Hvad er dit forhold til debatten.net?

Brænder du inde med noget, der ikke passer ind andre steder? Så passer det ind her.
Brugeravatar
Aima
Indlæg: 1725
Tilmeldt: 23. aug 2015, 01:43
Kort karma: 757
Likede indlæg: 6882

Hvad er dit forhold til debatten.net?

Indlægaf Aima » 5. apr 2016, 16:52

Inspireret af snakkeriet i 'Upopulære holdninger'-tråden, tager jeg nu initiativ til en mere generel snak. Vi har jo egentlig haft en del debat-relaterede emner oppe at vende, men på visse områder er det bare lidt som om, ting lidt træder vande, synes jeg.

Jeg ser ofte begejstrede indlæg, hvor debattører roser stedet og hinanden, fordi her er så dejligt og hyggeligt, jeg ser debattører der banandanser over, at vi nu har nået 1000 medlemmer og debattører der giver shout outs og taksigelser for gode stunder, gode råd og grønne kort.

Og jeg er med på de ting! Virkeligt! Jeg synes simpelthen det er så skønt at stedet her er realiseret på så god vis som tilfældet, og at folk, mig selv inkl., har et onlinested at efterspørge råd, få nye perspektiver og socialisere. Really, da jeg for nylig var syg med seriøs blodmangel og lå alene og svimmel og var bekymret, var det endnu engang debatmennesker der omfavnede og støttede mig. Den slags er simpelthen guld værd, og jeg vil meget gerne slå fast at de positive aspekter længe udgør størstedelen af mit forhold til stedet her.

Når det er sagt, så er der altså også et potentiale jeg tror, man med fordel kunne udnytte bedre. Det ærgrer mig faktisk.

Stedet har 1000 medlemmer nu, og det er dejligt, men altså, hvor er de? Mit indtryk er faktisk, at det er en relativt lille del af de 1000 medlemmer der rent faktisk er aktive, hvordan kan det være?

Så, jeg tror egentligt bare, jeg vil lade debatten rulle og håbe på, andre gider deltage. Jeg er ikke interesseret i, det her skal være en brokke-tråd, jeg synes egentligt bare, det kunne være på tide med en lille evalueringssnak med plads til konstruktiv kritik også.

Hvilken debattype er du? Hvilke tråde appellerer mest til dine behov? Skriver du mange eller få indlæg? Opretter du selv tråde? Læser du mest med fra sidelinjen og i såfald hvorfor? Afholder du dig fra at skrive indlæg og i såfald hvorfor? Hvad ville i dine øjne gøre stedet bedre, altså på en måde der øgede din aktivitet?

^ Det er ikke fordi der skal svares på det hele, det er mest ment som tankestartere der måske kan sætte noget igang. Andre skal være velkomne til at supplere med flere spørgsmål.

Men altså hey, måske kunne vi komme frem til et eller andet? Måske ikke. Måske kan en tråd om tingene, motivere folk til at oprette flere tråde eller skrive flere indlæg, om ikke andet så bare for en stund.

Nu er det jeres tur. Ordet er (næsten) frit her. Kom med det.


PS. Og her er en sød smiley, sådan bare lige for at skabe lidt god stemning: :blomst:
2
I'll stick with hell no's and headphones...
Brugeravatar
Angelina
Indlæg: 3613
Tilmeldt: 11. aug 2015, 05:42
Kort karma: 488
Likede indlæg: 7897

Re: Hvad er dit forhold til debatten.net?

Indlægaf Angelina » 5. apr 2016, 16:53

1000 medlemmer er bare ikke ret mange for et aktivt debatforum, jeg tror faktisk vi har flere aktive brugere end de fleste andre foraer ....


Jeg ELSKER debatten.net.
1
~indsæt smart signatur her~
Brugeravatar
Urtekussen
Indlæg: 1328
Tilmeldt: 11. aug 2015, 06:12
Kort karma: 385
Likede indlæg: 2859

Re: Hvad er dit forhold til debatten.net?

Indlægaf Urtekussen » 5. apr 2016, 16:56

Jeg savner flere debatter med "kant". Nogle, hvor jeg bliver så udfordret/provokeret, at jeg bare MÅ deltage (også selv om det er såååå langsommmeligt at skrive lange indlæg fra mobil).

Men jeg ved ikke, om det er fordi jeg er for gammel i gårde. Jeg synes jeg har set rigtig mange debatter, og jeg gider ikke de "generelle", jeg vil helst nogle med udgangspunkt i debattørernes oplevelser eller personlige dilemmaer.
1
200 kg i bænkpres?
Prøv med 4,8 kg i kussepres :deer:
Brugeravatar
Filipai
Indlæg: 2325
Tilmeldt: 4. sep 2015, 06:04
Kort karma: 428
Likede indlæg: 3273

Re: Hvad er dit forhold til debatten.net?

Indlægaf Filipai » 5. apr 2016, 16:56

Jeg vil egentligt gerne deltage i mange tråde, men så kan jeg skrive en fornuftigt indlæg, og så indse, at selvom der kom modsvar til det jeg skrev, så ville tråden hurtigt være videre, og jeg ville ikke lige nå at få svaret. Og så føler jeg det jo egentligt fjollet at deltage til at starte med.

Så jeg er ofte med på sidelinjen, hygger mig med at læse med, svarer på spørgsmål, hvis jeg kan svaret, og hører om små fif.
0
JoyNips
Indlæg: 3511
Tilmeldt: 21. dec 2015, 12:25
Kort karma: 449
Likede indlæg: 6897

Re: Hvad er dit forhold til debatten.net?

Indlægaf JoyNips » 5. apr 2016, 16:58

Jeg synes her er helt fint. Jeg er nok bare vokset fra at gide diskutere med folk. De sidste par år på dindebat opbyggede jeg en 4 sider lang ignoreliste, fordi jeg simpelthen konstaterede at mit liv var for kort til at læse indlæg fra og blive irriteret på/over folk, jeg syntes var nogle fæhoveder. Så jeg lod dem forsvinde fra mit univers.

Nu læser jeg mest bare med og hygger med ét-indlægs-svar i nemme tråde fremfor at søge de der lange debatter, hvor man svarede en del gange i hver tråd. Måske er det også en afspejling af, at jeg ikke rigtig har tid mere. Eller ikke gider at tage mig tiden...
1
Brugeravatar
LadyFox
Indlæg: 8093
Tilmeldt: 27. dec 2015, 19:02
Kort karma: 877
Geografisk sted: Kbh
Likede indlæg: 13803

Re: Hvad er dit forhold til debatten.net?

Indlægaf LadyFox » 5. apr 2016, 17:10

Jeg er glad for at være her, jeg synes her er hyggeligt og folk er søde. Jeg bruger en hel del tid her.

Jeg ville egentlig gerne deltage mere i de "rigtige" debatter og måske også oprette nogle selv, og det har jeg da også tænkt over flere gange. De samme tanker havde jeg også på DD. Men jeg får det bare ikke rigtig gjort. Jeg tror at det for mig handler om at jeg er vant til at hænge ud et helt tredie sted, hvor jeg har været i mange år, og hvor folk "kendte" mig og havde et meget klart billede af hvem jeg er og hvad jeg står for. Jeg er ikke så god til det med at starte forfra, og så tror jeg bare at snik-snak falder mig mere naturligt end f.eks. politik.
Så som jeg har det lige nu er jeg mest bare en hygge-debattør, men det har jeg ikke altid været, før i tiden var jeg mere alsidig, og havde egentlig kun hygge som side-beskæftigelse. Men jeg tror da med tiden nok jeg skal løsne lidt mere op, og begynde at debattere lidt mere, sådan på sigt i hvert fald.
2
You used to call me on my cell phone
Late night when you need my love
Brugeravatar
Elvispop
Indlæg: 1536
Tilmeldt: 14. aug 2015, 16:37
Kort karma: 183
Geografisk sted: 4681
Likede indlæg: 2132

Re: Hvad er dit forhold til debatten.net?

Indlægaf Elvispop » 5. apr 2016, 17:14

Jeg læser mest, og skriver lidt.
Mange indlæg og tråde giver mig tanken "årh, hold dog kæft, og få dig et liv." eller "Du må satme ha' et nederen liv, når du kan fare i flint over så smålige ting."
Ryster på hoveder af at folk føler sig angrebet af andres holdninger.. En idiot, vil altid være en idiot uanset hvor sur du bliver. =spild af energi.

En af grundene til at jeg stoppede som moderator, var at jeg som moderator ikke kunne tillade mig at ignorere, når bølgerne gik højt, og heller ikke kunne tillade mig at sige/skrive "flet dog næblet, og snup en tudekiks" selvom det var det jeg havde mest lyst til.

Min nysgerrighed er dog mægtig glad for stedet her. :genert:
Men 90% af det der skrives herinde læser jeg ikke. Bl.a. af årsager som nævnt ovenfor.
1
Når du er ung kan du vælge og vrage.
Når du blive ældre, kan vælge mellem vragene.
Brugeravatar
Pixie88
Indlæg: 591
Tilmeldt: 26. aug 2015, 10:39
Kort karma: 132
Geografisk sted: Nordpolen
Likede indlæg: 1246

Re: Hvad er dit forhold til debatten.net?

Indlægaf Pixie88 » 5. apr 2016, 17:22

Jeg synes her er rart at være, der er 99% af tiden en god stemning, og det synes jeg er så rart.
For mig er det også positivt, at det er brugerne selv der har meldt sig som moderator, og de har jo set hvor galt det kan gå på DD. Vi bliver i høj grad hørt herinde, og samtidig er modsne stadig en del af "slænget".

Jeg skriver ikke voldsomt mange indlæg, og jeg skriver kun i perioder. Ligeledes har jeg perioder hvor jeg bare læser med og giver likes.
Opretter ikke tråde, mest fordi jeg bliver selvbevidst ph frygter Ingen svarer :lol:
De debatter der interesserer mig mest, er dem der omhandler jer andres problemstillinger, glæder, spørgsmål osv. Alle de hypotetiske tråde fanger mig ikke altid & der er MANGE tråde jeg slet ikke læser.
1
I'm headin' out to South Park, gonna see if I can't unwind. Timmy, Timmy, Timmy, Timmy, Timmy, Timmy, livin' a lie TIMMY!
Brugeravatar
Torn
Indlæg: 1277
Tilmeldt: 29. dec 2015, 10:21
Kort karma: 82
Likede indlæg: 1401

Re: Hvad er dit forhold til debatten.net?

Indlægaf Torn » 5. apr 2016, 17:30

Jeg er betydeligt mere aktiv her end jeg var på den anden debat. Men om jeg er aktiv som sådan ... Jeg læser med og er ofte på Debatten, men hvor ofte jeg deltager? Det kan jeg ikke vurdere. Jeg orker ikke at svare fra telefonen, der læser jeg kun med, så jeg er begrænset til mine arbejdstimer, hvor jeg sidder ved en computer og jo bekendt arbejder, så det begrænser nok min eksplicitte deltagelse.

Jeg får meget ud af tråde, der omhandler livet. Sådan, tråde, hvor man søger råd og hjælp til et dilemma, en opgave, et problem. Jeg bruger ikke rigtigt evighedstråde. Og så kan jeg godt lide debatter - dem, hvor vi er rygende uenige.
1
Sorenspige
Indlæg: 2149
Tilmeldt: 29. sep 2015, 06:34
Kort karma: 318
Likede indlæg: 1619

Re: Hvad er dit forhold til debatten.net?

Indlægaf Sorenspige » 5. apr 2016, 17:45

Jeg er her mest for hyggen og smalltalkens skyld. Jeg deltager sjældent i de alvorlige debatter.
0
Brugeravatar
KinderBueno
Indlæg: 883
Tilmeldt: 16. aug 2015, 08:53
Kort karma: 270
Likede indlæg: 1982

Re: Hvad er dit forhold til debatten.net?

Indlægaf KinderBueno » 5. apr 2016, 17:53

Jeg kunne ikke undvære Debatten. :)

Men jeg kunne godt ønske mig, at der var lidt mere aktivitet. Undertiden har vi udviklet os til at være en temmelig strømlinet masse med enkelte afstikkere herinde. På godt og ondt. Der er masser af sammenhold, men når man har nogle debat-år på bagen, ved man også, hvad man ikke skal sige. Og det er en skam - men også svært at ændre på, tror jeg. Ofte skal man medsende et helt leksikon af disclaimers for ikke at blive trampet i smadder, og så bliver det for uoverskueligt og tidskrævende at engagere sig. Men omvendt er det jo også godt, at Debattens læsere er kritiske.
0
What ain't no country I ever heard of. They speak English in What?
Brugeravatar
Advocatus-Diaboli
Bortvist
Indlæg: 1604
Tilmeldt: 8. mar 2016, 15:10
Kort karma: 238
Likede indlæg: 2224

Re: Hvad er dit forhold til debatten.net?

Indlægaf Advocatus-Diaboli » 5. apr 2016, 18:07

Aima skrev:Hvad er dit forhold til debatten.net?


Ligesom forholdet til min kusine - overvejende platonisk.

Hvilken debattype er du? Hvilke tråde appellerer mest til dine behov? Skriver du mange eller få indlæg? Opretter du selv tråde? Læser du mest med fra sidelinjen og i såfald hvorfor? Afholder du dig fra at skrive indlæg og i såfald hvorfor? Hvad ville i dine øjne gøre stedet bedre, altså på en måde der øgede din aktivitet?


Jeg reagerer mest på indlæg, jeg er uenig i eller hvor jeg har noget at tilføje. Indlæg, jeg er enige i, er ikke så interessante at kommentere, (og det er virkeligt ikke interessant at læse rygklapper-indlæg). De kan så få lidt grønt i stedet.

Jeg læser mest tråde der, bedømt ud fra overskriften, umiddelbart handler om noget, jeg finder interessant.

Der er en del fora, hvor jeg aldrig kommer bevidst, men af og til ender i, hvis jeg er kommet derind via "nye indlæg", og ikke er helt klar over hvor jeg er.
0
Listen, I'm a nice person - so if I'm an asshole to you, you need to ask yourself why.
Brugeravatar
Anilara
Indlæg: 2043
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:43
Kort karma: 260
Likede indlæg: 2909

Re: Hvad er dit forhold til debatten.net?

Indlægaf Anilara » 5. apr 2016, 18:16

Jeg har rost siden rigtig meget tidligere, og det fortjener siden også.
En af de ting jeg savner, er, som jeg tidligere har nævnt, brevkassedelen. Det at rådgive og læse andre folks råd til personlige dilemmaer. Det kommer når en side er stor nok til at fremmede engangsbrugere finder hertil.
Jeg har sluset omkring 10 brevkasseskrivere herind, og de er jo blevet brugere, som kun har få indlæg bag sig, da de primært benytter debatten til at få rådgivning om et specifikt problem.

Derudover savner jeg også at siden vokser, så der kommer lidt mere diversitet - som der tidligere er blevet debatteret, kan nogen brugere, inkl. mig selv, godt føle her er lidt indspist.

Alt i alt tror jeg at debatterne kommer, når der kommer flere og flere brugere - også debatter som for nogle af os kan føles som noget, der er blevet debatteret til hudløshed, men det vil blive taget godt imod fra min side.
0
Brugeravatar
Delfin
Indlæg: 5176
Tilmeldt: 11. aug 2015, 11:05
Kort karma: 553
Geografisk sted: ..... Casa del Fino
Likede indlæg: 7404

Re: Hvad er dit forhold til debatten.net?

Indlægaf Delfin » 5. apr 2016, 18:16

Jeg trækker lige oprindelsen til denne tråd frem.

LadyFox skrev:Som jeg læser startoplægget i denne tråd:

Nu har der været talt om, at der sommetider kan gå lidt for meget kaffeklub i den herinde, så derfor:

Hvad er jeres upopulære holdning(er), som I måske ikke så ofte lufter offentligt? Eller som I i hvert fald ved, mange ikke helt forstår eller kan være stikord til en hed diskussion?

Slå jer løs - jeg forventer stemningen herinde sagtens kan holde til det.


Så læser jeg det altså som en opfordring til debat, og altså som en tråd hvor det kan forventes og er tilladt at debattere om hvad der bliver nævnt som upopulære holdninger.


Somn LadyFox så rigtigt linker til, mener jeg også, at oplægget lægger op til metadebatter, så måske er det nogle andre, der i dette tilfælde skal respektere præmisserne for tråden. Jeg forstår ikke rigtig formålet med at lægge upopulære holdninger op, hvis man ikke vil udfordres på sine holdninger. Så ender det jo bare med en lang opremsning, som ingen gider reagere på. Jeg holder mig bare fra tråden et par dage, hvis der er en længere debat i gang, som ikke interesserer mig, eller også scroller jeg gennem og stopper op ved indlæg om andre ting.
0
14 11 14 :banan:
Brugeravatar
Annione
Indlæg: 2548
Tilmeldt: 11. aug 2015, 21:23
Kort karma: 441
Likede indlæg: 3776
Kontakt:

Re: Hvad er dit forhold til debatten.net?

Indlægaf Annione » 5. apr 2016, 19:00

Jeg holder meget af debatten her. Jeg synes den er top-hyggelig.
Jeg deltager mest i hyggesnak/smalltalk tråde, fordi jeg generelt ikke kan overskue længere diskussioner. Helt som jeg gjorde på den gamle debat.

Og så er det min livline til Dk. Både da jeg boede i Norge, men også nu, hvor jeg er ude og rejse.
1

Tilbage til "Generelt"