Brev til min kæreste, måske snart ex. hjælp.

Her kan du snage løs i dine meddebattørers parforhold eller singleliv, og alt hvad der følger med.
Brugeravatar
Flammula
Indlæg: 12
Tilmeldt: 16. apr 2016, 10:20
Kort karma: 4
Geografisk sted: København.
Likede indlæg: 14

Brev til min kæreste, måske snart ex. hjælp.

Indlægaf Flammula » 14. sep 2016, 10:11

Jeg har været sammen med min kæreste i 13 måneder nu. Jeg var så ufatteligt lykkelig i starten. Aldrig har jeg haft det så godt med en mand før. Jeg bliver 32 og han er næsten 8 år ældre end mig og har en søn på 11. Det er et langdistance forhold. Det gik utroligt fantastisk godt længe, men i forbindelse med jeg blev deprimeret, stresset og sygemeldt fra mit job begyndte det at gå ed af bakke. Han har også været usikker på om han vil have et barn mere. Især når der er problemer med sønnen og sønnens mor hvilket der har været. For snart 2 måneder siden sagde han at følelserne ikke var der mere men efter 4 dage betalte han for at jeg kunne komme op og se ham på hans initiativ. Tingene har dog ikke været som før og jeg kan snart ikke mere. Jeg er ked af det hele tiden. Vi kan ikke tale om tingene og jeg veksler mellem at trække mig og prøve at give det jeg vil have. I weekenden skal vi på en festival sammen og jeg vil vente med snakken til efter den.

Jeg tænker at skrive et brev og dette er hvad jeg er kommet frem til indtil videre. Ved ikke helt hvad jeg forventer herfra. Men jeg føler jeg er ved at blive vanvittig og jeg kan ikke belaste mine venner og min mor mere.

Here goes:

"Jeg skriver dette fordi jeg de sidste par måneder har været utroligt ked af hvordan tingene har været mellem os. Distancen er bare vokset og intimiteten forsvundet mere og mere. Det fylder efterhånden så meget at jeg ikke kan mere nu. Det optimale ville selvfølgelig være at tale om det ansigt til ansigt men det tror jeg ville være svært. Jeg tror du ville lukke af og jeg ville ikke få sagt at jeg ville. Jeg ville blive ked af det og du ville ikke vide hvordan du skulle håndtere det.

Jeg elsker dig stadig og savner de gode tider så ufatteligt meget. Jeg vil stadig gerne flytte op til dig og starte et nyt liv dér. Ja, det vil kræve lidt at komme på plads med alting, men det er jeg villig til. Jeg kan lide din familie og dine venner og jeg er ved at blive rigtig glad for "søn" også og det gør ondt på mig at se ham på denne måde når jeg ikke ved om det er på lånt tid.

Jeg har prøvet at være tålmodig, give dig plads og ikke afkræve dig forklaringer og jeg har forsøgt at vise at jeg ville dig selv om jeg ikke fik meget tilbage. Intet har rigtig virket. Det er ca. 2 måneder siden du sagde du ikke havde kærlige følelser for mig længere. Alligevel har vi fortsat med at se hinanden, men jeg ved stadig ikke hvor vi står. Somme tider siger eller gør du ting som får mig til at tro at du stadig vil mig, som da du tog "søn" med hertil og efterlod madrassen til senere besøg, men ellers forsvinder kys og kram, kærlige ord og den emotionelle kontakt kun som tiden går. Jeg forventer ikke at du skal skrive og ringe konstant, eller hele tiden holde mig i hånden og underholde mig. Du er en travl mand og det kan jeg lide ved dig. Men jeg bliver simpelthen nødt til at vide hvor vi står. Jeg har forsøgt at være verdens bedste kæreste, men jeg føler mig ikke værdsat og elsket. Det er måske ikke så mærkeligt med tanke på dine ord, men i så fald ser jeg ingen grund til at fortsætte. Det vil gøre så utroligt ondt at slutte vores forhold for jeg har aldrig været så vanvittigt forelsket nogen før eller faktisk kunne se mig selv være sammen med en mand resten af livet, men det kunne jeg med dig.

De sidste måneder har generelt været svære for mig men jeg synes jeg har kæmpet mig igennem og er ved at være tilbage til et godt sted. Jeg behøver at vide om jeg fortsat skal arbejde på vores forhold men jeg kan ikke gøre det alene. Jeg kan ikke være usikker på hvad du vil længere og gætte mig frem til hvad du tænker.

Den første nyforelskelse er jo dampet af hvilket jo selvfølgelig er helt normalt og nu er det jo så at vi skal beslutte om der er nok mellem os til at blive sammen. For mig er der det. Jeg synes at vi vil rigtig mange af de samme ting og deler mange værdier og interesser som musik, rejser, mad, sund livsstil, film og serier. Jeg er klar til at slå mig ned på landet og lege familie. At have min egen familie er det jeg ønsker mest i hele verden. Jeg synes stadig at du er en fantastisk mand. Utroligt sød og rar overfor alle. En god ven, en god far. Jeg synes vi hygger os godt sammen, kan tale og grine sammen. Jeg synes du er klog og interessant, jeg er stadig imponeret over hvor meget du kan og vil og jeg synes stadig du er utroligt lækker og sexet. Jeg har stadig lyst til dig hele tiden. Ikke mindst synes jeg i det store og hele at du har været en god kæreste selv om vores kommunikation er gået i stå den sidste tid.

Jeg ved at du har været presset selv og at du håndterer tingene på din egen måde. Det respekterer jeg selvfølgelig men du må også tage lidt mere hensyn til mig. Nogle gange tror jeg at du sammenligner mig for meget med "søns mor", men vi er ikke ens og vores forhold vil aldrig blive det samme.

Jeg er efterhånden dér hvor jeg har brug for at du kommer på banen og viser hvad du vil. Er jeg ikke den kvinde du vil have er det jo rigtig ærgeligt og jeg bliver selvfølgelig ked af det, men som det er lige nu er jeg alligevel ked af det og det vil være dejligt at kunne kappe båndet, hele og finde lykken med én som synes jeg er fantastisk og kan elske mig som jeg gerne vil elskes."

Nogle tanker? Hjælp.
1
JoyNips
Indlæg: 3613
Tilmeldt: 21. dec 2015, 12:25
Kort karma: 501
Likede indlæg: 7634

Re: Brev til min kæreste, måske snart ex. hjælp.

Indlægaf JoyNips » 14. sep 2016, 10:34

Jeg tænker ærligt talt, at hvis man har behov for at skrive sådan et brev til sin partner... så er løbet nok kørt.
6
Brugeravatar
Flammula
Indlæg: 12
Tilmeldt: 16. apr 2016, 10:20
Kort karma: 4
Geografisk sted: København.
Likede indlæg: 14

Re: Brev til min kæreste, måske snart ex. hjælp.

Indlægaf Flammula » 14. sep 2016, 10:37

Jaaaa, det har du nok ret i. Jeg forstår bare ikke hvorfor han holder mig hen sådan her og for et par uger siden tog sin søn med hjem til mig for første gang. Hvorfor gøre det?
0
Brugeravatar
Mi55y
Indlæg: 2999
Tilmeldt: 14. aug 2015, 07:16
Kort karma: 330
Geografisk sted: Århus med bolleÅ
Likede indlæg: 5400

Re: Brev til min kæreste, måske snart ex. hjælp.

Indlægaf Mi55y » 14. sep 2016, 10:45

Jeg tænker også, at hans følelser nok er kølnet, men nærværret og selskabet er måske meget rart at holde lidt ved. Det kan være svært at afslutte et forhold, hvis der på papiret ikke er noget galt - hvilket ser ud til at gælde her.

Jeg synes, at det er vigtigt, at du holder fast i at få en klar udmelding fra ham, hvis du fortsat er interesseret i at kæmpe for det. Og hvis han vælger at fortsætte, så skal det følges op af handlinger.
1
Frisk på brætspil i Midtjylland? viewtopic.php?f=50&t=7064

Frisk på at prøve en sjov og anderledes holdsport i Århus? Tjek Kin-Ball ud - gratis 4 første træninger :)
Akehurst2
Indlæg: 5145
Tilmeldt: 11. aug 2015, 18:17
Kort karma: 523
Likede indlæg: 11014

Re: Brev til min kæreste, måske snart ex. hjælp.

Indlægaf Akehurst2 » 14. sep 2016, 10:48

Jeg synes, du skal fokusere mere på, hvad du vil, frem for på, hvad han nok tænker eller føler.

Hvad er det, du mangler? Beskriv det, og forklar ham, at hvis han ikke kan imødekomme dig, så må du slutte forholdet.
10
Brugeravatar
Flammula
Indlæg: 12
Tilmeldt: 16. apr 2016, 10:20
Kort karma: 4
Geografisk sted: København.
Likede indlæg: 14

Re: Brev til min kæreste, måske snart ex. hjælp.

Indlægaf Flammula » 14. sep 2016, 10:50

Jeg forstår det bare ikke. Det gik så sindssygt godt mellem os. Det bedste forhold jeg nogensinde har været i og det gik godt så længe. Hans familie og venner kan alle sammen godt lide mig. Hvofor kan han så ikke :/ Det er første gang jeg har givet mig til en mand og virkelig stolet på ham og troet på det. Jeg er virkelig helt ødelagt.
0
Brugeravatar
Flammula
Indlæg: 12
Tilmeldt: 16. apr 2016, 10:20
Kort karma: 4
Geografisk sted: København.
Likede indlæg: 14

Re: Brev til min kæreste, måske snart ex. hjælp.

Indlægaf Flammula » 14. sep 2016, 10:52

Akehurst2 skrev:Jeg synes, du skal fokusere mere på, hvad du vil, frem for på, hvad han nok tænker eller føler.

Hvad er det, du mangler? Beskriv det, og forklar ham, at hvis han ikke kan imødekomme dig, så må du slutte forholdet.


Ja det skal jeg nok. Det ved jeg. I den tid jeg har været syg har det bare været svært da jeg følte han forsvandt mere og mere. Jeg er bare typen som overtænker og overanalyserer helt ekstremt. Så det her har plaget mig nærmest uafbrudt i de sidste 2 måneder. Men jeg vil selvfølgelig heller ikke have én som ikke ved om han elsker mig, som ikke kan kommunikere. Åhhh men det er så svært.
0
Brugeravatar
Torn
Indlæg: 1280
Tilmeldt: 29. dec 2015, 10:21
Kort karma: 83
Likede indlæg: 1413

Re: Brev til min kæreste, måske snart ex. hjælp.

Indlægaf Torn » 14. sep 2016, 10:53

Det er et godt brev. Jeg ville sende det og vente på svar. Og svaret skulle være helt klart. Han skulle være helt afklaret med sine følelser, før end jeg ville fortsætte. Jeg ville endda sende brevet før festival, så jeg ikke mistede modet.

Jeg forstår godt, at det er hårdt. Hvor er det dog godt, at du handler. Det er stærkt.
7
Brugeravatar
achillaxedprune
Indlæg: 1482
Tilmeldt: 4. jan 2016, 18:38
Kort karma: 513
Likede indlæg: 3667

Re: Brev til min kæreste, måske snart ex. hjælp.

Indlægaf achillaxedprune » 14. sep 2016, 12:44

Torn skrev:Det er et godt brev. Jeg ville sende det og vente på svar. Og svaret skulle være helt klart. Han skulle være helt afklaret med sine følelser, før end jeg ville fortsætte. Jeg ville endda sende brevet før festival, så jeg ikke mistede modet.

Jeg forstår godt, at det er hårdt. Hvor er det dog godt, at du handler. Det er stærkt.100% enig i ovenstående... Send det brev og få noget afklaring. Helst en tilkendegivelse af han vil dig, lige så meget som du vil ham.

Held og lykke. :)
1
Hvis man vil behandle folk ens, skal man behandle dem forskelligt.
Citat: Ukendt morfar.
Brugeravatar
Q-beben
Indlæg: 478
Tilmeldt: 23. dec 2015, 11:23
Kort karma: 96
Likede indlæg: 1422

Re: Brev til min kæreste, måske snart ex. hjælp.

Indlægaf Q-beben » 14. sep 2016, 15:56

Jeg synes også, at dit brev er godt.

Har dog to kommentarer:

Jeg synes ikke, at din start og afslutning hænger helt sammen. I starten siger du, at nu kan du ikke mere. Jeg læser det, som om at du gerne vil stoppe. I slutningen skriver du dog, at du gerne vil ham, og at det er op til ham.

Hvis du vil ham, synes jeg ikke, at du skal skrive det der med, at så vil du hellere finde lykken med en anden osv. Det er fair nok, at du gerne vil videre, men nøjes med at skrive det - i stedet for at pensle det så meget ud. Det lyder lidt bebrejdende.., synes jeg...
1
Nipsting
Indlæg: 63
Tilmeldt: 22. feb 2016, 07:09
Kort karma: 15
Likede indlæg: 97

Re: Brev til min kæreste, måske snart ex. hjælp.

Indlægaf Nipsting » 14. sep 2016, 15:59

Skriv hvad du får af svar, håber ikke du får et vævende et;)
0
Guldfisk
Indlæg: 546
Tilmeldt: 18. aug 2015, 18:40
Kort karma: 54
Likede indlæg: 1265

Re: Brev til min kæreste, måske snart ex. hjælp.

Indlægaf Guldfisk » 14. sep 2016, 17:33

Flammula skrev:"Jeg skriver dette fordi jeg de sidste par måneder har været utroligt ked af, hvordan tingene har været mellem os. Distancen er bare vokset og intimiteten forsvundet mere og mere.

Det optimale ville selvfølgelig være at tale om det ansigt til ansigt, men det tror jeg ville være svært. Jeg tror du ville lukke af, og jeg ville ikke få sagt alt, jeg ville.

Jeg elsker dig stadig og savner de gode tider så ufatteligt meget. Jeg vil stadig gerne flytte op til dig og starte et nyt liv dér. Jeg kan lide din familie og dine venner og jeg er ved at blive rigtig glad for "søn" også.

Det er ca. 2 måneder siden du sagde du ikke havde kærlige følelser for mig længere. Alligevel har vi fortsat med at se hinanden, og jeg ved ikke hvor vi står nu. Somme tider siger eller gør du ting, som får mig til at tro, at du stadig vil mig, som da du tog "søn" med hertil og efterlod madrassen til senere besøg, men ellers "savner jeg" kys og kram og kærlige ord.

Du er en travl mand, og det kan jeg lide ved dig. Men jeg bliver simpelthen nødt til at vide, hvor vi står. "Jeg ser ingen grund til at fortsætte, hvis du ikke har følelser for mig."

Jeg synes stadig at du er en fantastisk mand. Jeg synes vi hygger os godt sammen, kan tale og grine sammen. Jeg synes du er klog og interessant, jeg er stadig imponeret over hvor meget du kan og vil og jeg synes stadig du er utroligt lækker og sexet.

Jeg ved at du har været presset selv og at du håndterer tingene på din egen måde. Det respekterer jeg selvfølgelig men du må også tage lidt mere hensyn til mig. Nogle gange tror jeg at du sammenligner mig for meget med "søns mor", men vi er ikke ens og vores forhold vil aldrig blive det samme.

Jeg er efterhånden dér hvor jeg har brug for at du kommer på banen og viser hvad du vil. Er jeg ikke den kvinde du vil have er det jo rigtig ærgeligt og jeg bliver selvfølgelig ked af det, "men jeg vil hellere vide det nu.""


Jeg ville korte det ned, fx som oventstående. Jeg har forsøgt at markere med "", når jeg har sat ny tekst ind og ellers har jeg bare slettet.

Men find ud af med dig selv, hvad formålet er: Skal han ændre adfærd? Skal han sende et brev tilbage med forklaringer? Skal I holde pause? Skal han sige ja til, at du flytter op til ham? Skal I have en lang samtale om dit brev?
Og så skriv det ind i brevet. "Når vi ses næste gang (på tirsdag eller hvornår det nu er), har jeg brug for, at du/vi gør ..." eller "Ring når du har et svar på...". Du har jo brug for, at han klart viser, at det er dig, han vil. Så stil krav om, at han gør det på den måde, du vil stole mest på.

Og bare lige send mig en besked, hvis din quote skal slettes i mit indlæg.
1
Jacobsen81
Indlæg: 383
Tilmeldt: 26. dec 2015, 11:24
Kort karma: 16
Likede indlæg: 349

Re: Brev til min kæreste, måske snart ex. hjælp.

Indlægaf Jacobsen81 » 17. sep 2016, 20:01

Hvis tingene er som du beskriver både i dit indlæg og i brevet, er der vel ikke så meget at gøre.. Han har sagt hans følelser er væk, og du har selv mærket hvordan det bliver værre og værre. Det lader til han gerne vil have dig som back up. Dyrker I sex når I ses, og er det den eneste form for nærhed I så har? I så fald ville jeg lave et clean cut og ikke se ham mere. Sige til ham at det er for hårdt at være på stand by- for det er du.
0
Brugeravatar
vibbsen
Indlæg: 2327
Tilmeldt: 17. sep 2015, 17:26
Kort karma: 608
Likede indlæg: 8057

Re: Brev til min kæreste, måske snart ex. hjælp.

Indlægaf vibbsen » 17. sep 2016, 20:49

I har haft et langdistance forhold i de seneste 13 måneder, hvor han for 2 måneder siden meldte ud at han ikke havde følelserne med. Han var åbenbart ikke for fin til at blive ved med at holde blus under en kedel som han reelt har sagt han ikke ser nogen fremtid med.

Jeg gad ikke spilde min tid på at skrive et langt brev hvor jeg ligefrem tigger ham om at understrege hvad han jo egentlig allerede har gjort dig opmærksom på.

At han har efterladt sønnens madras vil jeg ikke nødvendigvis se som et tegn på at han har ombestemt sig. Større ting end en madras er set som vraggods i kølvandet på den slags "breakups" hvor den ene i bund og grund er for chicken til at droppe den anden....Og den anden nægter at se skriften på væggen...

Beklager, men hvis jeg var dig, så ville jeg trække "Jeg slår op. Du er ikke det jeg søger" kortet....Og komme ud af det med hovedet højt. Madrassen kan han jo bare komme og hente...
4
Tak.Glimmer på. Op på kaminhylden

Citat Hella Joof
Brugeravatar
Sophies-mor
Indlæg: 3401
Tilmeldt: 16. okt 2015, 12:30
Kort karma: 396
Likede indlæg: 2994

Re: Brev til min kæreste, måske snart ex. hjælp.

Indlægaf Sophies-mor » 17. sep 2016, 21:13

vibbsen skrev:I har haft et langdistance forhold i de seneste 13 måneder, hvor han for 2 måneder siden meldte ud at han ikke havde følelserne med. Han var åbenbart ikke for fin til at blive ved med at holde blus under en kedel som han reelt har sagt han ikke ser nogen fremtid med.

Jeg gad ikke spilde min tid på at skrive et langt brev hvor jeg ligefrem tigger ham om at understrege hvad han jo egentlig allerede har gjort dig opmærksom på.

At han har efterladt sønnens madras vil jeg ikke nødvendigvis se som et tegn på at han har ombestemt sig. Større ting end en madras er set som vraggods i kølvandet på den slags "breakups" hvor den ene i bund og grund er for chicken til at droppe den anden....Og den anden nægter at se skriften på væggen...

Beklager, men hvis jeg var dig, så ville jeg trække "Jeg slår op. Du er ikke det jeg søger" kortet....Og komme ud af det med hovedet højt. Madrassen kan han jo bare komme og hente...

Enig.
0
Hæklerier på hjernen :cool:

Tilbage til "Forhold og sex"