Spørgsmål som du kender svaret på

Brænder du inde med noget, der ikke passer ind andre steder? Så passer det ind her.
DifferentGirl
Indlæg: 41
Tilmeldt: 20. jun 2016, 21:51
Kort karma: 7
Likede indlæg: 102

Spørgsmål som du kender svaret på

Indlægaf DifferentGirl » 18. jul 2016, 19:28

Jeg kom i går til at tænke på at jeg til tider stiller spørgsmål, som jeg selv kender svaret på. Ved ikke helt hvorfor jeg gør det, måske for at få min viden bekræftet :gruble:

Hvad er det sidste spørgsmål som du har stillet, hvor du egentlig selv kendte svaret?

For mig skete det i går da jeg spurgte en buschauffør om han kørte til en bestemt destination. Jeg kendte allerede svaret, så det var et dumt spørgsmål :stoned:
0
Brugeravatar
Dirtylittledevil
Indlæg: 5127
Tilmeldt: 12. aug 2015, 20:03
Kort karma: 1352
Likede indlæg: 22170

Re: Spørgsmål som du kender svaret på

Indlægaf Dirtylittledevil » 30. jul 2016, 12:56

Jeg kan godt finde på det hvis jeg er i opstartsfasen med et nyt forhold, så er det som om det giver en hygge og tryghed for mig at gentage de samme spørgsmål a la "Synes du ikke det er dejligt at være sammen?" "Kan du godt li mig?" osv. jeg ved godt at jeg gør det, og har altid haft på fornemmelsen at det var en harmløs gensidig "ting" man gør som nyforelskede hvor man synes hinandens små fjollerier er det sødeste i verden. For det skal selvfølgelig ikke være på en needy måde man gør det, så den anden part føler sig presset til hele tiden at skulle bekræfte én.

Men jeg har så også med en enkelt person fået en brat opvågning, for hans svar var "Jeg gider ikke svare på det igen, du HAR allerede spurgt om det 1 gang!" Og han har jo ret, men det dræbte alligevel hele den der fine uskyldige forelskelses-stemning for mig.
0
I'm a social vegan. I avoid meet.

Tilbage til "Generelt"