Is-opskrifter

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
godtnavn
Indlæg: 1999
Tilmeldt: 4. jan 2016, 13:47
Kort karma: 214
Likede indlæg: 1232

Re: Is-opskrifter

Indlægaf godtnavn » 5. jun 2016, 11:38

Tror altid kondenseret mælk er med tilsat sukker :) Men lyder som en opskrift til hvis man ikke har maskine :)

Jeg har fået Ben&Jerry bogen (fandt den til 40 kr) og prøvet nogle opskrifter derfra og lavet et par variationer over dem selv, så nu har vi alt for meget is i fryseren :lol:
1
godtnavn
Indlæg: 1999
Tilmeldt: 4. jan 2016, 13:47
Kort karma: 214
Likede indlæg: 1232

Re: Is-opskrifter

Indlægaf godtnavn » 27. jun 2016, 19:39

Frøken Himmelblå skrev:
godtnavn skrev:
Frøken Himmelblå skrev:Vil klart anbefale dig at investere i "Heibergs is". Det er fantastiske isopskrifter der er i den :-)


Har set på den før men synes den var dyr, men har lige set man kan få den som e-bog til under 90 kr. Måske jeg skulle gøre det!


Do it! Jeg lover dig, at du ikke kommer til at fortryde! Bare som en teaser er der den mest guddommelige chokoladeis-opskrift! :savl:


Jeg har endnu ikke fået købt bogen men regner stadig med at få den købt en dag, men vil gerne have den fysisk så håber at finde den på tilbud :) Men... Er det denne chokoladeis? http://www.femina.dk/mad/desserter/mort ... hokoladeis tænker han sikkert har forskellige is med chokolade i bogen, men kunne jeg nu smage den fantastiske før jeg købte bogen kunne det være den ville overbevise mig :lol:
0
Brugeravatar
Frøken Himmelblå
Indlæg: 109
Tilmeldt: 20. dec 2015, 16:58
Kort karma: 9
Likede indlæg: 157

Re: Is-opskrifter

Indlægaf Frøken Himmelblå » 27. jun 2016, 19:49

godtnavn skrev:
Frøken Himmelblå skrev:
godtnavn skrev:
Frøken Himmelblå skrev:Vil klart anbefale dig at investere i "Heibergs is". Det er fantastiske isopskrifter der er i den :-)


Har set på den før men synes den var dyr, men har lige set man kan få den som e-bog til under 90 kr. Måske jeg skulle gøre det!


Do it! Jeg lover dig, at du ikke kommer til at fortryde! Bare som en teaser er der den mest guddommelige chokoladeis-opskrift! :savl:


Jeg har endnu ikke fået købt bogen men regner stadig med at få den købt en dag, men vil gerne have den fysisk så håber at finde den på tilbud :) Men... Er det denne chokoladeis? http://www.femina.dk/mad/desserter/mort ... hokoladeis tænker han sikkert har forskellige is med chokolade i bogen, men kunne jeg nu smage den fantastiske før jeg købte bogen kunne det være den ville overbevise mig :lol:


jeps, det er den :)

Du kan med fordel bruge en hel vaniljestang. Her har vi oplevet at chokolade med meget højt kakaoindhold gryner i den færdige is. Så kakaoindhold på ca. 70% er optimalt :)
0
Vir prudens non contra ventum mingit
godtnavn
Indlæg: 1999
Tilmeldt: 4. jan 2016, 13:47
Kort karma: 214
Likede indlæg: 1232

Re: Is-opskrifter

Indlægaf godtnavn » 27. jun 2016, 20:24

Frøken Himmelblå skrev:
godtnavn skrev:
Frøken Himmelblå skrev:
godtnavn skrev:
Frøken Himmelblå skrev:Vil klart anbefale dig at investere i "Heibergs is". Det er fantastiske isopskrifter der er i den :-)


Har set på den før men synes den var dyr, men har lige set man kan få den som e-bog til under 90 kr. Måske jeg skulle gøre det!


Do it! Jeg lover dig, at du ikke kommer til at fortryde! Bare som en teaser er der den mest guddommelige chokoladeis-opskrift! :savl:


Jeg har endnu ikke fået købt bogen men regner stadig med at få den købt en dag, men vil gerne have den fysisk så håber at finde den på tilbud :) Men... Er det denne chokoladeis? http://www.femina.dk/mad/desserter/mort ... hokoladeis tænker han sikkert har forskellige is med chokolade i bogen, men kunne jeg nu smage den fantastiske før jeg købte bogen kunne det være den ville overbevise mig :lol:


jeps, det er den :)

Du kan med fordel bruge en hel vaniljestang. Her har vi oplevet at chokolade med meget højt kakaoindhold gryner i den færdige is. Så kakaoindhold på ca. 70% er optimalt :)


Den er i gang på ismaskinen, og jeg brugte også en hel vaniljestang, ellers ville den anden havldel bare dø før den blev brugt, og tænkte man ikke kunne få for meget vanilje :lol: Jeg har brugt en chokolade på lidt over 60%, det var den vi havde hjemme :) Eller, vi har noget valrhona på 70% men da jeg ikke var sikker på det var den guddommelige opskrift ville jeg ikke bruge min dyre chokolade på den, men det vil jeg gøre næste gang :)
1

Tilbage til "Mad og drikke"