Verdens bedste brød ×2

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
nomatterwhat
Indlæg: 4
Tilmeldt: 30. dec 2015, 15:12
Kort karma: 0

Verdens bedste brød ×2

Indlægaf nomatterwhat » 8. sep 2016, 06:34

De her nemme brød som blot røres sammen og bages i fx en støbejernsgryde: er der nogle der har erfaring med at have 2 i ovnen på samme tid?
0
Mette
Indlæg: 82
Tilmeldt: 28. aug 2015, 11:43
Kort karma: 2
Likede indlæg: 72

Re: Verdens bedste brød ×2

Indlægaf Mette » 8. sep 2016, 12:43

Næ, men tænker det ikke er noget problem. Måske skal gryderne stå lidt længere inden du putter dejen i..
0
godtnavn
Indlæg: 1978
Tilmeldt: 4. jan 2016, 13:47
Kort karma: 211
Likede indlæg: 1227

Re: Verdens bedste brød ×2

Indlægaf godtnavn » 8. sep 2016, 13:59

Jeg ville nok tage en større gryde og bare lave et stort brød, men det er mest fordi jeg synes det er "svært" nok i forvejen med en brændende varm gryde, og jeg kommer næsten hver gang til at røre låget uden grydelap. Men er ovnen stor nok til to gryder så burde det ikke være et problem :)
0
Brugeravatar
DollsLiveForever
Indlæg: 88
Tilmeldt: 3. sep 2015, 20:57
Kort karma: 11
Likede indlæg: 65

Re: Verdens bedste brød ×2

Indlægaf DollsLiveForever » 10. sep 2016, 09:23

Mht til, at brænde sig på gryden, så har jeg købt grill luffer, det har hjulpet på, at jeg ikke har brændsår på hænder og arme hele tiden.
Senest rettet af DollsLiveForever 11. sep 2016, 08:29, rettet i alt 1 gang.
0
godtnavn
Indlæg: 1978
Tilmeldt: 4. jan 2016, 13:47
Kort karma: 211
Likede indlæg: 1227

Re: Verdens bedste brød ×2

Indlægaf godtnavn » 10. sep 2016, 18:40

Jeg brænder mig fordi jeg glemmer at låget er varmt :genert: Normalt kan man jo lave mad i en gryde og stadig tage låget af uden grydelapper, så "glemmer" at låget også bliver varm når gryden er i ovnen, det gør det jo ikke på bluset.
0

Tilbage til "Mad og drikke"