinere i ovnen.

Vi plejer at få kogte kartofler til, for sådan serverer svigermor det, men jeg synes, de er lidt overflødige.
Og så en smørklat, hvis man kan lide det.


Ej Det lyder lækkert.
Kan han ikke lokkes i køkkenet engang, så testsmager jeg/vi gerne :fløjt:

Garanteret. Det finder vi da bare ud af.


Jeg vil oss med..... :whine:
1
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 8402
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1114
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 10260

Re: Dine "go to" retter?

Indlægaf Fru Sunshine » 25. jan 2016, 10:55

Tricolette skrev:
Fru Sunshine skrev:
Studsgaard skrev:
Fru Sunshine skrev:
dykkersild skrev:
Fru Sunshine skrev:Kødsovs og frikadeller.
I hvert fald, når det er mig, der skal fremstille det.

Ellers er det pizza, norsk fiskegratin og lasagne, men det er mandens afdeling.


Norsk fiskegratin - nu har du nævnt den flere gange. Kan du ikke få manden til at skrive opskriften ned til os - ellers tror vi ikke på, at den er så god som du siger :gruble: Jeg har lige genopdaget Jamie Olivers fishpie og er på udkig efter flere gode opskrifter i den afdeling.

Han laver den på slump, men jeg kender da elementerne i den.
Dampet torskefilet plukket i små bidder.
Makaroni (her plejer det at være suppehorn)
Bechamelsovs af smør/margarine, mel og mælk, smagt godt til med salt, peber og muskat
Revet ost - og masser af det.
Rasp.
Torsk, kogt makaroni og bechamelsov blandes godt i et ildfast fad. Den skal helst blive lidt fast, så sovsen skal ikke være for flydende.
Revet ost og rasp på toppen, og så skal den gratinere i ovnen.

Vi plejer at få kogte kartofler til, for sådan serverer svigermor det, men jeg synes, de er lidt overflødige.
Og så en smørklat, hvis man kan lide det.


Ej Det lyder lækkert.
Kan han ikke lokkes i køkkenet engang, så testsmager jeg/vi gerne :fløjt:

Garanteret. Det finder vi da bare ud af.


Jeg vil oss med..... :whine:

Jamen det må du da også gerne.
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
Tricolette
Indlæg: 953
Tilmeldt: 7. sep 2015, 09:58
Kort karma: 160
Geografisk sted: Himmerland
Likede indlæg: 1710

Re: Dine "go to" retter?

Indlægaf Tricolette » 25. jan 2016, 11:33

Fru Sunshine skrev:
Tricolette skrev:
Fru Sunshine skrev:
Studsgaard skrev:
Fru Sunshine skrev:
dykkersild skrev:
Fru Sunshine skrev:Kødsovs og frikadeller.
I hvert fald, når det er mig, der skal fremstille det.

Ellers er det pizza, norsk fiskegratin og lasagne, men det er mandens afdeling.


Norsk fiskegratin - nu har du nævnt den flere gange. Kan du ikke få manden til at skrive opskriften ned til os - ellers tror vi ikke på, at den er så god som du siger :gruble: Jeg har lige genopdaget Jamie Olivers fishpie og er på udkig efter flere gode opskrifter i den afdeling.

Han laver den på slump, men jeg kender da elementerne i den.
Dampet torskefilet plukket i små bidder.
Makaroni (her plejer det at være suppehorn)
Bechamelsovs af smør/margarine, mel og mælk, smagt godt til med salt, peber og muskat
Revet ost - og masser af det.
Rasp.
Torsk, kogt makaroni og bechamelsov blandes godt i et ildfast fad. Den skal helst blive lidt fast, så sovsen skal ikke være for flydende.
Revet ost og rasp på toppen, og så skal den gratinere i ovnen.

Vi plejer at få kogte kartofler til, for sådan serverer svigermor det, men jeg synes, de er lidt overflødige.
Og så en smørklat, hvis man kan lide det.


Ej Det lyder lækkert.
Kan han ikke lokkes i køkkenet engang, så testsmager jeg/vi gerne :fløjt:

Garanteret. Det finder vi da bare ud af.


Jeg vil oss med..... :whine:

Jamen det må du da også gerne.


:banan: :banan: :banan:
3
Brugeravatar
Miss_no_More
Indlæg: 839
Tilmeldt: 6. sep 2015, 08:45
Kort karma: 93
Geografisk sted: Nordjylland
Likede indlæg: 2425

Re: Dine "go to" retter?

Indlægaf Miss_no_More » 25. jan 2016, 20:44

DetSorteCirkus skrev:
Miss_no_More skrev:-Millionbøf (også fordi det kan fryses og dermed nemt varmes op en sen aften)
-Grøntsags- eller kartoffelsuppe
-Burgere
-Tortillawraps med pulled pork :love:
-Bøfsandwich
-Pasta/tun gratin
-Koldskål (sommer)
-Skinke og flødekartofler
-Spaghetti Carbonara
-Hakkebøf med fritter og bearnaise
-Steaks med diverse tilbehør


Hvad er det? :savl:


Pasta, dåsetun, champignoner, tomater og mornaysauce i fad og ind i ovn. Ost ovenpå hvis man rigtig skal skamme sig :genert:
1
HYTTEOST SAVES THE DAY :slem:

Tilbage til "Mad og drikke"