How to- kyllinge sticks 7/11

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
FruDulle
Indlæg: 2660
Tilmeldt: 12. aug 2015, 06:48
Kort karma: 612
Likede indlæg: 3411

How to- kyllinge sticks 7/11

Indlægaf FruDulle » 15. maj 2016, 17:53

Jeg er blevet forelsket i 7/11 kyllingesticks. Dem med japansk et eller andet marinade. De er vildt møre.

Hvordan laver man dem så saftigt møre og med den mums marinade?
0
Whatever
Brugeravatar
Wizzze
Indlæg: 6079
Tilmeldt: 11. aug 2015, 13:16
Kort karma: 1155
Likede indlæg: 6798

Re: How to- kyllinge sticks 7/11

Indlægaf Wizzze » 15. maj 2016, 18:08

FruDulle skrev:Jeg er blevet forelsket i 7/11 kyllingesticks. Dem med japansk et eller andet marinade. De er vildt møre.

Hvordan laver man dem så saftigt møre og med den mums marinade?


Uden jeg lige kender 7/11s kyllingesticks, så gætter jeg på der er tale om teriyaki dressing, og så har kyllingen vel bare ligget i marinaden en 24 timer i køleskab inden de grilles/steges??
Husk hvis du skal have dem på pind, så skal pinden ligge i vand et stykke tid inden du sætter kød/grønt på, og så griller dem.

Du kan købe udemærkede teriyaki sovse, ellers er det også nemt at lave selv, soyasovs (helst uden for meget salt), risvin, brun farin og så lidt revet/presset hvidløg og ingefær.
0
Do as I say! :whip:
Brugeravatar
FruDulle
Indlæg: 2660
Tilmeldt: 12. aug 2015, 06:48
Kort karma: 612
Likede indlæg: 3411

Re: How to- kyllinge sticks 7/11

Indlægaf FruDulle » 15. maj 2016, 18:20

Det er nemlig ikke teriyaki. Den hedder noget andet og smager lidt anderledes. Men teriyaki er fint nok til mig.

Jeg har bare aldrig oplevet at kylling bliver mørt på den der måde. Oplevede da jeg købte nogle i Kvickly til barnet en dag. Jeg troede faktisk de var nær rå pga konsistensen.
0
Whatever
Brugeravatar
FruDulle
Indlæg: 2660
Tilmeldt: 12. aug 2015, 06:48
Kort karma: 612
Likede indlæg: 3411

Re: How to- kyllinge sticks 7/11

Indlægaf FruDulle » 15. maj 2016, 18:24

Yakitori hedder de. Det betyder åbenbart bare grillet kylling :D

Kyllingelår kød (93%), sukker, palmeolie, modificeret tapioka stivelse, sojasovs pulver (sojasovs (sojabønner, hvede, salt) maltodextrin (majs), salt, dextrose, gærekstrakt, farver (karamel (E150a), paprika ekstrakt (E160c)) , maltodextrin, hvedemel, fortykningsmiddel (xanthangummi (E415)), krydderi (ingefær), surhedsregulerende middel (citronsyre (E330)).

:8:lækre ingredienser
1
Whatever
Peanutbutt
Indlæg: 86
Tilmeldt: 12. aug 2015, 14:10
Kort karma: 10
Likede indlæg: 141

Re: How to- kyllinge sticks 7/11

Indlægaf Peanutbutt » 15. maj 2016, 18:28

Det er vist yakitorimarinade - den er nem at lave selv (hvis man har ingredienserne), men kan også købes i asiatiske forretninger.

http://www.wagamama.dk/hjemme/opskrifte ... a-yakitori
http://raavarecirkus.dk/yakitori-alt-go ... ensehuset/
http://www.williams-sonoma.com/recipe/c ... sauce.html
1
Lys
Indlæg: 450
Tilmeldt: 20. dec 2015, 20:30
Kort karma: 41
Likede indlæg: 761

Re: How to- kyllinge sticks 7/11

Indlægaf Lys » 15. maj 2016, 18:28

Mon ikke kødet er af den neutralmarinerede type - sådan oplever jeg i hvert fald sådan nogle kyllingesticks, vi indimellem får på jobbet (og som helt sikkert er købt hjem på pind). Det påvirker konsistensen/mørheden ret meget.
2
Brugeravatar
FruDulle
Indlæg: 2660
Tilmeldt: 12. aug 2015, 06:48
Kort karma: 612
Likede indlæg: 3411

Re: How to- kyllinge sticks 7/11

Indlægaf FruDulle » 15. maj 2016, 18:30

Peanutbutt skrev:Det er vist yakitorimarinade - den er nem at lave selv (hvis man har ingredienserne), men kan også købes i asiatiske forretninger.

http://www.wagamama.dk/hjemme/opskrifte ... a-yakitori
http://raavarecirkus.dk/yakitori-alt-go ... ensehuset/
http://www.williams-sonoma.com/recipe/c ... sauce.html


Det bliver nok købe. Rimelig begrænset hvor meget sake vi vil få brugt :D
1
Whatever
Brugeravatar
FruDulle
Indlæg: 2660
Tilmeldt: 12. aug 2015, 06:48
Kort karma: 612
Likede indlæg: 3411

Re: How to- kyllinge sticks 7/11

Indlægaf FruDulle » 15. maj 2016, 18:30

Lys skrev:Mon ikke kødet er af den neutralmarinerede type - sådan oplever jeg i hvert fald sådan nogle kyllingesticks, vi indimellem får på jobbet (og som helt sikkert er købt hjem på pind). Det påvirker konsistensen/mørheden ret meget.

Sådan noget vand pumpet noget mener du?
0
Whatever
Lys
Indlæg: 450
Tilmeldt: 20. dec 2015, 20:30
Kort karma: 41
Likede indlæg: 761

Re: How to- kyllinge sticks 7/11

Indlægaf Lys » 15. maj 2016, 18:31

FruDulle skrev:
Lys skrev:Mon ikke kødet er af den neutralmarinerede type - sådan oplever jeg i hvert fald sådan nogle kyllingesticks, vi indimellem får på jobbet (og som helt sikkert er købt hjem på pind). Det påvirker konsistensen/mørheden ret meget.

Sådan noget vand pumpet noget mener du?


Ja, præcis.
0
Brugeravatar
Pandesteg
Indlæg: 2184
Tilmeldt: 19. sep 2015, 16:43
Kort karma: 232
Likede indlæg: 2480

Re: How to- kyllinge sticks 7/11

Indlægaf Pandesteg » 15. maj 2016, 18:32

Jeg tænker også at den der bløde konsistens kommer med kyllingekød af ret ringe kvalitet.
0
Heaven is a place on earth :jule:
Brugeravatar
Wizzze
Indlæg: 6079
Tilmeldt: 11. aug 2015, 13:16
Kort karma: 1155
Likede indlæg: 6798

Re: How to- kyllinge sticks 7/11

Indlægaf Wizzze » 15. maj 2016, 18:38

FruDulle skrev:Yakitori hedder de. Det betyder åbenbart bare grillet kylling :D

Kyllingelår kød (93%), sukker, palmeolie, modificeret tapioka stivelse, sojasovs pulver (sojasovs (sojabønner, hvede, salt) maltodextrin (majs), salt, dextrose, gærekstrakt, farver (karamel (E150a), paprika ekstrakt (E160c)) , maltodextrin, hvedemel, fortykningsmiddel (xanthangummi (E415)), krydderi (ingefær), surhedsregulerende middel (citronsyre (E330)).

:8:lækre ingredienser


Yakitori er bare grillspyd, saucen er mere eller mindre det samme som teriyaki. Altså soyasovs, risvin og sukker


Hvis du er bange for at kyllingen bliver for tør, så lad den få lidt tid i marinaden inden.
0
Do as I say! :whip:
Brugeravatar
FruDulle
Indlæg: 2660
Tilmeldt: 12. aug 2015, 06:48
Kort karma: 612
Likede indlæg: 3411

Re: How to- kyllinge sticks 7/11

Indlægaf FruDulle » 15. maj 2016, 18:39

Lys skrev:
FruDulle skrev:
Lys skrev:Mon ikke kødet er af den neutralmarinerede type - sådan oplever jeg i hvert fald sådan nogle kyllingesticks, vi indimellem får på jobbet (og som helt sikkert er købt hjem på pind). Det påvirker konsistensen/mørheden ret meget.

Sådan noget vand pumpet noget mener du?


Ja, præcis.


Det nægter jeg at købe :badr: en ting er slam mad af og til, men i mit eget køkken skal der kvalitet på bordet.
0
Whatever
Patience
Indlæg: 84
Tilmeldt: 13. aug 2015, 19:04
Kort karma: 7
Likede indlæg: 95

Re: How to- kyllinge sticks 7/11

Indlægaf Patience » 15. maj 2016, 18:51

Jeg har læst et sted (som jeg selvfølgelig ikke kan finde nu) at der ofte bruges udbenede kyllingelår uden skind til yakitori spyd. Kødet fra lår er jo væsentligt mere saftigt og mørt end bryst som kan have en tendens til at blive tørt.
0
There are only four questions of value in life. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same: only love.
Brugeravatar
Wizzze
Indlæg: 6079
Tilmeldt: 11. aug 2015, 13:16
Kort karma: 1155
Likede indlæg: 6798

Re: How to- kyllinge sticks 7/11

Indlægaf Wizzze » 15. maj 2016, 18:53

Jeg ville bruge inderfilet og så spidde dem på langs
0
Do as I say! :whip:
Brugeravatar
FruDulle
Indlæg: 2660
Tilmeldt: 12. aug 2015, 06:48
Kort karma: 612
Likede indlæg: 3411

Re: How to- kyllinge sticks 7/11

Indlægaf FruDulle » 15. maj 2016, 18:54

Patience skrev:Jeg har læst et sted (som jeg selvfølgelig ikke kan finde nu) at der ofte bruges udbenede kyllingelår uden skind til yakitori spyd. Kødet fra lår er jo væsentligt mere saftigt og mørt end bryst som kan have en tendens til at blive tørt.


Der står også lårkød på de opskrifter jeg har set på.
0
Whatever

Tilbage til "Mad og drikke"