Virksomheders egne stramme regler.

Hvad sker der lige for verden?! Diskutér det her!
HerErJeg
Indlæg: 1071
Tilmeldt: 5. jan 2016, 07:51
Kort karma: 36
Likede indlæg: 934

Virksomheders egne stramme regler.

Indlægaf HerErJeg » 17. feb 2016, 16:42

Jeg kan godt huske denne sag, om den 59-årige der blev smidt ud på røv og albuer for at tænde en smøg.
http://ekstrabladet.dk/112/blev-bortvis ... om/5957074
På sin vis kan jeg godt forstå at han anker dommen. Skal virksomheder have frit slag til at fortolke regler lige så vanvittigt som de selv lyster?
Der er jo ingen skade sket, ingen har været i nærheden, det er i fri luft, virksomheden har ikke lidt økonomisk tab eller noget som helst, alligevel mister manden alle sine rettigheder ved bortvisningen. Det er grove løjer, helt ærligt.
Hvad nu hvis han havde taget en kopi, så ville det være en straffesag for tyveri og bortvisning, hvis samme stramme kurs skulle følges.

Er det bare ærgreligt, er manden en idiot og virksomheden i sin gode ret til at gøre lige præcis hvad der passer dem? Af andre virksomheder er der Siemens, som også er ultra voldsomt sanktionerende, hvis nogen forbryder sig mod deres sikkerhedspolitik, hvilket betyder bakke ind i båsen, holde ved gelænderet, ingen kaffe i hånden, ingen snak på gangen, ingen læsen i papiret osv. osv. Der gives dog en advarsel først.

Har I regler på jeres arbejdsplads som dybest set bare er gået over gevind? Hos os er der ingen "gratis" ydelser, alt skal skrives op og trækkes fra lønnen, f.eks 4 kager a' 2 kr. = 8 kr, som der skal bruges tid på at bogføre og notere i lønnen. Så er man totalt paranoide omkring emails, hvornår de må sendes og læses og endelig ikke være private på nogen måde osv.
0

Tilbage til "Politik, kultur og samfund"