Tøet for meget fond op

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
OberstNasig
Indlæg: 313
Tilmeldt: 19. feb 2016, 21:10
Kort karma: 43
Likede indlæg: 396

Tøet for meget fond op

Indlægaf OberstNasig » 23. mar 2016, 20:53

Jeg har den skønneste fond lavet på en rigtig basse af en kylling. Nu har jeg tøet for meget op til en omgang mormor-tarteletter. Er fond en af de få ting, der må fryses to gange eller kan jeg alternativt gemme i køleskabet i et par dage til en anden ret? :gruble:
0
Brugeravatar
DD_81
Indlæg: 2002
Tilmeldt: 11. aug 2015, 19:29
Kort karma: 325
Geografisk sted: Stæævns
Likede indlæg: 3225

Re: Tøet for meget fond op

Indlægaf DD_81 » 23. mar 2016, 21:30

Du kan varme det op til minimum plus 75 grader og så fryse ned igen
0
- tid til nyt debatnavn, - tidligere Dirtydancing, voksede fra det for læææænge siden ;)
Brugeravatar
Annione
Indlæg: 1693
Tilmeldt: 11. aug 2015, 21:23
Kort karma: 230
Likede indlæg: 2446
Kontakt:

Re: Tøet for meget fond op

Indlægaf Annione » 23. mar 2016, 22:12

Kog op og køl igen. No problem.
1
At rejse er at leve :love2:

Tilbage til "Mad og drikke"