Hvordan foretrækker du dine æg?

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.

Hvordan foretrækker du dine æg bliver tilberedt?

Blødkogt æg
22
33%
Hårdkogt æg
6
9%
Løbende røræg
4
6%
Faste røræg
13
20%
Spejlæg
8
12%
Over easy Spejlæg (stegt på begge sider)
2
3%
Pocheret æg
2
3%
Omelet
3
5%
Kun hvide
0
Ingen stemmer
Andet (forklar)
6
9%
 
Afgivne stemmer: 66
Mumifar
Indlæg: 245
Tilmeldt: 19. mar 2016, 05:41
Kort karma: 12
Likede indlæg: 145

Re: Hvordan foretrækker du dine æg?

Indlægaf Mumifar » 20. mar 2016, 07:03

Altid smilende æg :-)
0
Senest rettet af mumifar 24. dec 2046, 23:59, rettet i alt 1 gang.
Brugeravatar
Maoam
Indlæg: 750
Tilmeldt: 28. sep 2015, 10:26
Kort karma: 70
Likede indlæg: 964

Re: Hvordan foretrækker du dine æg?

Indlægaf Maoam » 20. mar 2016, 07:32

I kage :D

Ellers som en omelet eller fast scrambled eggs. Jeg kan ikke fordrage flydende æg, og hårdkogt æggeblomme er ubehageligt grynet.
4
Love, love, peace, peace :pompom:
Brugeravatar
FruDulle
Indlæg: 4001
Tilmeldt: 12. aug 2015, 06:48
Kort karma: 942
Likede indlæg: 5581

Re: Hvordan foretrækker du dine æg?

Indlægaf FruDulle » 20. mar 2016, 07:34

Jeg gider iøvrigt ikke bacon. Skyd mig...
4
Whatever
Brugeravatar
Alphilia
Indlæg: 680
Tilmeldt: 22. dec 2015, 15:22
Kort karma: 28
Likede indlæg: 514

Re: Hvordan foretrækker du dine æg?

Indlægaf Alphilia » 20. mar 2016, 07:44

Røræg, middel konsistens
Eller omelet, men mere til frokost/aftensmad end morgenmad

Kogte æg og spejlæg har jeg det pænt stramt med
0
Brugeravatar
Tiger
Indlæg: 368
Tilmeldt: 12. aug 2015, 15:31
Kort karma: 19
Likede indlæg: 195

Re: Hvordan foretrækker du dine æg?

Indlægaf Tiger » 20. mar 2016, 07:57

Blødkogte æg med helt flydende blomme er det bedste.

Men er det scrambled eggs, så skal det på ingen måde være flydende. Helst fast med lidt farve fra varmen og med fløde og purløg i inden stegning, nammenam.
0
“Den største ære i livet ligger ikke i aldrig at falde, men i at rejse os hver gang vi falder” (Nelson Mandela)
Brugeravatar
Rapfisk
Indlæg: 3452
Tilmeldt: 20. aug 2015, 16:27
Kort karma: 701
Likede indlæg: 5772

Re: Hvordan foretrækker du dine æg?

Indlægaf Rapfisk » 20. mar 2016, 08:01

Jeg er midt mellem faste røræg (våde røræg er til gengæld det værste, man kan lave med æg :badr:) og omelet. Jeg endte på røræg, for kun kokken på Sokkelund kan lave en ordentlig omelet :lun:

Det skal selvfølgelig være røræg lavet af friske æg. Det pulver, restauranter og hoteller bruger, har Fanden skabt i vrede.

P.s. Tak, fordi du skriver røræg. Jeg er ved at få spat af, at folk siger scrambled eggs på dansk :genert:
3
Brugeravatar
Urtekussen
Indlæg: 1348
Tilmeldt: 11. aug 2015, 06:12
Kort karma: 382
Likede indlæg: 2870

Re: Hvordan foretrækker du dine æg?

Indlægaf Urtekussen » 20. mar 2016, 08:05

Jeg har det lidt anstrengt med æg, særligt blommen, så hvis jeg skal have dem, skal de være hårdkogte eller hårde scrambled.

Jeg kan bedst lide dem i chokoladekage
0
200 kg i bænkpres?
Prøv med 4,8 kg i kussepres :deer:
Brugeravatar
Urtekussen
Indlæg: 1348
Tilmeldt: 11. aug 2015, 06:12
Kort karma: 382
Likede indlæg: 2870

Re: Hvordan foretrækker du dine æg?

Indlægaf Urtekussen » 20. mar 2016, 08:07

Nå ja, og så er jeg faktisk heller ikke den store bacon-spiser.
0
200 kg i bænkpres?
Prøv med 4,8 kg i kussepres :deer:
Brugeravatar
achillaxedprune
Indlæg: 1295
Tilmeldt: 4. jan 2016, 18:38
Kort karma: 444
Likede indlæg: 3049

Re: Hvordan foretrækker du dine æg?

Indlægaf achillaxedprune » 20. mar 2016, 08:23

Blødkogte æg, må være favoritten her... Dog kan jeg slet ikke klare det, hvis noget af hviden stadig er flydende! :ad!: I det perfekte blødkogte æg, der er der lige en mm. af blommen, der er blevet fast. Resten flydende. Og så med en smule salt og peber på hver bid. Oh, the joy!
...:dåne:
2
Hvis man vil behandle folk ens, skal man behandle dem forskelligt.
Citat: Ukendt morfar.
Lykke
Indlæg: 2008
Tilmeldt: 8. okt 2015, 19:10
Kort karma: 87
Likede indlæg: 1494

Re: Hvordan foretrækker du dine æg?

Indlægaf Lykke » 20. mar 2016, 08:35

Enten sådan lidt våde røræg eller et blødkogt æg.
Behøver ikke bacon til min morgenmad. Gider ikke længere bare spise det sådan for sig.
0
Brugeravatar
Ado
Indlæg: 3074
Tilmeldt: 12. aug 2015, 11:28
Kort karma: 1017
Geografisk sted: Korsbæk
Likede indlæg: 10878
Kontakt:

Re: Hvordan foretrækker du dine æg?

Indlægaf Ado » 20. mar 2016, 08:37

Blødkogt. Men det er en saga blot. Efter jeg fik fjernet min galdeblære, skider jeg mig selv døsig, hvis jeg spiser blødkogte æg. :(
0
That awkward moment when you leave a store without buying anything and all you can think is "act natural, you're innocent".
Brugeravatar
Aima
Indlæg: 1567
Tilmeldt: 23. aug 2015, 01:43
Kort karma: 684
Likede indlæg: 5899

Re: Hvordan foretrækker du dine æg?

Indlægaf Aima » 20. mar 2016, 08:47

Rapfisk skrev:Jeg er midt mellem faste røræg (våde røræg er til gengæld det værste, man kan lave med æg :badr:) og omelet. Jeg endte på røræg, for kun kokken på Sokkelund kan lave en ordentlig omelet :lun:

Det skal selvfølgelig være røræg lavet af friske æg. Det pulver, restauranter og hoteller bruger, har Fanden skabt i vrede.

P.s. Tak, fordi du skriver røræg. Jeg er ved at få spat af, at folk siger scrambled eggs på dansk :genert:


Selvom jeg brugte 'røræg' i mit indlæg, føltes det faktisk lidt wrong. Jeg er vokset op med at røræg er den der helt faste æggemasseskive, man får på skinkesmørrebrød (vistnok, eller også får man det på laks?), men det hedder vist 'æggestand' hvis det skal være korrekt.
1
I'll stick with hell no's and headphones...
Brugeravatar
Maoam
Indlæg: 750
Tilmeldt: 28. sep 2015, 10:26
Kort karma: 70
Likede indlæg: 964

Re: Hvordan foretrækker du dine æg?

Indlægaf Maoam » 20. mar 2016, 09:08

Aima skrev:
Rapfisk skrev:Jeg er midt mellem faste røræg (våde røræg er til gengæld det værste, man kan lave med æg :badr:) og omelet. Jeg endte på røræg, for kun kokken på Sokkelund kan lave en ordentlig omelet :lun:

Det skal selvfølgelig være røræg lavet af friske æg. Det pulver, restauranter og hoteller bruger, har Fanden skabt i vrede.

P.s. Tak, fordi du skriver røræg. Jeg er ved at få spat af, at folk siger scrambled eggs på dansk :genert:


Selvom jeg brugte 'røræg' i mit indlæg, føltes det faktisk lidt wrong. Jeg er vokset op med at røræg er den der helt faste æggemasseskive, man får på skinkesmørrebrød (vistnok, eller også får man det på laks?), men det hedder vist 'æggestand' hvis det skal være korrekt.


x2. Derfor synes jeg også, det virker forkert.

I min kærestens familie kaldes scrambled eggs omelet.

Vi har lavet en undersættelse og kalder det skrammelæg, når det bare er mellem os :genert:
0
Love, love, peace, peace :pompom:
Brugeravatar
Animi
Indlæg: 4092
Tilmeldt: 24. okt 2015, 14:47
Kort karma: 496
Likede indlæg: 9076

Re: Hvordan foretrækker du dine æg?

Indlægaf Animi » 20. mar 2016, 09:25

Faste røræg, og når det er spejlæg skal de være stegt på begge sider, for jeg er ikke så stor fan af blommen
0
You know what the issue is with this world? Everyone wants a magical solution to their problem, and everyone refuses to believe in magic.
Brugeravatar
Wizzze
Indlæg: 8881
Tilmeldt: 11. aug 2015, 13:16
Kort karma: 1877
Likede indlæg: 10836

Re: Hvordan foretrækker du dine æg?

Indlægaf Wizzze » 20. mar 2016, 09:30

Aima skrev:
Rapfisk skrev:Jeg er midt mellem faste røræg (våde røræg er til gengæld det værste, man kan lave med æg :badr:) og omelet. Jeg endte på røræg, for kun kokken på Sokkelund kan lave en ordentlig omelet :lun:

Det skal selvfølgelig være røræg lavet af friske æg. Det pulver, restauranter og hoteller bruger, har Fanden skabt i vrede.

P.s. Tak, fordi du skriver røræg. Jeg er ved at få spat af, at folk siger scrambled eggs på dansk :genert:


Selvom jeg brugte 'røræg' i mit indlæg, føltes det faktisk lidt wrong. Jeg er vokset op med at røræg er den der helt faste æggemasseskive, man får på skinkesmørrebrød (vistnok, eller også får man det på laks?), men det hedder vist 'æggestand' hvis det skal være korrekt.


Ja det er æggestand, og er væsentligt forskelligt fra røræg i min verden. Æggestand er æg og mælk rørt sammen og så bagt i vandbad flere timer i en ovn, mens røræg jo er hurtigt på en pande. Jeg vil i øvrigt til enhver tid foretrække røræg (den slags fra panden) til laks, skinke osv.
1
Do as I say! :whip:

Tilbage til "Mad og drikke"