Bage burgerboller - hvornår bages?

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Santopia
Indlæg: 888
Tilmeldt: 3. jan 2016, 19:32
Kort karma: 92
Geografisk sted: Nørrebro
Likede indlæg: 833

Bage burgerboller - hvornår bages?

Indlægaf Santopia » 13. jul 2016, 13:28

Jeg tænkte på at bage Meyers burgerboller idag, og så servere dem til aftensmad imorgen. Men holder de sig lækre til det :gruble: i opskriften står der, at man skal lade dem køle på en bagerist, så forestiller mig, at man dagen efter godt kan varme dem kort i ovnen. Nogle der har erfaringer? :)
0
Brugeravatar
Spjaerten
Indlæg: 3296
Tilmeldt: 11. aug 2015, 18:58
Kort karma: 941
Likede indlæg: 2954

Re: Bage burgerboller - hvornår bages?

Indlægaf Spjaerten » 13. jul 2016, 13:30

Hvis ikke de kan bages friske på dagen så er det lige før jeg synes købe boller er bedre.

Brød på sur mælks produkter eller olie har en bedre holdbarhed. Synes alm hvid brød blir uinteressant dagen efter :genert:
0
Tryk på * :slem:
Brugeravatar
Santopia
Indlæg: 888
Tilmeldt: 3. jan 2016, 19:32
Kort karma: 92
Geografisk sted: Nørrebro
Likede indlæg: 833

Re: Bage burgerboller - hvornår bages?

Indlægaf Santopia » 13. jul 2016, 13:34

Der er smør i opskriften. mon det gør nogen forskel :gruble:
0
Giraffie
Indlæg: 139
Tilmeldt: 2. jan 2016, 22:55
Kort karma: 7
Likede indlæg: 91

Re: Bage burgerboller - hvornår bages?

Indlægaf Giraffie » 13. jul 2016, 13:52

Tænker at du godt kan lave dem dagen i forvejen også sprøjte lidt vand på inden du varmer dem op. Det gør i hvert fald et par triste boller "nybagte" igen.
1
Brugeravatar
Sophies-mor
Indlæg: 2447
Tilmeldt: 16. okt 2015, 12:30
Kort karma: 319
Likede indlæg: 2228

Re: Bage burgerboller - hvornår bages?

Indlægaf Sophies-mor » 13. jul 2016, 13:57

Ingen tvivl om, at de er bedst samme dag. Men det kan godt være ok dagen efter også.
1
Hæklerier på hjernen :cool:
Vendela
Indlæg: 28
Tilmeldt: 19. sep 2015, 16:57
Kort karma: 5
Likede indlæg: 42

Re: Bage burgerboller - hvornår bages?

Indlægaf Vendela » 13. jul 2016, 16:18

Jeg plejer at bage en stor portion og fryse ned. Når vi så en dag skal have burgere, tager vi en pose p af fryseren om morgenen og luner dem på brødristeren, når vi skal spise. Det fungerer ganske fint, de smager stadig fint og et ikke tørre, så jeg ville ikke selv være nervøs for at spise dem dagen efter bagning :)
1

Tilbage til "Mad og drikke"