Kandidatfest

Er du faret vild i planlægningen af din fest, eller er du bare vild med påske? Så skal du kigge herinde.
Ficus
Indlæg: 2115
Tilmeldt: 17. jul 2016, 06:49
Kort karma: 185
Likede indlæg: 2772

Kandidatfest

Indlægaf Ficus » 22. jul 2016, 22:15

Har i holdt en? Eller været til sådan en?


Min kæreste bliver formentlig kandidat lige om snart og i dag kom vi til at snakke om at der da vist nok var nogen der holdt fester/komsammener eller andet i forbindelse med det.

Vi er begge de første i vores familier der har været unituren igennem og min kæreste er også den første der bliver færdiguddannet i vores vennegrupper - så vi har aldrig været til eller holdt sådan noget :genert:


Er der noget man "skal", nogle traditioner eller andet forbundet med det, som sådan et par newbies, som os, ikke kender til? :D vi snakkede især om at vi ikke ved hvor "formelt" man gør det :gruble:Hvis i har været til eller holdt nogle gode arrangementer, så modtages tips og tricks med kyshånd :worship:
0
Juliet
Indlæg: 200
Tilmeldt: 15. aug 2015, 16:07
Kort karma: 11
Likede indlæg: 225

Re: Kandidatfest

Indlægaf Juliet » 22. jul 2016, 22:54

Jeg har efterhånden en del venner der er blevet færdige, det har været vidt forskelligt hvordan de har fejret det. Sådan umiddelbart har der været blandet men hovedsagligt fordelt på; middag for kun familie(dvs ingen "officiel fejring"), middag for familie og en lille vennegruppe, telt i haven med familie fejring, stor fest og reception.
På mit studie bliver alle nærmest færdige samtidig, så der er ofte i hvert fald en 2-3 store fester i januar/juni blandt dem jeg kender. Og så har de fleste der holder store fester en form for familiefejring enten før festerne eller på andre tidspunkter.

Jeg har ikke så meget erfaring fra andre studier, men jeg har ikke rigtig oplevet nogle særlige traditioner ud over dem der venter uden for døren ved sidste eksamen.

Jeg bliver selv færdig til januar, og jeg har slet ikke lyst til noget fancy fejring, så jeg fejre med min familie og så invitere jeg to vennegrupper jeg har, til middag på et tidspunkt (hver for sig).
Min mor spurgte faktisk for nyligt hvordan jeg ville fejre, om jeg ville holde reception eller lignende, men fik helt ondt i maven ved tanken, det vil jeg personligt slet ikke - men jeg elsker at gå til andres fejringer.
Så tænker din kæreste skal mærke efter i maven hvordan han gerne vil fejres, og så er det sådan i gør det.
2
Brugeravatar
Fuck.exe
Indlæg: 587
Tilmeldt: 13. aug 2015, 21:53
Kort karma: 171
Likede indlæg: 2023

Re: Kandidatfest

Indlægaf Fuck.exe » 23. jul 2016, 04:52

I vores omgangskreds er det normen at holde kandidatfest eller bachelorfest. I starten af året blev min mands nære ven færdig med medicinstudiet, og da han valgte ikke at holde fest, syntes alle det var helt vildt underligt :lol:
Jeg bliver selv færdig med studiet næste år, og det skal helt sikkert markeres. Jeg har kæmpet hårdt for min uddannelse, og det skal selvfølgelig fejres når jeg så endelig får den i hus. Jeg regner med at holde en afslappet reception hvor dem der har lyst til at fejre mig, kan kigge forbi til et glas et-eller-andet. Da min mand sidste år blev færdiguddannet, holdt han kandidatfest for vennerne hvor der blev spist pizza og drukket øl til den lyse morgen. Familien tog han med ud at spise, så han også blev fejret af dem, dog i mere rolige omgivelser :D

Ellers er de kandidatfester vi har deltaget i meget det samme: et telt i egen eller forældrenes have / et lejet festlokale. Der er noget buffet af en art og så selvfølgelig kagebord. Nogle af festerne lægger op til at man skal feste hele natten, og andre lægger op til at man lister hjem engang om aftenen.

Man kan gøre det så formelt som man har lyst og råd til :)
1
Gulvaber er også mennesker.
D.itsen
Indlæg: 1365
Tilmeldt: 11. aug 2015, 15:23
Kort karma: 267
Geografisk sted: Vest-Sjælland
Likede indlæg: 2884

Re: Kandidatfest

Indlægaf D.itsen » 23. jul 2016, 04:57

På mit gamle studie var det tradition at man holdt reception lige efter man havde været oppe at forsvare sit speciale. Reception var meget uformel, og i universitetes lokaler (og normalt helt vildt hyggelige og endte tit i fest halvdelen af natten)
1
UH UH UH UH KORT :love:
Brugeravatar
Hunkat
Indlæg: 4277
Tilmeldt: 20. aug 2015, 03:20
Kort karma: 305
Geografisk sted: Mellem månen og en drøm
Likede indlæg: 10082

Re: Kandidatfest

Indlægaf Hunkat » 23. jul 2016, 06:16

Jeg har været til en enkel og den blev holdt på en ølbar hvor gæsterne fik billetter til x antal øl og sodavand og så havde baren været behjælpelig med at skaffe smørrrebrød. Det er var super hyggeligt og varede reelt hele dagen og det meste af aftenen med.
1
I'm Richard, Chief Warlock of the Brothers of Darkness, Lord of the Thirteen Hells, Master of the Bones, Emporer of the Black, Lord of the Undead Mistress of Fire, and Mayor of a little village up the coast
Ficus
Indlæg: 2115
Tilmeldt: 17. jul 2016, 06:49
Kort karma: 185
Likede indlæg: 2772

Re: Kandidatfest

Indlægaf Ficus » 23. jul 2016, 12:13

Hunkat: det lyder som noget jeg selv ville hvis det var mig der skulle planlægge for mig selv :gogo:


Da vi sad og snakkede om det og lavede en umiddelbar liste over folk han ville invitere, den kom hurtigt op på 30 stk., nogen flere end vi kan være i lejligheden, som han ellers først ville.

Han har været i skole ca. 0 timer. Det er på cbs og med fuldtidsarbejde ved siden af, så han ved ikke rigtig hvad der er af muligheder for at holde noget på skolen. Men det er da værd at undersøge :D

Ellers så virkede det til at han måske selv var interesseret i noget middagsagtigt ude i byen, med masser af rødvin. Så vi må se om vi kan finde et sted der passer med så mange mennesker :banan:
0

Tilbage til "Fest og bryllup"