How to- kyllinge sticks 7/11

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Rapfisk
Indlæg: 3455
Tilmeldt: 20. aug 2015, 16:27
Kort karma: 681
Likede indlæg: 5627

Re: How to- kyllinge sticks 7/11

Indlægaf Rapfisk » 18. maj 2016, 08:06

Du kan evt. selv neutralmarinere kødet først ved at sprøjte vand med lidt salt ind i kødet. Du kan også lade det hvile i saltlage, inden du marinerer. Der er i princippet ikke noget galt med "neutral marinade", det er bare for industrien en måde at få kødet til at veje mere, men rent praktisk fungerer det som sprængning af kødet, der som du skriver gør det mørt.

Edit: Tastefejl.
Senest rettet af Rapfisk 19. maj 2016, 05:43, rettet i alt 1 gang.
0
Karkluden
Indlæg: 1791
Tilmeldt: 14. aug 2015, 15:30
Kort karma: 255
Geografisk sted: Aarhus
Likede indlæg: 2528

Re: How to- kyllinge sticks 7/11

Indlægaf Karkluden » 18. maj 2016, 23:33

Rapfisk skrev:Du kan evt. selv neutralmarinere kødet først ved at sprøjte vand med lidt salt ind i kødet. Du kan også lade det hvile i saltlage, inden du marinerer. Der er i princippet ikke noget galt med "neutral marinade", det er bare for industrien en måde at få kødet til at veje mere, men rent praktisk fungerer det som sprængning af kædet, der som du skriver gør det mørt.

Præcis.
Jeg gør det næsten altid ved hele kyllinger. Uanset kvalitet på dem. Det giver altså bare ekstra mørhed.
0
Some days I amaze myself. Other days I put the laundry in the oven.
Brugeravatar
FruDulle
Indlæg: 4014
Tilmeldt: 12. aug 2015, 06:48
Kort karma: 941
Likede indlæg: 5570

Re: How to- kyllinge sticks 7/11

Indlægaf FruDulle » 19. maj 2016, 04:29

Altså sprøjte det ind med en sprøjte eller hvordan?

Overvejede lidt at lave teriyaki kødboller på sticks til noget haps mad på søndag hvor vi får gæster
0
Whatever
Brugeravatar
Rapfisk
Indlæg: 3455
Tilmeldt: 20. aug 2015, 16:27
Kort karma: 681
Likede indlæg: 5627

Re: How to- kyllinge sticks 7/11

Indlægaf Rapfisk » 19. maj 2016, 05:46

FruDulle skrev:Altså sprøjte det ind med en sprøjte eller hvordan?

Overvejede lidt at lave teriyaki kødboller på sticks til noget haps mad på søndag hvor vi får gæster


Præcis. Hvis du ikke har en sprøjte, fungerer det også fint at lægge det i saltvand, det tager bare lidt længere tid.
1
Karkluden
Indlæg: 1791
Tilmeldt: 14. aug 2015, 15:30
Kort karma: 255
Geografisk sted: Aarhus
Likede indlæg: 2528

Re: How to- kyllinge sticks 7/11

Indlægaf Karkluden » 19. maj 2016, 10:25

Jeg propper bare kyllingen i saltvand i 12 timer på køl
1
Some days I amaze myself. Other days I put the laundry in the oven.
Brugeravatar
FruDulle
Indlæg: 4014
Tilmeldt: 12. aug 2015, 06:48
Kort karma: 941
Likede indlæg: 5570

Re: How to- kyllinge sticks 7/11

Indlægaf FruDulle » 19. maj 2016, 11:01

Karkluden skrev:Jeg propper bare kyllingen i saltvand i 12 timer på køl

Hvad er forholdet?
0
Whatever
Karkluden
Indlæg: 1791
Tilmeldt: 14. aug 2015, 15:30
Kort karma: 255
Geografisk sted: Aarhus
Likede indlæg: 2528

Re: How to- kyllinge sticks 7/11

Indlægaf Karkluden » 19. maj 2016, 12:36

0
Some days I amaze myself. Other days I put the laundry in the oven.

Tilbage til "Mad og drikke"