Romkugler - lidt for "massive"

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
dykkersild
Indlæg: 1412
Tilmeldt: 14. aug 2015, 07:25
Kort karma: 156
Likede indlæg: 2008

Romkugler - lidt for "massive"

Indlægaf dykkersild » 30. maj 2016, 09:51

Jeg skal lave romkugler af kageresten og denne gang, er den største mængde af kagerester en meget massiv chokoladekage. Den er meget, meget klæg og tung. Hvordan får jeg gjort kuglerne lidt mere luftige så det ikke bliver små kanonkugler - nogle tips?
0
Muspel
Indlæg: 1155
Tilmeldt: 22. nov 2015, 16:38
Kort karma: 168
Likede indlæg: 2348

Re: Romkugler - lidt for "massive"

Indlægaf Muspel » 30. maj 2016, 19:43

dykkersild skrev:Jeg skal lave romkugler af kageresten og denne gang, er den største mængde af kagerester en meget massiv chokoladekage. Den er meget, meget klæg og tung. Hvordan får jeg gjort kuglerne lidt mere luftige så det ikke bliver små kanonkugler - nogle tips?


Den lidt nemme løsning: tilsæt et par winerbrødssnegle fra bageren.

Men jeg ville nok prøve at blande alle de andre ingredienser først. Og så måske halvdelen af kagen. For så langsomt at 'vende' det sidste i, så røremaskinen ikke knuser det helt sammen. Har ikke afprøvet, men kender kanonkugle-fornemmelsen.
0

Tilbage til "Mad og drikke"