Tøet for meget fond op

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
OberstNasig
Indlæg: 395
Tilmeldt: 19. feb 2016, 21:10
Kort karma: 51
Likede indlæg: 509

Tøet for meget fond op

Indlægaf OberstNasig » 23. mar 2016, 20:53

Jeg har den skønneste fond lavet på en rigtig basse af en kylling. Nu har jeg tøet for meget op til en omgang mormor-tarteletter. Er fond en af de få ting, der må fryses to gange eller kan jeg alternativt gemme i køleskabet i et par dage til en anden ret? :gruble:
0
Brugeravatar
Madam Pomfrey
Indlæg: 2238
Tilmeldt: 11. aug 2015, 19:29
Kort karma: 413
Geografisk sted: Stæævns
Likede indlæg: 3988

Re: Tøet for meget fond op

Indlægaf Madam Pomfrey » 23. mar 2016, 21:30

Du kan varme det op til minimum plus 75 grader og så fryse ned igen
0
"Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light."
Brugeravatar
Annione
Indlæg: 2010
Tilmeldt: 11. aug 2015, 21:23
Kort karma: 326
Likede indlæg: 3036
Kontakt:

Re: Tøet for meget fond op

Indlægaf Annione » 23. mar 2016, 22:12

Kog op og køl igen. No problem.
1

Tilbage til "Mad og drikke"