Spørgsmål om tærte!

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Vappepigen
Indlæg: 227
Tilmeldt: 3. jan 2016, 14:13
Kort karma: 66
Likede indlæg: 758

Spørgsmål om tærte!

Indlægaf Vappepigen » 14. jul 2016, 17:41

Hej!
Jeg har er måske dumt spørgsmål!
På lørdag skal jeg lave tærter til nogle gæster, men med 3 morsyge børn, vil jeg gerne forberede så meget så muligt i morgen!
Fyldet skal svitses, så kan jeg gøre det imorgen, så det bare skal puttes på dejen om lørdagen??
0
Følg mig på instagram jannibvj
Brugeravatar
MyGirl
Indlæg: 2648
Tilmeldt: 17. sep 2015, 13:12
Kort karma: 360
Likede indlæg: 1865

Re: Spørgsmål om tærte!

Indlægaf MyGirl » 14. jul 2016, 18:06

Vappepigen skrev:Hej!
Jeg har er måske dumt spørgsmål!
På lørdag skal jeg lave tærter til nogle gæster, men med 3 morsyge børn, vil jeg gerne forberede så meget så muligt i morgen!
Fyldet skal svitses, så kan jeg gøre det imorgen, så det bare skal puttes på dejen om lørdagen??


Det kan du sagtens ja :)
1
Brugeravatar
Sophies-mor
Indlæg: 3589
Tilmeldt: 16. okt 2015, 12:30
Kort karma: 414
Likede indlæg: 3196

Re: Spørgsmål om tærte!

Indlægaf Sophies-mor » 14. jul 2016, 18:22

Ja.
1
Hæklerier på hjernen :cool:
godtnavn
Indlæg: 4119
Tilmeldt: 4. jan 2016, 13:47
Kort karma: 369
Likede indlæg: 2896

Re: Spørgsmål om tærte!

Indlægaf godtnavn » 14. jul 2016, 18:25

Du kan også sagtens lave tærtedejen og forbage den dagen før, så skal det vitterligt bare samles på dagen :)
1
Brugeravatar
Flisseline
Indlæg: 31
Tilmeldt: 23. jan 2016, 07:44
Kort karma: 2
Likede indlæg: 25

Re: Spørgsmål om tærte!

Indlægaf Flisseline » 14. jul 2016, 19:06

Jeg synes altid tærter er bedre genopvarmet på andendagen, så jeg ville lave dem helt færdige i morgen.
Konsistensen bliver bare bedre, synes jeg.
2
Brugeravatar
milisa
Indlæg: 1229
Tilmeldt: 13. aug 2015, 19:43
Kort karma: 225
Likede indlæg: 2348

Re: Spørgsmål om tærte!

Indlægaf milisa » 15. jul 2016, 17:57

Tærter er den mest taknemmelige gæstemad, fordi alt kan laves på forhånd!

Nogle tærtedeje skal ikke forbages, men der kan du lave tærtedejen dagen før og så bare rulle ud på dagen. Andre skal forbages, og så gør du jo bare det.

Fyldet kan du svitse, æggemassen kan laves dagen før og opbevares i en tætsluttende beholder.

Endelig, er jeg i øvrigt helt enig i, at tærter smager bedst dagen efter, så jeg ville personligt lave hele skidtet dagen før! :)


Og nu har jeg vildt meget lyst til tærter....
1
Tally-ho

Tilbage til "Mad og drikke"