Min veninde i Thailand

Stedet du kan bruge til at snakke om alle de store og små ting der påvirker dit liv.
Brugeravatar
Viskelæder
Indlæg: 3522
Tilmeldt: 26. dec 2015, 21:22
Kort karma: 929
Likede indlæg: 7607

Min veninde i Thailand

Indlægaf Viskelæder » 27. jan 2016, 16:47

Det her går mig ikke voldsomt på, men det fylder alligevel lidt i baggrunden for tiden, så jeg tænkte, jeg kunne høre, hvad I tænker om det.
Jeg er typen, der let kan komme til at overtolke, særligt hvis jeg er usikker, og så får jeg lyst til bare at trække mig fra alting i stedet for måske at handle på en mere fornuftig måde.

Jeg er ret tit i Thailand. Sidste år var jeg afsted en måned i marts og 3 uger i august. I marts mødtes jeg med en sød pige fra Finland, som boede dernede, og som viste mig rundt på en ø, og vi var rigtig meget sammen i 3 dage. Hun sagde allerede den første dag, at jeg gerne måtte flytte ind hos hende, hvis jeg havde lyst til at blive der. Jeg stod på det tidspunkt i en hård periode i mit liv og havde opsagt mit job pg.a stress, så det kunne have været en reel mulighed, som jeg overvejede. Det endte så ikke med det, men det er en anden historie. Pointen med det er, at hun er meget outgoing, social og virkelig bare rigtig generøs og omsorgsfuld. Måske også en lille smule spontan og naiv i fht. mig.
Da jeg rejste derned i august igen, boede jeg hos hende i 12 dage, og vi kom rigtig godt ud af det. Mens jeg var der, var jeg nogle dates med en fyr fra Estland, som hun arbejdede med i en dykkerbutik. Jeg fandt ham på tinder, og hun sagde, at hun arbejdede med ham, og jeg skulle go for it. Vi var på 3-4 dates, og der var god kemi, men der skete aldrig noget. (Eller jo, jeg kyssede ham, hvor han så blev så forskrækket, at han nærmest grinede mig op i mit åbne ansigt. Den tøsedreng. Men den historie hører ind under en pinlig-tråd :lol2: )

Min veninde J havde en kæreste hjemme i Finland der, som hun ofte skypede med og var meget forelsket i.

Efterfølgende har jeg haft nærmest daglig kontakt med ham fyren A over Facebook. Jeg kan rigtig godt lide ham, er måske også lidt småvild med ham, men jeg er også ret sikker på, at jeg aldrig bliver forelsket i ham. Det er han altså for stor en kylling til efter det der kys :D Men i hvert fald så nyder jeg kontakten med ham. Jeg skal til Thailand til sommer igen, så vi har selvfølgelig skrevet om at mødes.

Mit "problem" er så:
Min veninde J og jeg skrev regelmæssigt sammen, efter jeg kom hjem, og fortalte om vores liv, store begivenheder osv., og for ca en måned siden planlagde vi til november en tur til Bali sammen.
Jeg sendte hende en hilsen til jul og nytår, som hun ikke svarede på. Det er helt fair - jeg er selv elendig til at svare i perioder. Vi skrev så i starten af januar, og her var hun vildt kort for hovedet. Jeg stillede spg. til hendes jul og nytår, og hun svarede kort og stillede ingen spg til mig. Jeg spurgte, hvordan det gik med hendes kæreste, og hun skrev, at de ikke var sammen længere. Det kom noget bag på mig, for hun havde intet sagt om det, og da jeg spurgte ind til det, skrev hun bare "its okay". Jeg sad tilbage med en lidt mærkelig fornemmelse omkring, om hun var sur på mig?
Ca. en uge efter skriver hun til mig, at hun har fundet et dykkerkursus på Bali, som hun så skriver, at hun har bestilt og, "I hope its okay Im going alone! :)". Her tænkte jeg ærligt wtf? Selvfølgelig er det okay, men vi havde jo aftalt at rejse sammen? Dum, som jeg er, får jeg svaret, at det er okay, og at jeg håber, hun får en rigtig god tur. Jeg burde jo her have spurgt, hvorfor hun pludselig vil afsted alene og givet udtryk for undring. Jeg ved ikke, hvorfor jeg chickener out, men jeg er nok bange for at være hende den tvære.
Efterfølgende har jeg ikke hørt fra hende, og hun har ikke kommenteret på nogle af mine ting på sociale medier, som hun normalt gjorde meget. Jeg kan så se, at hun er begyndt at skrive ret meget på A fra Estlands facebook. De talte overhovedet ikke sammen, da jeg boede hos hende, så jeg fandt det ret underligt, og ja, jeg blev rent ud sagt, hvor teenage det end er, jaloux, fordi jeg fandt beskederne flirtende.
Det er sådan nogle kommentarer a la "You're so baaaaaaaad, A :P :P :P" og "hey who is the best and most beautiful photographer in the world who took this picture? ME :P :P :P". Alt i mens hun ligesom har frosset mig ude. A skriver stadig rigtig tit til mig.

Hvad skal jeg gøre?
Jeg burde jo nok bare skrive, at jeg undrer mig over, at hun ikke kontakter mig mere, men jeg har en spydig kælling i maven, der har lyst til at spørge, hvad der foregår med A. Som er hendes kollega, og som jeg aldrig har haft noget rigtigt med, og som jeg overhovedet ikke kan tillade mig at bestemme, hun ikke må skrive flirtende beskeder til :D Men jeg føler mig bare en lille smule forvirret? Og jeg føler mig som en 15 årig (jeg er 29), at jeg går op i det her, men jeg har bare tit haft uheld med venskaber, så jeg er nok lidt overfølsom.
0
Brugeravatar
Spjaerten
Indlæg: 4291
Tilmeldt: 11. aug 2015, 18:58
Kort karma: 1122
Likede indlæg: 3921

Re: Min veninde i Thailand

Indlægaf Spjaerten » 27. jan 2016, 16:49

Oh my.
Hun havde vist ikke en helt ok holdning til du tog på date med ham.
Tænker hun selv er into him!

Og ja ærgerligt men ville nok bare "glemme" hendes venskab, vigtigere er du åbenbart ikke.
3
Tryk på * :slem:
Brugeravatar
Viskelæder
Indlæg: 3522
Tilmeldt: 26. dec 2015, 21:22
Kort karma: 929
Likede indlæg: 7607

Re: Min veninde i Thailand

Indlægaf Viskelæder » 27. jan 2016, 16:55

Spjaerten skrev:Oh my.
Hun havde vist ikke en helt ok holdning til du tog på date med ham.
Tænker hun selv er into him!

Og ja ærgerligt men ville nok bare "glemme" hendes venskab, vigtigere er du åbenbart ikke.


Det er nemlig også det, jeg selv har tænkt. Og også at hun måske bare har en mere out of sight, out of mind-indstilling til venskab? Jeg er på ingen måde en meget opsøgende og social ven, men jeg vil da gerne vide, hvor jeg har en person.
0
Brugeravatar
Aima
Indlæg: 1820
Tilmeldt: 23. aug 2015, 01:43
Kort karma: 797
Likede indlæg: 7349

Re: Min veninde i Thailand

Indlægaf Aima » 27. jan 2016, 17:12

Jeg synes, du skal lægge kortene fuldstændigt ærligt på bordet. Send en mail og beskriv dine tanker og bed om hendes ditto. Undlad at motivtolke og undlad at nævne eller spørge til A. "Hey, du har ændret adfærd over det seneste, jeg forstår det ikke helt og det gør mig egentligt lidt trist, er der sket noget?"

Du tør godt, Viske. Bare skriv og send og se, hvad der sker. Det kan ikke rigtigt gå galt, sådan set, for jeres venskab har jo allerede taget skridtet mod en deroute, lyder det som, og det vil være så ærgerligt, hvis du mister den der gode vennefølelse for hende, hvis det bare er ingenting.

Hvis der er noget mellem hende og A, må du finde ud af, om du kan tolerere det, men vent med at tage stilling til du reelt ved noget.
11
I'll stick with hell no's and headphones...
Brugeravatar
kidkomb
Indlæg: 8064
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:31
Kort karma: 1942
Geografisk sted: Ude med riven
Likede indlæg: 18846

Re: Min veninde i Thailand

Indlægaf kidkomb » 27. jan 2016, 17:35

Jeg er med Aima. Spørg. Det er ikke mennesker du render ind i din hverdag eller skal have hensynsbetændelse overfor. Du kan ikke tabe noget, der ikke er der, men du kan vinde noget, hvis du har misforstået/I kan tale det ud/det slet ikke er andet end travlhed fra hendes side.
3
Walk tall and cry with dignity.
Lord Bendtner og Kong Christian :sol:
Brugeravatar
Sophaya
Indlæg: 2500
Tilmeldt: 22. aug 2015, 11:26
Kort karma: 493
Likede indlæg: 4835

Re: Min veninde i Thailand

Indlægaf Sophaya » 27. jan 2016, 17:49

Jeg synes også du skal konfrontere hende ret direkte, for det lyder bestemt ikke som om du bare er fintfølende. Det er en mærkelig opførsel fra hendes side, der lugter af at hun er vild med ham. Det er godt nok en umoden opførsel. Kram herfra - jeg håber det i sidste ende bygger på en misforståelse.
3
cat has nine lives babe
nine lives to itself
but you only got one

x
Brugeravatar
Viskelæder
Indlæg: 3522
Tilmeldt: 26. dec 2015, 21:22
Kort karma: 929
Likede indlæg: 7607

Re: Min veninde i Thailand

Indlægaf Viskelæder » 27. jan 2016, 19:44

Aima skrev:Jeg synes, du skal lægge kortene fuldstændigt ærligt på bordet. Send en mail og beskriv dine tanker og bed om hendes ditto. Undlad at motivtolke og undlad at nævne eller spørge til A. "Hey, du har ændret adfærd over det seneste, jeg forstår det ikke helt og det gør mig egentligt lidt trist, er der sket noget?"


kidkomb skrev:Jeg er med Aima. Spørg. Det er ikke mennesker du render ind i din hverdag eller skal have hensynsbetændelse overfor. Du kan ikke tabe noget, der ikke er der, men du kan vinde noget, hvis du har misforstået/I kan tale det ud/det slet ikke er andet end travlhed fra hendes side.


Sophaya skrev:Jeg synes også du skal konfrontere hende ret direkte, for det lyder bestemt ikke som om du bare er fintfølende. Det er en mærkelig opførsel fra hendes side, der lugter af at hun er vild med ham. Det er godt nok en umoden opførsel. Kram herfra - jeg håber det i sidste ende bygger på en misforståelse.


Det kan godt være, I har ret. Eller selvfølgelig har I ret, og det råd ville jeg også selv give. Men jeg er nok bare lidt fyldt op i forhold til at skulle være den initiativtagende. Jeg får det sådan lidt: fuck jer alle. Men jeg kan også mærke, at det ville farve mit forhold lidt til den ø, som jeg ellers elsker, og det ville være ærgerligt.
1
Brugeravatar
Viskelæder
Indlæg: 3522
Tilmeldt: 26. dec 2015, 21:22
Kort karma: 929
Likede indlæg: 7607

Re: Min veninde i Thailand

Indlægaf Viskelæder » 3. feb 2016, 16:29

Jeg skrev til hende i går, hvor jeg spurgte generelt ind til, hvordan det går og sådan, og så spurgte jeg, om vi var okay.
Hun har svaret i dag og indleder med at skrive på engelsk: "hej, beklager du ikke har hørt så meget fra mig" og så svarer hun på alle spørgsmålene og skriver, at det går godt osv.. Og så ingen spørgsmål til mig overhovedet.

Så jeg gider ikke mere. Jeg tror ikke, det er ondsindet overhovedet, og hun er en skøn pige, men den ulige relation gider jeg ikke.
0
LaScrooge
Indlæg: 2458
Tilmeldt: 9. okt 2015, 08:59
Kort karma: 678
Likede indlæg: 6460

Re: Min veninde i Thailand

Indlægaf LaScrooge » 4. feb 2016, 08:49

Altså, jeg tænker, at hun er vild med ham fyren og usikker på, hvad du synes om det. Så hvis du ikke har et problem med at de finder sammen, men gerne vil fortsætte med hende, hvis alt var som før, så ville jeg skrive direkte og ærligt til hende om det. Noget a la, at jeg havde bemærket dels hendes ændrede adfærd og dels hendes øgede kontakt med ham, og at jeg spekulerede på, om hun havde trukket sig fra venskabet, fordi hun gerne ville være sammen med ham, men vidste, at I havde haft noget? Og så ville jeg runde af med, at jeg ikke havde noget på spil dér, så hvis de havde lyst til at finde sammen, så skulle de bare det. Og at jeg syntes det var alt for ærgerligt hvis et venskab jeg havde sat pris på skulle ødelægges af sådan noget.

Der er ikke for mig nogen tvivl om, at hun har håndteret det klodset, hvis det er dét der er på færde, men det kan omvendt også være ret svært når I bor i hver jeres land og ikke har kendt hinanden ansigt til ansigt så længe. Hvilke krav/forventninger til loyalitet (hendes overfor dig og dit eventuelle crush) kan berettiges og hvordan skal hun vægte et potentielt forhold til en hun omgås dagligt, overfor en relation som den I har? Det er måske blevet meget kompliceret for hende lige pludselig og det her har været den udvej hun kunne se.
2
LaScrooge
Indlæg: 2458
Tilmeldt: 9. okt 2015, 08:59
Kort karma: 678
Likede indlæg: 6460

Re: Min veninde i Thailand

Indlægaf LaScrooge » 4. feb 2016, 08:50

Med andre ord: elefanten i rummet kan meget vel være hendes forelskelse (hvis der er sådan én) og hendes tvivl i forhold til, om det overhovedet er i orden overfor dig. Og hvis det er dét der er tilfældet, så er det dét der skal adresseres.
2
Brugeravatar
Viskelæder
Indlæg: 3522
Tilmeldt: 26. dec 2015, 21:22
Kort karma: 929
Likede indlæg: 7607

Re: Min veninde i Thailand

Indlægaf Viskelæder » 4. feb 2016, 16:32

LaScrooge skrev:Altså, jeg tænker, at hun er vild med ham fyren og usikker på, hvad du synes om det. Så hvis du ikke har et problem med at de finder sammen, men gerne vil fortsætte med hende, hvis alt var som før, så ville jeg skrive direkte og ærligt til hende om det. Noget a la, at jeg havde bemærket dels hendes ændrede adfærd og dels hendes øgede kontakt med ham, og at jeg spekulerede på, om hun havde trukket sig fra venskabet, fordi hun gerne ville være sammen med ham, men vidste, at I havde haft noget? Og så ville jeg runde af med, at jeg ikke havde noget på spil dér, så hvis de havde lyst til at finde sammen, så skulle de bare det. Og at jeg syntes det var alt for ærgerligt hvis et venskab jeg havde sat pris på skulle ødelægges af sådan noget.

Der er ikke for mig nogen tvivl om, at hun har håndteret det klodset, hvis det er dét der er på færde, men det kan omvendt også være ret svært når I bor i hver jeres land og ikke har kendt hinanden ansigt til ansigt så længe. Hvilke krav/forventninger til loyalitet (hendes overfor dig og dit eventuelle crush) kan berettiges og hvordan skal hun vægte et potentielt forhold til en hun omgås dagligt, overfor en relation som den I har? Det er måske blevet meget kompliceret for hende lige pludselig og det her har været den udvej hun kunne se.


Tak for dit svar :)

Jeg har noget imod, hvis hun går efter ham bag min ryg. Jeg skriver med ham nærmest hver dag, og det kan godt være, vi ikke er sammen eller noget, og jeg derfor ikke har noget at sige, men jeg kan godt lide ham. Jeg synes på ingen måde, det er ordentlig stil at gå efter ham, hvis det er det, hun gør. Hvis hun nu skulle være blevet hovedkulds forelsket i ham, så må den ligge hos hende at snakke med mig om det (og i så fald ville jeg være træt af det, men jeg hvis det virkelig drejede sig om kærlighed, så ville jeg self. backe off i fht ham).
Men jeg orker ikke mere. Den er lukket fra min side nu. Ikke sådan at jeg vil ignorere hende eller noget, men jeg opsøger ikke hende længere :)
2
Brugeravatar
Viskelæder
Indlæg: 3522
Tilmeldt: 26. dec 2015, 21:22
Kort karma: 929
Likede indlæg: 7607

Re: Min veninde i Thailand

Indlægaf Viskelæder » 4. feb 2016, 17:06

Jeg havde skrevet på et af hendes billeder, hvor hun er rigtig smuk, at hun er smuk. En masse andre har også skrevet på det. Hun har nu svaret ALLE pånær mig.

Altså.... wtf?!

:(
0
Brugeravatar
LadyFox
Indlæg: 9755
Tilmeldt: 27. dec 2015, 19:02
Kort karma: 1078
Geografisk sted: Kbh
Likede indlæg: 17211

Re: Min veninde i Thailand

Indlægaf LadyFox » 4. feb 2016, 17:11

Viskelæder skrev:Jeg havde skrevet på et af hendes billeder, hvor hun er rigtig smuk, at hun er smuk. En masse andre har også skrevet på det. Hun har nu svaret ALLE pånær mig.

Altså.... wtf?!

:(

Øv! Jeg tror det er bedst at indse at i ikke er det samme sted i venskabet, i hvert fald ikke nu her på det seneste - og lade det glide ud, i hvert fald indtil hun kan/vil give dig det du forventer af hende :)

Men ØV altså, det er aldrig sjovt når folk trækker sig. :ae:
3
"For fucks sake, I'm talking dangerous. Don't nobody talk dangerous anymore? Jesus!"
Brugeravatar
Anilara
Indlæg: 2288
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:43
Kort karma: 293
Likede indlæg: 3474

Re: Min veninde i Thailand

Indlægaf Anilara » 4. feb 2016, 17:14

Viskelæder skrev:Jeg havde skrevet på et af hendes billeder, hvor hun er rigtig smuk, at hun er smuk. En masse andre har også skrevet på det. Hun har nu svaret ALLE pånær mig.

Altså.... wtf?!

:(

Uanset hvad, har hun et eller andet issue, og det virker ikke til at hun er klar til at dele det med dig.
Jeg tror, det er det helt rigtige, at lade hende være. Det er ikke sådan et venskab skal være. :ae:
3
Brugeravatar
Viskelæder
Indlæg: 3522
Tilmeldt: 26. dec 2015, 21:22
Kort karma: 929
Likede indlæg: 7607

Re: Min veninde i Thailand

Indlægaf Viskelæder » 4. feb 2016, 18:26

LadyFox skrev:Øv! Jeg tror det er bedst at indse at i ikke er det samme sted i venskabet, i hvert fald ikke nu her på det seneste - og lade det glide ud, i hvert fald indtil hun kan/vil give dig det du forventer af hende :)

Men ØV altså, det er aldrig sjovt når folk trækker sig. :ae:


Anilara skrev:Uanset hvad, har hun et eller andet issue, og det virker ikke til at hun er klar til at dele det med dig.
Jeg tror, det er det helt rigtige, at lade hende være. Det er ikke sådan et venskab skal være. :ae:


Tak søde piger. Det er bare mega mærkeligt? Som om hun pludselig er ude på at såre mig eller er vred på mig. Det gør mig lidt ked af det. Men ja, den må jeg lade ligge.
0

Tilbage til "Livets forhold"