Terminstråd - alle er velkomne :)

Nuttede-Nuser
Indlæg: 466
Tilmeldt: 21. okt 2015, 14:24
Kort karma: 66
Likede indlæg: 410

Re: Terminstråd - alle er velkomne :)

Indlægaf Nuttede-Nuser » 13. mar 2016, 15:32

Åh Marigold jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige, ud over at jeg tænker på jer. Håber det lykkedes dig at komme igennem dagen, enten til gym opvisning eller alene.
0
primle
Indlæg: 596
Tilmeldt: 16. aug 2015, 13:51
Kort karma: 77
Likede indlæg: 427

Re: Terminstråd - alle er velkomne :)

Indlægaf primle » 14. mar 2016, 14:44

Vi skal have en lillebror :)
10
Brugeravatar
Snowdrop
Indlæg: 469
Tilmeldt: 8. feb 2016, 08:02
Kort karma: 81
Likede indlæg: 339

Re: Terminstråd - alle er velkomne :)

Indlægaf Snowdrop » 14. mar 2016, 14:51

primle skrev:Vi skal have en lillebror :)


Tillykke med den lille charmetrold :) :blomst:


@Marigold Har I været afsted og hvordan gik det? :kram:
0
Brugeravatar
Marigold
Indlæg: 357
Tilmeldt: 3. jan 2016, 19:22
Kort karma: 132
Likede indlæg: 325

Re: Terminstråd - alle er velkomne :)

Indlægaf Marigold » 14. mar 2016, 14:55

Så er vi hjemme efter en meget lang dag med meget ventetid. Vi fik 90% godt svar og 10% usikkerhed. Min mand bærer genet og er normal og det er der 90% chance for at lille-pigen også er. De sidste 10% er så risikoen for at have indlæringsvanskeligheder, ligge inden for autisme spektret og få epilepsi. Vi tager de positive 90% og håber på det bedste for fremtiden.
11
Brugeravatar
Snowdrop
Indlæg: 469
Tilmeldt: 8. feb 2016, 08:02
Kort karma: 81
Likede indlæg: 339

Re: Terminstråd - alle er velkomne :)

Indlægaf Snowdrop » 14. mar 2016, 14:58

Marigold skrev:Så er vi hjemme efter en meget lang dag med meget ventetid. Vi fik 90% godt svar og 10% usikkerhed. Min mand bærer genet og er normal og det er der 90% chance for at lille-pigen også er. De sidste 10% er så risikoen for at have indlæringsvanskeligheder, ligge inden for autisme spektret og få epilepsi. Vi tager de positive 90% og håber på det bedste for fremtiden.


Det lyder som et rigtig godt svar! Hvor er det godt. Så håber jeg virkelig I nu får lov at glæde jer og ikke flere nedslående eller bekymrende nyheder.
Lille-pigen bliver jo helt perfekt præcis som hun er, uanset <3
3
Brugeravatar
Sangius
Indlæg: 1721
Tilmeldt: 30. jan 2016, 19:49
Kort karma: 152
Likede indlæg: 2783

Re: Terminstråd - alle er velkomne :)

Indlægaf Sangius » 14. mar 2016, 15:07

Ej, Marigold, det er da et fantastisk svar. Jeg håber virkelig I kan slippe det nu, så du kan nyde resten af din graviditet. Nogen gange ville det altså være bedre, slet ikke at kende til alle disse ting, som vi i dag kan finde ud af!

Jeg har været inde og få taget en blodprøve, fordi min læge vil tjekke om jeg har antistoffer mod lussingesyge. Så må vi se, om jeg må holde mig fra familien i et stykke tid eller ej.
0
Brugeravatar
Danseprinsesse
Indlæg: 1362
Tilmeldt: 18. aug 2015, 09:57
Kort karma: 295
Likede indlæg: 2239

Re: Terminstråd - alle er velkomne :)

Indlægaf Danseprinsesse » 14. mar 2016, 16:24

Marigold skrev:Så er vi hjemme efter en meget lang dag med meget ventetid. Vi fik 90% godt svar og 10% usikkerhed. Min mand bærer genet og er normal og det er der 90% chance for at lille-pigen også er. De sidste 10% er så risikoen for at have indlæringsvanskeligheder, ligge inden for autisme spektret og få epilepsi. Vi tager de positive 90% og håber på det bedste for fremtiden.


Jeg ved godt, jeg er gravid og alt det der, men det her indlæg fik mig altså til at tude.

Hvor er det godt at høre, håber og tror på det allerbedste for jer og jeres lille pige. :kys:
0
Brugeravatar
Danseprinsesse
Indlæg: 1362
Tilmeldt: 18. aug 2015, 09:57
Kort karma: 295
Likede indlæg: 2239

Re: Terminstråd - alle er velkomne :)

Indlægaf Danseprinsesse » 14. mar 2016, 16:25

primle skrev:Vi skal have en lillebror :)


Tillykke med ham. :lun:

Det var også, hvad du troede, var det ikke?
0
Lilleluftballon
Indlæg: 525
Tilmeldt: 4. jan 2016, 17:02
Kort karma: 17
Likede indlæg: 323

Re: Terminstråd - alle er velkomne :)

Indlægaf Lilleluftballon » 14. mar 2016, 16:35

Ej marigold hvor dejlige nyheder.
0
primle
Indlæg: 596
Tilmeldt: 16. aug 2015, 13:51
Kort karma: 77
Likede indlæg: 427

Re: Terminstråd - alle er velkomne :)

Indlægaf primle » 14. mar 2016, 19:31

Dejlige nyheder Marigold :)

Danseprinsesse - jo, vi synes vi så en tap til NF, og scanningsdamen gav os nærmest ret. Så vi havde en klar forventning om at det var en dreng :)
1
Brugeravatar
Marigold
Indlæg: 357
Tilmeldt: 3. jan 2016, 19:22
Kort karma: 132
Likede indlæg: 325

Re: Terminstråd - alle er velkomne :)

Indlægaf Marigold » 14. mar 2016, 19:45

Så fik jeg også lige besøgt en psykolog her til aften for lige at runde det hele af, og det var bare rigtig godt. Vi fik bearbejdet det sidste 14 dages traumer og nu skal jeg bare tage det stille og roligt, være god ved mig selv og se fremad :)
For hver time der går får jeg det langsomt bedre og bedre. Så nu skal ilt og adrenalin niveauet falde på plads i kroppen og så skal jeg hente noget søvn! Jeg tror stille og roligt på fremtiden igen :)
Tak fordi i er her og har støttet med jeres pæne ord midt i min svære tid :blomst:
4
Brugeravatar
Danseprinsesse
Indlæg: 1362
Tilmeldt: 18. aug 2015, 09:57
Kort karma: 295
Likede indlæg: 2239

Re: Terminstråd - alle er velkomne :)

Indlægaf Danseprinsesse » 14. mar 2016, 19:53

Nu er vi klar til at skifte bleer*. :genert:

(*jeg er vist gået i redebyggermode)

Skab2.JPG
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
5
Brugeravatar
Marigold
Indlæg: 357
Tilmeldt: 3. jan 2016, 19:22
Kort karma: 132
Likede indlæg: 325

Re: Terminstråd - alle er velkomne :)

Indlægaf Marigold » 14. mar 2016, 19:58

Hvor ser det fint ud danseprinsesse :)
0
Brugeravatar
Danseprinsesse
Indlæg: 1362
Tilmeldt: 18. aug 2015, 09:57
Kort karma: 295
Likede indlæg: 2239

Re: Terminstråd - alle er velkomne :)

Indlægaf Danseprinsesse » 14. mar 2016, 20:33

Tak. :)


Hvor sent vil I turde at planlægge en flyrejse (underforstået at der ikke er kendte komplikationer)?

Vi skal til Marseille nogle dage, hvilket kræver en mellemlanding, og tanken var egentlig, at det skulle være i sidste halvdel af maj - men nu bliver jeg i tvivl om, det er helt gak. Der er ikke nogen problemer i forhold til flyselskabets regler.
Jeg har termin 12. juli, så jeg vil være 32-33 uger henne der.
0
Brugeravatar
Snowdrop
Indlæg: 469
Tilmeldt: 8. feb 2016, 08:02
Kort karma: 81
Likede indlæg: 339

Re: Terminstråd - alle er velkomne :)

Indlægaf Snowdrop » 15. mar 2016, 09:37

Danseprinsesse skrev:Tak. :)


Hvor sent vil I turde at planlægge en flyrejse (underforstået at der ikke er kendte komplikationer)?

Vi skal til Marseille nogle dage, hvilket kræver en mellemlanding, og tanken var egentlig, at det skulle være i sidste halvdel af maj - men nu bliver jeg i tvivl om, det er helt gak. Der er ikke nogen problemer i forhold til flyselskabets regler.
Jeg har termin 12. juli, så jeg vil være 32-33 uger henne der.


Indenfor EU ville jeg ikke have de store betænkeligheder ved at rejse - heller ikke med fly - i uge 32-33. Men det er selvfølgelig svært at sige på forhånd hvordan du har det til den tid.
1

Tilbage til "Graviditet"