I denne snart søde juletid

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.

Hvordan vil I have jeres grønlangkål?

Den skal være smagt til med sukker. Uhm, sødlig grønlangkål.
14
41%
Der skal ikke sukker i nærheden af min grønlangkål!
4
12%
Andet - jeg uddyber.
16
47%
 
Afgivne stemmer: 34
Brugeravatar
Annione
Indlæg: 1697
Tilmeldt: 11. aug 2015, 21:23
Kort karma: 230
Likede indlæg: 2454
Kontakt:

Re: I denne snart søde juletid

Indlægaf Annione » 7. sep 2016, 12:22

Det skal helst ikke være der.
Og skal det endelig være noget sted, så skal det endelig være uden sukker. Fy føj. Og det skal serveres med sønderjyske kålpølser :savl: Så kan grønlangkålen til nøds tåles.
0
At rejse er at leve :love2:
Brugeravatar
landsbytossen
Indlæg: 1258
Tilmeldt: 12. dec 2015, 19:45
Kort karma: 105
Geografisk sted: i den ene ende af min skygge
Likede indlæg: 1531

Re: I denne snart søde juletid

Indlægaf landsbytossen » 7. sep 2016, 12:31

Er der andre end jyder, der spiser grønlangkål ?
0
Min mening står ikke til diskussion.

"Hvad skal vi med folk, der læser statskundskab ? Det kommer der bare sådan nogle som Svend Auken ud af"
Citat: Mogens Glistrup
Brugeravatar
Pjeps
Indlæg: 1719
Tilmeldt: 11. aug 2015, 20:12
Kort karma: 260
Geografisk sted: Det skønne København
Likede indlæg: 2097

Re: I denne snart søde juletid

Indlægaf Pjeps » 7. sep 2016, 12:32

Jeg bruger slet ikke grønlangkål.
0
:ninja:
Brugeravatar
Ficus
Indlæg: 247
Tilmeldt: 17. jul 2016, 06:49
Kort karma: 24
Likede indlæg: 259

Re: I denne snart søde juletid

Indlægaf Ficus » 7. sep 2016, 12:40

landsbytossen skrev:Er der andre end jyder, der spiser grønlangkål ?


Er fra København, i min familie har man altid spist det :D Det var virkelig noget jeg så frem til at skulle have da jeg var barn.



Vi spiser det ikke til jul, som i juleaften, gør i andre der skriver "til jul" det? :gruble:

Det er dog jævnligt at finde ved aftensmad hos mine forældre i vintermånederne. Der er den sød, men ikke på sukker måden, mere bare fløde og ikke-salt. Og det fåes som tilbehør til skinke, hamburgerryg eller flæskesteg.
0
Brugeravatar
Maoam
Indlæg: 703
Tilmeldt: 28. sep 2015, 10:26
Kort karma: 70
Likede indlæg: 813

Re: I denne snart søde juletid

Indlægaf Maoam » 7. sep 2016, 12:59

Der skal ikke grønlangkål i nærheden af min tallerken.
0
Love, love, peace, peace :pompom:
Brugeravatar
Spjaerten
Indlæg: 2019
Tilmeldt: 11. aug 2015, 18:58
Kort karma: 483
Likede indlæg: 1574

Re: I denne snart søde juletid

Indlægaf Spjaerten » 7. sep 2016, 13:37

Spiser det ikke.
0
Tryk på * :slem:
Rakel
Indlæg: 2978
Tilmeldt: 13. aug 2015, 20:27
Kort karma: 419
Likede indlæg: 3087

Re: I denne snart søde juletid

Indlægaf Rakel » 7. sep 2016, 13:42

Med sukker. Jeg kan godt lide det.
0
Brugeravatar
sigge
Indlæg: 1685
Tilmeldt: 19. aug 2015, 09:38
Kort karma: 116
Likede indlæg: 2135

Re: I denne snart søde juletid

Indlægaf sigge » 7. sep 2016, 13:44

Ficus skrev:
landsbytossen skrev:Er der andre end jyder, der spiser grønlangkål ?


Er fra København, i min familie har man altid spist det :D Det var virkelig noget jeg så frem til at skulle have da jeg var barn.



Vi spiser det ikke til jul, som i juleaften, gør i andre der skriver "til jul" det? :gruble:

Det er dog jævnligt at finde ved aftensmad hos mine forældre i vintermånederne. Der er den sød, men ikke på sukker måden, mere bare fløde og ikke-salt. Og det fåes som tilbehør til skinke, hamburgerryg eller flæskesteg.


I min familie optræder den gerne på julefrokostbordet 1. og 2. juledag sammen med medister.
1
Brugeravatar
Rapfisk
Indlæg: 2754
Tilmeldt: 20. aug 2015, 16:27
Kort karma: 530
Likede indlæg: 4280

Re: I denne snart søde juletid

Indlægaf Rapfisk » 7. sep 2016, 14:14

JoyNips skrev:Vi spiser ikke grønlangkål til jul. Jeg tror faktisk aldrig, jeg har smagt det.

This.
0
Søger job inden for projektledelse, sekretariat, politik eller andet, man kan bruge et skarpt hoved til. Skriv PB :blomst:
Rakel
Indlæg: 2978
Tilmeldt: 13. aug 2015, 20:27
Kort karma: 419
Likede indlæg: 3087

Re: I denne snart søde juletid

Indlægaf Rakel » 7. sep 2016, 14:21

Ficus skrev:
landsbytossen skrev:Er der andre end jyder, der spiser grønlangkål ?


Er fra København, i min familie har man altid spist det :D Det var virkelig noget jeg så frem til at skulle have da jeg var barn.



Vi spiser det ikke til jul, som i juleaften, gør i andre der skriver "til jul" det? :gruble:

Det er dog jævnligt at finde ved aftensmad hos mine forældre i vintermånederne. Der er den sød, men ikke på sukker måden, mere bare fløde og ikke-salt. Og det fåes som tilbehør til skinke, hamburgerryg eller flæskesteg.


Nej. Ikke juleaften - bare i vinteren.
0
Brugeravatar
Spjaerten
Indlæg: 2019
Tilmeldt: 11. aug 2015, 18:58
Kort karma: 483
Likede indlæg: 1574

Re: I denne snart søde juletid

Indlægaf Spjaerten » 7. sep 2016, 14:26

Min familie plejer at få det mellem jul og nytår og med glaseret Hamburgryg og brunede kartofler til. Så ingen sukker nødvendig i kålen.
0
Tryk på * :slem:
Brugeravatar
Fru Sunshine
Moderator
Indlæg: 7820
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1014
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 9194

Re: I denne snart søde juletid

Indlægaf Fru Sunshine » 7. sep 2016, 15:14

Jeg spiser det ikke.
Men det er altid på bordet til julefrokosterne.
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
Torn
Indlæg: 1159
Tilmeldt: 29. dec 2015, 10:21
Kort karma: 64
Likede indlæg: 1124

Re: I denne snart søde juletid

Indlægaf Torn » 7. sep 2016, 19:13

Ikke sukker, men fløde.
0

Tilbage til "Mad og drikke"