Hvad skal du/I have til aften?

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Ally
Indlæg: 1018
Tilmeldt: 2. sep 2015, 18:25
Kort karma: 162
Likede indlæg: 1443

Re: Hvad skal du/I have til aften?

Indlægaf Ally » 15. mar 2016, 11:08

Laks, salat og pasta
0
Brugeravatar
dykkersild
Indlæg: 1317
Tilmeldt: 14. aug 2015, 07:25
Kort karma: 152
Likede indlæg: 1871

Re: Hvad skal du/I have til aften?

Indlægaf dykkersild » 15. mar 2016, 12:22

Det bliver en tærte med steget kylling, løg og squash og timian.
0
Brugeravatar
Spjaerten
Indlæg: 2930
Tilmeldt: 11. aug 2015, 18:58
Kort karma: 833
Likede indlæg: 2561

Re: Hvad skal du/I have til aften?

Indlægaf Spjaerten » 15. mar 2016, 12:34

Tøm køleskabet.
En kold bagekartoffel trylles til kartoffelsalat.
En rugbrød med spegepølse.
Gnavegrønt on the side.
0
Tryk på * :slem:
Brugeravatar
SonataA
Indlæg: 183
Tilmeldt: 1. sep 2015, 05:20
Kort karma: 15
Likede indlæg: 181

Re: Hvad skal du/I have til aften?

Indlægaf SonataA » 15. mar 2016, 12:41

Fiskefrikadeller af hjemmelavet fars (kun min mormors overgår mine egne), med krydderkartofler og spidskålssalat - længe leve kreamors-køkken.
0
Brugeravatar
Spjaerten
Indlæg: 2930
Tilmeldt: 11. aug 2015, 18:58
Kort karma: 833
Likede indlæg: 2561

Re: Hvad skal du/I have til aften?

Indlægaf Spjaerten » 15. mar 2016, 14:32

Tager på café i stedet :)
0
Tryk på * :slem:
Brugeravatar
Tiger
Indlæg: 366
Tilmeldt: 12. aug 2015, 15:31
Kort karma: 19
Likede indlæg: 191

Re: Hvad skal du/I have til aften?

Indlægaf Tiger » 15. mar 2016, 16:13

Nutana veggie-biks med spejlæg og rødbeder til.
0
“Den største ære i livet ligger ikke i aldrig at falde, men i at rejse os hver gang vi falder” (Nelson Mandela)
Brugeravatar
oOxXxOo
Indlæg: 112
Tilmeldt: 8. feb 2016, 18:56
Kort karma: 6
Likede indlæg: 73

Re: Hvad skal du/I have til aften?

Indlægaf oOxXxOo » 15. mar 2016, 17:12

Jeg får "pizza" - Pizzabund m. artiskospesto, edamame bønner, alm. grønne bønner, oliven, broccoli og feta. Hertil en salat af broccoli, rucola og hummus.
0
Brugeravatar
Pityt
Indlæg: 1187
Tilmeldt: 26. aug 2015, 13:43
Kort karma: 253
Likede indlæg: 2010

Re: Hvad skal du/I have til aften?

Indlægaf Pityt » 15. mar 2016, 17:13

Havregryn :fløjt:
0
What's done in the dark will be brought to the light
Brugeravatar
Viskelæder
Indlæg: 2775
Tilmeldt: 26. dec 2015, 21:22
Kort karma: 548
Likede indlæg: 5008

Re: Hvad skal du/I have til aften?

Indlægaf Viskelæder » 15. mar 2016, 17:13

Pizza med spinat og laks
0
Brugeravatar
Wizzze
Indlæg: 8528
Tilmeldt: 11. aug 2015, 13:16
Kort karma: 1817
Likede indlæg: 10280

Re: Hvad skal du/I have til aften?

Indlægaf Wizzze » 15. mar 2016, 17:15

SonataA skrev:Fiskefrikadeller af hjemmelavet fars (kun min mormors overgår mine egne), med krydderkartofler og spidskålssalat - længe leve kreamors-køkken.


Ha, her står den også på fiskefars til deller (godt nok fiskemandens), men det bliver på rugbrød med en hurtig rørt remulade og gnavegrønt.
0
Do as I say! :whip:
Brugeravatar
SonataA
Indlæg: 183
Tilmeldt: 1. sep 2015, 05:20
Kort karma: 15
Likede indlæg: 181

Re: Hvad skal du/I have til aften?

Indlægaf SonataA » 15. mar 2016, 18:44

Wizzze skrev:
SonataA skrev:Fiskefrikadeller af hjemmelavet fars (kun min mormors overgår mine egne), med krydderkartofler og spidskålssalat - længe leve kreamors-køkken.


Ha, her står den også på fiskefars til deller (godt nok fiskemandens), men det bliver på rugbrød med en hurtig rørt remulade og gnavegrønt.


Fiskedeller er gudespise, selv det mest tarvelige rugbrød bliver godt med en lun delle - særligt hvid remo'en er hjemmelavet.

Men fiskemandens (og jeg har prøvet mange) er bare ikke god nok. Så når jeg alligevel skal tilsætte ekstra løg, spæk og sikkert også salt - og så mel og æg, så kan jeg lige så godt starte fra bunden.
0
Brugeravatar
Wizzze
Indlæg: 8528
Tilmeldt: 11. aug 2015, 13:16
Kort karma: 1817
Likede indlæg: 10280

Re: Hvad skal du/I have til aften?

Indlægaf Wizzze » 15. mar 2016, 18:48

SonataA skrev:
Wizzze skrev:
SonataA skrev:Fiskefrikadeller af hjemmelavet fars (kun min mormors overgår mine egne), med krydderkartofler og spidskålssalat - længe leve kreamors-køkken.


Ha, her står den også på fiskefars til deller (godt nok fiskemandens), men det bliver på rugbrød med en hurtig rørt remulade og gnavegrønt.


Fiskedeller er gudespise, selv det mest tarvelige rugbrød bliver godt med en lun delle - særligt hvid remo'en er hjemmelavet.

Men fiskemandens (og jeg har prøvet mange) er bare ikke god nok. Så når jeg alligevel skal tilsætte ekstra løg, spæk og sikkert også salt - og så mel og æg, så kan jeg lige så godt starte fra bunden.


Jeg plejer at få ham til at hakke en ekstra filet og blande i, så den er lidt mere fisket, så skal den bare have lidt mere peber og nogen gange lidt hakket forårsløg, så er den fin, og det er jo super hurtig mad 5min til at forme deller og så 20min på panden, 10min på hver side, så er der mad. :love:
0
Do as I say! :whip:
Brugeravatar
SonataA
Indlæg: 183
Tilmeldt: 1. sep 2015, 05:20
Kort karma: 15
Likede indlæg: 181

Re: Hvad skal du/I have til aften?

Indlægaf SonataA » 15. mar 2016, 18:51

Wizzze skrev:
SonataA skrev:
Wizzze skrev:
SonataA skrev:Fiskefrikadeller af hjemmelavet fars (kun min mormors overgår mine egne), med krydderkartofler og spidskålssalat - længe leve kreamors-køkken.


Ha, her står den også på fiskefars til deller (godt nok fiskemandens), men det bliver på rugbrød med en hurtig rørt remulade og gnavegrønt.


Fiskedeller er gudespise, selv det mest tarvelige rugbrød bliver godt med en lun delle - særligt hvid remo'en er hjemmelavet.

Men fiskemandens (og jeg har prøvet mange) er bare ikke god nok. Så når jeg alligevel skal tilsætte ekstra løg, spæk og sikkert også salt - og så mel og æg, så kan jeg lige så godt starte fra bunden.


Jeg plejer at få ham til at hakke en ekstra filet og blande i, så den er lidt mere fisket, så skal den bare have lidt mere peber og nogen gange lidt hakket forårsløg, så er den fin, og det er jo super hurtig mad 5min til at forme deller og så 20min på panden, 10min på hver side, så er der mad. :love:


Spæk, spæk og spæk, det er det der mangler. De bliver så vildt sprøde :love:
0
Brugeravatar
Wizzze
Indlæg: 8528
Tilmeldt: 11. aug 2015, 13:16
Kort karma: 1817
Likede indlæg: 10280

Re: Hvad skal du/I have til aften?

Indlægaf Wizzze » 15. mar 2016, 18:54

SonataA skrev:
Wizzze skrev:
SonataA skrev:
Wizzze skrev:
SonataA skrev:Fiskefrikadeller af hjemmelavet fars (kun min mormors overgår mine egne), med krydderkartofler og spidskålssalat - længe leve kreamors-køkken.


Ha, her står den også på fiskefars til deller (godt nok fiskemandens), men det bliver på rugbrød med en hurtig rørt remulade og gnavegrønt.


Fiskedeller er gudespise, selv det mest tarvelige rugbrød bliver godt med en lun delle - særligt hvid remo'en er hjemmelavet.

Men fiskemandens (og jeg har prøvet mange) er bare ikke god nok. Så når jeg alligevel skal tilsætte ekstra løg, spæk og sikkert også salt - og så mel og æg, så kan jeg lige så godt starte fra bunden.


Jeg plejer at få ham til at hakke en ekstra filet og blande i, så den er lidt mere fisket, så skal den bare have lidt mere peber og nogen gange lidt hakket forårsløg, så er den fin, og det er jo super hurtig mad 5min til at forme deller og så 20min på panden, 10min på hver side, så er der mad. :love:


Spæk, spæk og spæk, det er det der mangler. De bliver så vildt sprøde :love:


Steges i rigeligt smør og vendes kun en gang = super sprøde :gogo:
0
Do as I say! :whip:
Brugeravatar
SonataA
Indlæg: 183
Tilmeldt: 1. sep 2015, 05:20
Kort karma: 15
Likede indlæg: 181

Re: Hvad skal du/I have til aften?

Indlægaf SonataA » 15. mar 2016, 18:57

Wizzze skrev:
SonataA skrev:
Wizzze skrev:
SonataA skrev:
Wizzze skrev:
SonataA skrev:Fiskefrikadeller af hjemmelavet fars (kun min mormors overgår mine egne), med krydderkartofler og spidskålssalat - længe leve kreamors-køkken.


Ha, her står den også på fiskefars til deller (godt nok fiskemandens), men det bliver på rugbrød med en hurtig rørt remulade og gnavegrønt.


Fiskedeller er gudespise, selv det mest tarvelige rugbrød bliver godt med en lun delle - særligt hvid remo'en er hjemmelavet.

Men fiskemandens (og jeg har prøvet mange) er bare ikke god nok. Så når jeg alligevel skal tilsætte ekstra løg, spæk og sikkert også salt - og så mel og æg, så kan jeg lige så godt starte fra bunden.


Jeg plejer at få ham til at hakke en ekstra filet og blande i, så den er lidt mere fisket, så skal den bare have lidt mere peber og nogen gange lidt hakket forårsløg, så er den fin, og det er jo super hurtig mad 5min til at forme deller og så 20min på panden, 10min på hver side, så er der mad. :love:


Spæk, spæk og spæk, det er det der mangler. De bliver så vildt sprøde :love:


Steges i rigeligt smør og vendes kun en gang = super sprøde :gogo:


Spæk og så steges i smør = gude skønne deller! Jeg giver mig ikke. Er opvokset på havnen, har arbejdet på røgeri, I know my fiskedelle :lol:
0

Tilbage til "Mad og drikke"