Hvad forstår du ikke?

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
FruDulle
Indlæg: 2689
Tilmeldt: 12. aug 2015, 06:48
Kort karma: 615
Likede indlæg: 3434

Re: Hvad forstår du ikke?

Indlægaf FruDulle » 4. aug 2016, 18:08

Wizzze skrev:
POCKETKITTEN skrev:Ristaffel. Nej. Bare nej.


Det er da genialt :klap:

Kylling i karry med banan, kokos, rosiner og mandariner, whats not to like? :-D


Ej det lyder som en ulykke..
5
Whatever
Brugeravatar
POCKETKITTEN
Indlæg: 1143
Tilmeldt: 28. dec 2015, 18:47
Kort karma: 209
Likede indlæg: 2668

Re: Hvad forstår du ikke?

Indlægaf POCKETKITTEN » 4. aug 2016, 18:21

FruDulle skrev:
Wizzze skrev:
POCKETKITTEN skrev:Ristaffel. Nej. Bare nej.


Det er da genialt :klap:

Kylling i karry med banan, kokos, rosiner og mandariner, whats not to like? :-D


Ej det lyder som en ulykke..


Det er det også. Samme med ananas og peanuts som topping.
1
my sexuality is James McAvoy angrily sitting in the desert in that lilac v neck shirt
Brugeravatar
Wizzze
Indlæg: 6089
Tilmeldt: 11. aug 2015, 13:16
Kort karma: 1159
Likede indlæg: 6813

Re: Hvad forstår du ikke?

Indlægaf Wizzze » 4. aug 2016, 18:22

FruDulle skrev:
Wizzze skrev:
POCKETKITTEN skrev:Ristaffel. Nej. Bare nej.


Det er da genialt :klap:

Kylling i karry med banan, kokos, rosiner og mandariner, whats not to like? :-D


Ej det lyder som en ulykke..


tjaaa

Billede

Billede

Du må næsten have mødt den rigtige version på Bali eller måske Singapore? Ved det rigtige ristaffel får man typisk en tallerken med en pyramide ris, og så 6-8-10-12-14-mange forskellige sammenkogte retter, der hver især repræsenterer en del af det diverse indonesiske ø-rige, og deres forskellighed madmæssigt. Men her i DK er vi dovne :D og vil ikke lave alle de mange forskellige retter, som måske kun adskiller sig fra nogen af de andre, med et par ingredienser.
Så vi laver een ret, og så får vi ingredienserne i løs vægt ved siden af, og kan så selv sammensætte de forskellige smagsindtryk :D
0
Do as I say! :whip:
Brugeravatar
FruDulle
Indlæg: 2689
Tilmeldt: 12. aug 2015, 06:48
Kort karma: 615
Likede indlæg: 3434

Re: Hvad forstår du ikke?

Indlægaf FruDulle » 4. aug 2016, 18:32

Jeg har aldrig fået ristaffel i Danmark, eller på mine asiatiske rejsedestinationer. Det der med banan, ananas og rosiner, ej det er altså bare forkert
3
Whatever
Brugeravatar
Fru Sunshine
Moderator
Indlæg: 7845
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1019
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 9234

Re: Hvad forstår du ikke?

Indlægaf Fru Sunshine » 4. aug 2016, 18:37

FruDulle skrev:Jeg har aldrig fået ristaffel i Danmark, eller på mine asiatiske rejsedestinationer. Det der med banan, ananas og rosiner, ej det er altså bare forkert

Jamen så lader man jo bare være med at komme det på.
Det er jo det smukke ved ristaffel: man bestemmer selv, så man er fri for væmmelige bananer og peberfrugter og den slags.
1
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
FruDulle
Indlæg: 2689
Tilmeldt: 12. aug 2015, 06:48
Kort karma: 615
Likede indlæg: 3434

Re: Hvad forstår du ikke?

Indlægaf FruDulle » 4. aug 2016, 18:43

Fru Sunshine skrev:
FruDulle skrev:Jeg har aldrig fået ristaffel i Danmark, eller på mine asiatiske rejsedestinationer. Det der med banan, ananas og rosiner, ej det er altså bare forkert

Jamen så lader man jo bare være med at komme det på.
Det er jo det smukke ved ristaffel: man bestemmer selv, så man er fri for væmmelige bananer og peberfrugter og den slags.


Jeg synes det er mærkeligt selvom at jeg ikke behøver komme det på. Er aldrig stødt på det andet end herinde. Jeg tager bare en alm kylling i karry. Eller noget andet uden karry...karry er overvurderet.
2
Whatever
Brugeravatar
flicka
Indlæg: 544
Tilmeldt: 8. sep 2015, 18:08
Kort karma: 70
Likede indlæg: 612

Re: Hvad forstår du ikke?

Indlægaf flicka » 4. aug 2016, 19:00

Stuvet hvidkål med kanelsukker :gruble:
5
Always be yourself
unless you can be a unicorn
then always be a unicorn


A pony is a childhood dream. A horse is an adulthood treasure.
- Rebecca Carroll
Brugeravatar
Skorstenen
Indlæg: 256
Tilmeldt: 23. maj 2016, 15:58
Kort karma: 10
Likede indlæg: 231

Re: Hvad forstår du ikke?

Indlægaf Skorstenen » 4. aug 2016, 19:53

Folk der diagnosticerer sig selv og spiser/drikker derefter. Det er ikke bare dumt, det er også særdeles usundt. Ligenu er det åbenbart ingefærshots der hitter i min omgangskreds.. Men...Spiser de også pamol for ikke at få hovedpine? Og en del af dem mener selv at have glutenallergi.. Men - uden at have været ved læge?
3
Brugeravatar
Skorstenen
Indlæg: 256
Tilmeldt: 23. maj 2016, 15:58
Kort karma: 10
Likede indlæg: 231

Re: Hvad forstår du ikke?

Indlægaf Skorstenen » 4. aug 2016, 19:54

flicka skrev:Stuvet hvidkål med kanelsukker :gruble:


Det forstår jeg til gengæld særdeles godt :ivrig:
1
Brugeravatar
Skorstenen
Indlæg: 256
Tilmeldt: 23. maj 2016, 15:58
Kort karma: 10
Likede indlæg: 231

Re: Hvad forstår du ikke?

Indlægaf Skorstenen » 4. aug 2016, 19:59

Jeg forstår ikke vildt-hypen.. Jaja, så har vi smagt det krondyr/rådyr whatever.. Tørt, sødt kød. Ooooog - jeg behøver ikke argumenterne om at "det så er lavet heeelt forkert". De ER hørt, og kødet ER lavet efter kunstens regler - jeg synes stadig det er tørt, sødt kød. En del af mine kolleger og venner er jægere og de forstår slet ikke, at jeg ikke gider købe deres spegepølser for 100 kr.. "jamen du skal altså prøve denne her - det er hjemmeskudt krondyr og det er superduper krydderier".. Jeg skal ikke prøve dine pølser, jeg aner ikke hvilket hjemmekøkken du har lavet dem i..
2
Brugeravatar
Frandsen
Indlæg: 159
Tilmeldt: 14. aug 2015, 08:49
Kort karma: 68
Likede indlæg: 460

Re: Hvad forstår du ikke?

Indlægaf Frandsen » 5. aug 2016, 10:43

Lulu skrev:
ManicNinja skrev:
Sophies-mor skrev:Glasur på kanelsnegle....


Enig. Jeg tænker, det er noget, folk smækker på for at kompensere for, at de har bagt tørre kanelsnegle (dvs. proppet for lidt snask i).


Enig. I dem fra ikea putter de groft salt på. Det var også mærkeligt og en slem skuffelse af kanelsnegle. Må hellere bage nogle selv, så bliver de også som jeg bedst kan lide dem, snask med lidt dej til at holde på dem.


Eh ... Jeg er ret sikker på, at det er perlesukker, de drysser på kanelsneglene.

Edit: Der var jeg vist lidt langsom :P
1
Brugeravatar
Dirtylittledevil
Indlæg: 3412
Tilmeldt: 12. aug 2015, 20:03
Kort karma: 871
Likede indlæg: 11753

Re: Hvad forstår du ikke?

Indlægaf Dirtylittledevil » 5. aug 2016, 22:44

Den type brød som nærmest kun er en (utroligt flot ofte) skorpe, men når så man skærer det i skiver, er det indvendige et krater med mere luft end "fyld".
1
The more I eat the butter I feel

Tilbage til "Mad og drikke"