How to- kyllinge sticks 7/11

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Rapfisk
Indlæg: 3096
Tilmeldt: 20. aug 2015, 16:27
Kort karma: 594
Likede indlæg: 4901

Re: How to- kyllinge sticks 7/11

Indlægaf Rapfisk » 18. maj 2016, 08:06

Du kan evt. selv neutralmarinere kødet først ved at sprøjte vand med lidt salt ind i kødet. Du kan også lade det hvile i saltlage, inden du marinerer. Der er i princippet ikke noget galt med "neutral marinade", det er bare for industrien en måde at få kødet til at veje mere, men rent praktisk fungerer det som sprængning af kødet, der som du skriver gør det mørt.

Edit: Tastefejl.
Senest rettet af Rapfisk 19. maj 2016, 05:43, rettet i alt 1 gang.
0
Søger job inden for projektledelse, sekretariat, politik eller andet, man kan bruge et skarpt hoved til. Skriv PB :blomst:
Karkluden
Indlæg: 1781
Tilmeldt: 14. aug 2015, 15:30
Kort karma: 251
Geografisk sted: Aarhus
Likede indlæg: 2506

Re: How to- kyllinge sticks 7/11

Indlægaf Karkluden » 18. maj 2016, 23:33

Rapfisk skrev:Du kan evt. selv neutralmarinere kødet først ved at sprøjte vand med lidt salt ind i kødet. Du kan også lade det hvile i saltlage, inden du marinerer. Der er i princippet ikke noget galt med "neutral marinade", det er bare for industrien en måde at få kødet til at veje mere, men rent praktisk fungerer det som sprængning af kædet, der som du skriver gør det mørt.

Præcis.
Jeg gør det næsten altid ved hele kyllinger. Uanset kvalitet på dem. Det giver altså bare ekstra mørhed.
0
Some days I amaze myself. Other days I put the laundry in the oven.
Brugeravatar
FruDulle
Indlæg: 3336
Tilmeldt: 12. aug 2015, 06:48
Kort karma: 776
Likede indlæg: 4373

Re: How to- kyllinge sticks 7/11

Indlægaf FruDulle » 19. maj 2016, 04:29

Altså sprøjte det ind med en sprøjte eller hvordan?

Overvejede lidt at lave teriyaki kødboller på sticks til noget haps mad på søndag hvor vi får gæster
0
Whatever
Brugeravatar
Rapfisk
Indlæg: 3096
Tilmeldt: 20. aug 2015, 16:27
Kort karma: 594
Likede indlæg: 4901

Re: How to- kyllinge sticks 7/11

Indlægaf Rapfisk » 19. maj 2016, 05:46

FruDulle skrev:Altså sprøjte det ind med en sprøjte eller hvordan?

Overvejede lidt at lave teriyaki kødboller på sticks til noget haps mad på søndag hvor vi får gæster


Præcis. Hvis du ikke har en sprøjte, fungerer det også fint at lægge det i saltvand, det tager bare lidt længere tid.
1
Søger job inden for projektledelse, sekretariat, politik eller andet, man kan bruge et skarpt hoved til. Skriv PB :blomst:
Karkluden
Indlæg: 1781
Tilmeldt: 14. aug 2015, 15:30
Kort karma: 251
Geografisk sted: Aarhus
Likede indlæg: 2506

Re: How to- kyllinge sticks 7/11

Indlægaf Karkluden » 19. maj 2016, 10:25

Jeg propper bare kyllingen i saltvand i 12 timer på køl
1
Some days I amaze myself. Other days I put the laundry in the oven.
Brugeravatar
FruDulle
Indlæg: 3336
Tilmeldt: 12. aug 2015, 06:48
Kort karma: 776
Likede indlæg: 4373

Re: How to- kyllinge sticks 7/11

Indlægaf FruDulle » 19. maj 2016, 11:01

Karkluden skrev:Jeg propper bare kyllingen i saltvand i 12 timer på køl

Hvad er forholdet?
0
Whatever
Karkluden
Indlæg: 1781
Tilmeldt: 14. aug 2015, 15:30
Kort karma: 251
Geografisk sted: Aarhus
Likede indlæg: 2506

Re: How to- kyllinge sticks 7/11

Indlægaf Karkluden » 19. maj 2016, 12:36

0
Some days I amaze myself. Other days I put the laundry in the oven.

Tilbage til "Mad og drikke"