CV - Layout og den slags

Lulu
Indlæg: 1127
Tilmeldt: 11. apr 2016, 16:42
Kort karma: 74
Geografisk sted: Odense
Likede indlæg: 1034

Re: CV - Layout og den slags

Indlægaf Lulu » 17. jul 2016, 16:41

Min side et af mit cv er et billede, personlige oplysninger, motivation for netop at søge det job, en kort faglig introduktion af mig og en kort personlig introduktion.
Efterfølgenden er det bygget op i erhvervserfaring, uddannelse, frivilligt arbejde, kurser/diverse kunnen (sprog, it etc).

Men husk at tænk over billedet, så vidt jeg husker er du i udlandet endnu, og i DK er et billedet kærkomment, i USA er et billede på cv og ansøgning et absolut no-go, så hvis du søger i udlandet så forhør dig om det er normen med et billede.
0
JoyNips
Indlæg: 3700
Tilmeldt: 21. dec 2015, 12:25
Kort karma: 515
Likede indlæg: 7856

Re: CV - Layout og den slags

Indlægaf JoyNips » 17. jul 2016, 16:44

Jeg kiggede lidt på de skabeloner, der lå imit skriveprogram. Der var en ret fed skabelon til et nyhedsbrev i neutrale farver som jeg har rettet til. På den måde er mit CV blevet lidt grafisk lækkert uden at være for smart i en fart. Og fordi der er kolonner kan det faktisk holdes på én side selvom der er mange informationer. Jeg har arbejde i midterkolonnen med størst skrift, sprog osv i højre kolonne og personlige informationer herunder skolegang i venstre. Eftersom det er et nyhedsbrev er der over kolonnerne en underrubrik, hvor jeg kort har præsenteret/opsummeret mig selv.
2
JoyNips
Indlæg: 3700
Tilmeldt: 21. dec 2015, 12:25
Kort karma: 515
Likede indlæg: 7856

Re: CV - Layout og den slags

Indlægaf JoyNips » 21. jul 2016, 08:46

Ballademager skrev:
JoyNips skrev:Jeg kiggede lidt på de skabeloner, der lå imit skriveprogram. Der var en ret fed skabelon til et nyhedsbrev i neutrale farver som jeg har rettet til. På den måde er mit CV blevet lidt grafisk lækkert uden at være for smart i en fart. Og fordi der er kolonner kan det faktisk holdes på én side selvom der er mange informationer. Jeg har arbejde i midterkolonnen med størst skrift, sprog osv i højre kolonne og personlige informationer herunder skolegang i venstre. Eftersom det er et nyhedsbrev er der over kolonnerne en underrubrik, hvor jeg kort har præsenteret/opsummeret mig selv.


Det lyder som en god opsætning. Kan jeg få lov at se det? Evt. i en pb?


Det må du egentlig godt, men min computer er død og jeg har ikke lige fået nogen til at prøve at redde indholdet endnu.
0
Smiling_Goat
Indlæg: 3264
Tilmeldt: 25. aug 2015, 16:29
Kort karma: 681
Likede indlæg: 11151

Re: CV - Layout og den slags

Indlægaf Smiling_Goat » 31. jul 2016, 14:27

Jeg gav CV og ansøgning samme overskrift, så der var sammenhæng mellem de to. Samtidig satte jeg et billede på af mig selv i øverste højre side. Bare et taget derhjemme i rolige omgivelser, hvor jeg smiler og ser helt normal ud :P

I øverste venstre hjørne, altså ud fra billedet, skrev jeg basal formalia om mig (navn, adresse osv.)

Dernæst opbyggede jeg CV'et ud fra relevans. Jeg har ikke så meget erhvervserfaring endnu, så min uddannelsesmæssige baggrund er vigtigst - så den stod først (med gennemsnit ved hver uddannelse i parentes.)
Under den var afsnittet med erhvervserfaring.
I mit arbejde er det godt at kunne flere sprog, så under erhverserfaring skrev jeg mine sprogkompetencer.
Dernæst skrev jeg frivilligt arbejde på
Derpå personlige kvalifikationer
Under det kom en kort beskrivelse af mig selv, fritidsinteresser osv.
Og til sidst skrev jeg yderligere oplysninger - såsom villighed til at flytte, helbred osv.

De mere pladskrævende sektioner opførte jeg i spalter for at spare plads. Nå ja, og så brugte jeg også humor et sted, hvor det gav mening og ikke virkede forceret - det har jeg fået meget positiv feed-back på til jobsamtalerne, så det vil jeg anbefale.
0
Brugeravatar
Medd
Indlæg: 59
Tilmeldt: 24. aug 2015, 12:56
Kort karma: 14
Likede indlæg: 96

Re: CV - Layout og den slags

Indlægaf Medd » 9. aug 2016, 10:55

Da jeg var nyuddannet sidste sommer og søgte job, startede jeg også ud med et standard, halvkedeligt opsat cv, men lavede det om et par måneder inde i jobsøgningen. Jeg fik meget positiv respons på mit nye cv.

Jeg søgte inspiration på nettet og på pinterest (der kan man faktisk få rigtig meget inspiration), men jeg tog lidt fra flere forskellige skabeloner/cv'er og satte det op på min egen måde. Så ingen bestemt skabelon er brugt.

I toppen af hver side har jeg en "hoved-bar", hvor der er lidt grafik, en kasse med basale informationer + link til linkedin samt et billede. Mit cv fylder 2 sider og baren er gennemgående, så den både findes på side 1 og side 2.

Efter den øverste bar har jeg lavet en tidslinje, som går fra venstre side af papiret og til højre side af papiret. Her jeg jeg sat punkter ind med min uddannelseshistorik.

Under tidslinjen er resten af papiret inddelt i 2 kolonner, hvor jeg har listet Relevant erfaring, Fritidsjobs"(da det var mit første job efter uddannelse - muligvis mindre relevant nu), Kurser og Frivilligt arbejde op.

På side 2 har jeg beskrevet mine kompetencer, inddelt i it-kompetencer, personlige kompetencer, faglige kompetencer, sprog og ekstra info.
Kompetencerne er vist grafisk med 5 prikker. Antallet af udfyldte prikker symboliserer kompetenceniveauet.
0
Brugeravatar
Luffegås
Indlæg: 1207
Tilmeldt: 18. dec 2015, 09:17
Kort karma: 103
Geografisk sted: Fyn
Likede indlæg: 1881

Re: CV - Layout og den slags

Indlægaf Luffegås » 9. aug 2016, 12:22

Helt ærligt, jeg bruger en fra denne side: https://cvmkr.com/

Og så har jeg lavet nogen hvor der står resumé på, nogen uden, og nogen mere relevante for en brance og en for en anden branche, .
0

Tilbage til "Job"