Om At Bo For Sig Selv

Få hjælp til indretning af din bolig, eller blær dig med din nye kakkelovn!
Brugeravatar
HansPeter
Indlæg: 26
Tilmeldt: 20. nov 2015, 00:22
Kort karma: 1
Likede indlæg: 1

Om At Bo For Sig Selv

Indlægaf HansPeter » 1. aug 2016, 17:14

Hvor gammel, skal Man være for at bo for sig selv??? Bor på Uddannelses Skole og min kontakt pædagog og lærer og sån siger at jeg nok ik vil kunne bo for, mig selv, nogensinne og at jeg nok ska bo i Bo Fællessted og arbejde på beskyttet Værksted når, jeg er færdig med uddannelse. Men vil gerne bo for Mig selv, engang men måske bare når jeg, bliver lidt ældre. Så hvor gammel tror i man skal, være for at bo for sig selv?? 30 År? 35, år?? Er 25 lige nu.

Med Venlig Hilsen
Rasmus Carlsen

(ved godt jeg skrev, jeg ville forlade Den her debat men, de har ik slettet min Bruger endnu og ved ik hvordan jeg selv gør det)
0
Vil Heller være sammen med min beste ven Torben og min goe ven Casper end være her inde for, det er ik arto!!!

det er ik mig på Profil Billed men jeg valgte billedet fordi ham manden på Billedet, også hedder Rasmus Carlsen.
Brugeravatar
icelady
Moderator
Indlæg: 5620
Tilmeldt: 12. aug 2015, 06:56
Kort karma: 521
Geografisk sted: Randers
Likede indlæg: 9350

Re: Om At Bo For Sig Selv

Indlægaf icelady » 1. aug 2016, 18:03

Det handler ikke om alder, men om du er parat til at bo for dig selv.

Når kontaktpædagog og lærer siger, det er bedst du bor i Bofælleskab så tror jeg du får svært ved at få lov at bo alene.

Du kan måske beslutte at gøre det alligevel, søge lejlighed, søge boligindskudslån osv, men spørgsmålet du skal stille dig selv er, om du reelt kan bo alene og klare alle de gøremål, som det kræver.(ang at få slettet din profil; skriv til admin og bed om det, hvis du vil have den slettet. http://www.debatten.net/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=48 )
1
....

“I do not see why man should not be as cruel as nature” -A. Hitler
Brugeravatar
Delfin
Indlæg: 2489
Tilmeldt: 11. aug 2015, 11:05
Kort karma: 351
Geografisk sted: ..... Casa del Fino
Likede indlæg: 3297

Re: Om At Bo For Sig Selv

Indlægaf Delfin » 1. aug 2016, 18:17

Det er der ingen alder på. Det handler mere om, at man er i stand til at få en hverdag til at fungere med almindelig husholdning, økonomi, evt job, og hvad der ellers hører med.

Et bofælleskab kan være en god mellemstation, hvor man med bostøtte arbejder hen mod at kunne bo selv. Det er ikke alle, som bliver i stand til at klare sig helt på egen hånd, og om du bliver det, kan jeg selvfølgelig ikke udtale mig om.
Jeg ved ikke, hvor meget, du ved om bofællesskaber? Alle steder er selvfølgelig ikke ens, da der er forskellige målgrupper og meget forskelligt støttebehov.
Der hvor jeg arbejder, har man fx en helt almindelig 2-værelses lejlighed i en opgang, og så er der en fælles lejlighed, som man kan komme i, hvis man har lyst, og sommetider er der tilbud om en fælles aktivitet. I fællesrummene er der også tilbud om fællesspisning nogle dage om ugen, igen efter eget valg. Personalet kommer som udgangspunkt kun i beboernes lejligheder, når der er planlagt bostøtte, eller hvis man beder om hjælp til noget. Isærlige tilfælde kan vi dog være mere opsøgende
1
14 11 14 :banan:

Tilbage til "Bolig"