Mooserinde skrev:DetSorteCirkus skrev:Min lokale DøgnNetto sælger "Runde tomater". Jeg stod længe og kiggede fra prisskilt til tomater og tilbage igen, inden jeg opgav at finde ud af, hvad det var for en variant, der mentes.
Det minder mig om "skyrtopping" og "Honning - God til ost". Altså hvad faen? Hvorfor skal der stå på etiketten hvad man kan bruge det til? Kan folk ikke tænke selv? Jeg er godt klar over at skyr er mode-dille, så jeg blev egentlig mere overrasket over honningen
Hahaha - er lige kommet ind ad døren efter netop at have stået og stirret på de "runde tomater" i min DøgnNetto.
Det næste bliver vel, at blommetomater kommer til at hedde 'rektangulære tomater' (i Irma dog naturligvis bedre kendt som Piet Hein-tomater ... )
Derudover ... 'grillkrydderi', 'pizzakrydderi' ... What the actual fuck?
Har overvejet det samme som dig: Kan folk ikke tænke selv? Det forventer fødevareproducenter i hvert fald åbenlyst ikke.
Derfor afventer jeg nu i spænding lancering af produkter som 'æggemadssalt' og 'rugbrødssmør'. Eftersom vi allerede har pastasauce, synes jeg i øvrigt godt, vi kunne bruge lidt orden i sagerne: Hvorfor er der ikke noget, der hedder 'kartoffelsauce'?
Og når vi nu har alle højtiderne repræsenteret i form af julekager, påskeøl osv - hvorfor er der så ingen 'sidst på måneden'-pålæg eller 'tirsdags-havarti' eller 'søndags-wcpapir'?
De må sgu se at oppe sig lidt! På den her måde aner folk jo heller ikke, HVORNÅR hvilke varer skal bruges ...
"Success is the ability to go from one failure to another - with no loss of enthusiasm".
Winston Churchill