Børn/unge og seksuelt overdrev!!

Stedet du kan bruge til at snakke om alle de store og små ting der påvirker dit liv.
HerErJeg
Indlæg: 1512
Tilmeldt: 5. jan 2016, 07:51
Kort karma: 40
Likede indlæg: 1624

Børn/unge og seksuelt overdrev!!

Indlægaf HerErJeg » 15. apr 2016, 07:57

Undersøgelser viser at selv ganske unge børn sender nøgenbilleder til hinanden, og generelt er det hver 5. som gør det.
http://nyheder.tv2.dk/samfund/2016-04-1 ... oer-de-det
Min tanke er, at det er den slags som bare vil blive værre, jo længere tid det udvikler sig.
En far i min søns klasse fortalte, at til oprydningen efter en Citybois koncert kunne der samles BH'er op fra gulvet og kondompakker med telefonnumre på bagsiden var smidt op på scenen. Det er jo vildt, for hvor gamle er det lige hovedparten af pigerne er?

I den kedelige statistik over voldtægter, kan det ses at hver 4. voldtægtsoffer er under 18 år + alle dem som aldrig siger noget. Jeg finder det vildt. Jeg finder det langt ude på overdrevet, og frygter at de unge ikke har begreb om, hvad det er de roder med. I "kloge" udsendelser som Paradise Hotel, er der også sket et skred, da et knald eller to skabte overskrifter for år tilbage. Nu er det vist næsten en fuser hvis det ikke sker på 1. dag.

Skal der gribes ind, hvilket jeg personligt mener der skal? Spørgsmålet er hvordan? Alle døre er PIVÅBNE til at foretage sig alt hvad man lyster på nettet. Facebook tillader dog ikke pornografisk materiale, ej heller Youtube er med på legen. Men jeg tvivler på at andre sociale medier har samme filtrering. En holdningsændring er nok vejen at gå, men hvordan gør man det? Det er jagten efter mere og mere accept der styrer hele showet, og hvem gider høre på at det ikke er vejen at gå?
0
Brugeravatar
Bimmerdyret
Indlæg: 2031
Tilmeldt: 25. okt 2015, 14:36
Kort karma: 116
Likede indlæg: 1605

Re: Børn/unge og seksuelt overdrev!!

Indlægaf Bimmerdyret » 15. apr 2016, 18:05

Forældre har ikke og gider ikke tage kontrol over hvad deres børn laver på nettet og sociale medier.
Forældre tjekker ikke mobiler, de kender ingen passwords, de godkender ikke det som deres børn sender afsted på sociale medier.

For 8 år siden var forældre begejstrede for at deres børn var på messenger, for der kunne de jo se hvem de "snakkede med"
Men alle groomere, der lokker børn til fra diverse steder fx. arto ved at der følges med, så det gælder om at lokke dem over på messenger, hvor de altid kan holde øje med om de er "online"

Derudover tror mange forældre at deres børn skal være påpasselige med "voksne", mens de største fjender er deres jævnaldrende, dem et par år ældre og deres børn vennekreds.
0
Brugeravatar
Panton
Indlæg: 1829
Tilmeldt: 15. aug 2015, 06:50
Kort karma: 280
Likede indlæg: 1632

Re: Børn/unge og seksuelt overdrev!!

Indlægaf Panton » 15. apr 2016, 20:56

Jeg har faktisk ret godt styr på min 11 årige dreng og hans færden forskellige steder. Jeg har alle koder skrevet ned og kan tjekke når og hvis jeg vil. Vi taler om det og han har selv vist mig et undertøjsbillede af en 10 årige pige han modtog. Jeg kontaktede selvfølgelig pigens mor for at fortælle det og vi slettede billedet.

Så der er faktisk en del der bekymre sig for hvad deres børn laver og hvilke spor de efterlader sig online.
5
Winners never quit
Quitters never win
#Highdrinkingnofood#
Thomas31
Indlæg: 822
Tilmeldt: 12. mar 2016, 01:47
Kort karma: 29
Likede indlæg: 486

Re: Børn/unge og seksuelt overdrev!!

Indlægaf Thomas31 » 16. apr 2016, 01:39

En trist verden, hvor 10-11 åriges aldeles uskyldige ageren "selvfølgelig" skal kontrolleres og korrigeres af angstfyldte forældre. Måske er man bare heldig, hvis man er født før panikken blev altdominerende.
Egentlig kan det undre, hvorfor TS pludselig bringer voldtægt ind i et oplæg, der ellers ikke handler om det. Måske er det fordi, problemet ellers ikke var så voldsomt endda. Hvad er egentlig problemet ved, at nogen smider et tlf.nr på en kondompakke.. Hvordan skal der gribes ind? Ingen sex før man er 47 år? Man dør ikke af sex. Heller ikke, hvis det er kikset.
0
Brugeravatar
Novella
Indlæg: 1949
Tilmeldt: 11. aug 2015, 06:21
Kort karma: 487
Likede indlæg: 5502

Re: Børn/unge og seksuelt overdrev!!

Indlægaf Novella » 16. apr 2016, 14:14

Jeg er virkelig heller ikke begejstret for de nøgenbilleder. Jeg håber, at mine børn har lyttet de umådeligt mange gange jeg efterhånden har prædiket om emnet. Jeg KAN ikke kontrollere alt hvad de sender, lige så lidt som jeg kan kontrollere, når de cykler i trafikken. De er bare nødt til at lære det.

Derimod er jeg ravende ligeglad med seksuelle overdrev. Hvad de laver og har fornøjelse af imens, har jeg ikke tænkt mig at blande mig i. Hvis de synes, at det sjovt at kaste med bh'er til en citybois-koncert, jamen be my guest. Jeg er ikke bekymret over, at de begiver sig ud i interessante seksuelle eksperimenter. Det ER jo interessant. Det skal bare føles rart.
1
Brugeravatar
Venus222
Indlæg: 587
Tilmeldt: 4. sep 2015, 18:32
Kort karma: 68
Geografisk sted: Storkøbenhavn
Likede indlæg: 989

Re: Børn/unge og seksuelt overdrev!!

Indlægaf Venus222 » 17. apr 2016, 21:05

Men på den lyse side så har der vist aldrig været så få teenage-graviditeter som der er nu, og de fleste er også 16 + før de begynder at dyrke sex.
1
Smiling_Goat
Indlæg: 4115
Tilmeldt: 25. aug 2015, 16:29
Kort karma: 863
Likede indlæg: 15005

Re: Børn/unge og seksuelt overdrev!!

Indlægaf Smiling_Goat » 18. apr 2016, 06:21

Jeg synes til gengæld ikke i hvert fald Facebook er god nok (jeg kender ikke de andre sociale mediers politikker.) Jeg synes, det er et kæmpe problem, at man ikke kan klage over brud på persondataloven på andres vegne. Det sker jævnligt at uheldige billeder deles (også på facebook,) og for ikke så længe siden var en ung pige ude og bønfalde folk om ikke at dele en video. Jeg kan bare ikke gøre andet end at ikke dele den. Jeg har ofte forsøgt at anmelde et billede, der brød persondataloven, men de valgmuligheder, der er, er latterligt vage, og derfor er min anmeldelse altid blevet afvist.

Hvis jeg ikke selv er på billedet, er jeg nødt til at vælge, at billedet er generende. Det er jo en simplificering af problematikken, så det batter. Samtidig betyder det, at man ikke kan kontakte Facebook (pr. mail eller telefon mener jeg,) at jeg ikke får mulighed for at forklare mig ordentligt.

Jeg er SÅ træt af Facebook, og jeg ville ønske, at der var et alternativ. Det ville løse så mange af de problemer vi har med billeddeling, bagvaskelse osv.
2

Tilbage til "Livets forhold"