Romkugler - lidt for "massive"

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
dykkersild
Indlæg: 1177
Tilmeldt: 14. aug 2015, 07:25
Kort karma: 133
Likede indlæg: 1640

Romkugler - lidt for "massive"

Indlægaf dykkersild » 30. maj 2016, 09:51

Jeg skal lave romkugler af kageresten og denne gang, er den største mængde af kagerester en meget massiv chokoladekage. Den er meget, meget klæg og tung. Hvordan får jeg gjort kuglerne lidt mere luftige så det ikke bliver små kanonkugler - nogle tips?
0
Muspel
Indlæg: 655
Tilmeldt: 22. nov 2015, 16:38
Kort karma: 92
Likede indlæg: 1200

Re: Romkugler - lidt for "massive"

Indlægaf Muspel » 30. maj 2016, 19:43

dykkersild skrev:Jeg skal lave romkugler af kageresten og denne gang, er den største mængde af kagerester en meget massiv chokoladekage. Den er meget, meget klæg og tung. Hvordan får jeg gjort kuglerne lidt mere luftige så det ikke bliver små kanonkugler - nogle tips?


Den lidt nemme løsning: tilsæt et par winerbrødssnegle fra bageren.

Men jeg ville nok prøve at blande alle de andre ingredienser først. Og så måske halvdelen af kagen. For så langsomt at 'vende' det sidste i, så røremaskinen ikke knuser det helt sammen. Har ikke afprøvet, men kender kanonkugle-fornemmelsen.
0

Tilbage til "Mad og drikke"