Den store bagedyst

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
POCKETKITTEN
Indlæg: 2045
Tilmeldt: 28. dec 2015, 18:47
Kort karma: 422
Likede indlæg: 5446

Re: Den store bagedyst

Indlægaf POCKETKITTEN » 21. sep 2016, 18:58

Sophaya skrev:Niveauet er godt nok generelt ret lavt, synes jeg. Måske er det fordi jeg er vant til udenlandske udsendelser? Ej, jeg synes altså også i forhold til sidste år.


Det er det! Der er ikke rigtig nogen, der stikker helt af hverken på kreativitet eller udførsel.
0
my sexuality is James McAvoy angrily sitting in the desert in that lilac v neck shirt
Brugeravatar
LadyFox
Indlæg: 7187
Tilmeldt: 27. dec 2015, 19:02
Kort karma: 796
Geografisk sted: Kbh
Likede indlæg: 11975

Re: Den store bagedyst

Indlægaf LadyFox » 21. sep 2016, 18:58

Øv...
0
We used to play pretend, give each other different names
We would build a rocket ship and then we'd fly it far away
Used to dream of outer space but now they're laughing at our face
Saying, "Wake up, you need to make money."
Brugeravatar
2SHY
Indlæg: 9194
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:22
Kort karma: 1191
Geografisk sted: Aalborg
Likede indlæg: 11152

Re: Den store bagedyst

Indlægaf 2SHY » 21. sep 2016, 18:59

Ih Halloweenkager :lun: Ja det bliver det nærmeste jeg kommer den slags i år :(
1
Intet dør langsommere og mere smertefuldt end en drøm

Don't wait for a light to appear at the end of the tunnel, stride down there and light the bloody thing yourself

The secrets are gone when you look away
Sleep well: They'll whisper your fate
Brugeravatar
Flora
Indlæg: 7656
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:21
Kort karma: 411
Likede indlæg: 8073

Re: Den store bagedyst

Indlægaf Flora » 21. sep 2016, 19:01

Øv for Mohammed :(
0
Debattens sødeste :engel:
Brugeravatar
POCKETKITTEN
Indlæg: 2045
Tilmeldt: 28. dec 2015, 18:47
Kort karma: 422
Likede indlæg: 5446

Re: Den store bagedyst

Indlægaf POCKETKITTEN » 21. sep 2016, 19:01

Vi ses på onsdag!
1
my sexuality is James McAvoy angrily sitting in the desert in that lilac v neck shirt
Brugeravatar
sigge
Indlæg: 3605
Tilmeldt: 19. aug 2015, 09:38
Kort karma: 245
Likede indlæg: 4970

Re: Den store bagedyst

Indlægaf sigge » 21. sep 2016, 19:03

Nå men, cheesecakes. I lang tid var den bagte cheesecake min favorit, jeg har brugt Newyorker by hearts opskrift: http://www.newyorkerbyheart.com/2009/04/manhattan-style-strawberry-cheesecake-jordbaer-ostekage.html

Men den har så de seneste år fået konkurrence af den berømte med Oreobund, hvid chokolade og lime.

Begge er yum!
1
Brugeravatar
POCKETKITTEN
Indlæg: 2045
Tilmeldt: 28. dec 2015, 18:47
Kort karma: 422
Likede indlæg: 5446

Re: Den store bagedyst

Indlægaf POCKETKITTEN » 21. sep 2016, 19:05

Jeg laver altid denne:
http://copenhagencakes.com/da/2012/03/1 ... e-og-lime/

Jeg laver siruppen aftenen før og hælder på, når den er stivnet lidt, for jeg gider ikke bruge gelatine.
1
my sexuality is James McAvoy angrily sitting in the desert in that lilac v neck shirt
Brugeravatar
2SHY
Indlæg: 9194
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:22
Kort karma: 1191
Geografisk sted: Aalborg
Likede indlæg: 11152

Re: Den store bagedyst

Indlægaf 2SHY » 21. sep 2016, 19:05

sigge skrev:Nå men, cheesecakes. I lang tid var den bagte cheesecake min favorit, jeg har brugt Newyorker by hearts opskrift: http://www.newyorkerbyheart.com/2009/04/manhattan-style-strawberry-cheesecake-jordbaer-ostekage.html

Men den har så de seneste år fået konkurrence af den berømte med Oreobund, hvid chokolade og lime.

Begge er yum!

Takker :kys: Jeg må prøve at kigge på det. Jeg troede egentlig ikke at de blev bagt men det ser det ud til at den der skal
0
Intet dør langsommere og mere smertefuldt end en drøm

Don't wait for a light to appear at the end of the tunnel, stride down there and light the bloody thing yourself

The secrets are gone when you look away
Sleep well: They'll whisper your fate
Brugeravatar
2SHY
Indlæg: 9194
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:22
Kort karma: 1191
Geografisk sted: Aalborg
Likede indlæg: 11152

Re: Den store bagedyst

Indlægaf 2SHY » 21. sep 2016, 19:06

POCKETKITTEN skrev:Jeg laver altid denne:
http://copenhagencakes.com/da/2012/03/1 ... e-og-lime/

Jeg laver siruppen aftenen før og hælder på, når den er stivnet lidt, for jeg gider ikke bruge gelatine.

Den er også bogmærket nu :)
0
Intet dør langsommere og mere smertefuldt end en drøm

Don't wait for a light to appear at the end of the tunnel, stride down there and light the bloody thing yourself

The secrets are gone when you look away
Sleep well: They'll whisper your fate
Brugeravatar
POCKETKITTEN
Indlæg: 2045
Tilmeldt: 28. dec 2015, 18:47
Kort karma: 422
Likede indlæg: 5446

Re: Den store bagedyst

Indlægaf POCKETKITTEN » 21. sep 2016, 19:07

Hvis man laver en Brangelina-kage, må moussen så gerne skille?

Hvad er reglerne for det?
7
my sexuality is James McAvoy angrily sitting in the desert in that lilac v neck shirt
Maria86
Indlæg: 305
Tilmeldt: 3. maj 2016, 16:10
Kort karma: 4
Likede indlæg: 50

Re: Den store bagedyst

Indlægaf Maria86 » 21. sep 2016, 19:32

Nu er det gået op for mig hvor jeg har set Inge hun er min X pap mor. Jeg synes at navnet s mig noget om tiden med byen :lol: :gogo: Så det er hvad jeg har brugt denne time fra 20,00 til 21,00 :lol2: Jeg vil gerne lige gør opmærksom på at jeg ikke har noget imod Inge bare til Information :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:
0
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 8402
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1114
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 10260

Re: Den store bagedyst

Indlægaf Fru Sunshine » 21. sep 2016, 20:01

sigge skrev:Vedr. croquembouche: Når jeg har set den lavet i udenlandske Masterchef-programmer, samler de den altid inden i keglen, det er kun i den danske bagedyst (og måske i dansk Masterchef?), jeg har set dem samle den uden på keglen, jeg forstår ikke hvorfor? Fordelen ved at lave den indeni keglen er jo, at selvom man ikke bliver helt færdig, har man stadig toppen og kan præsentere en færdig omend lidt mindre kage, mens man kun står tilbage med en keglestub, hvis man laver den udenpå og ikke når i mål.

Jeg holder på, at de skal samles inden i keglen. Sådan gør de i alle andre madlavningsprogrammer - også i de udenlandske.

Så Inges var den eneste rigtige.
1
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Muspel
Indlæg: 1245
Tilmeldt: 22. nov 2015, 16:38
Kort karma: 179
Likede indlæg: 2517

Re: Den store bagedyst

Indlægaf Muspel » 21. sep 2016, 20:33

Jeg har været ude at spise- og har først set afsnittet nu. Men er helt på linje med jer. For at opsummere:

Lav tingene selv i teltet
Ingen kager på gulvet
Inge overrasker positivt
... Men ikke generelt imponeret af niveauet.
1
Brugeravatar
Madam Pomfrey
Indlæg: 2570
Tilmeldt: 11. aug 2015, 19:29
Kort karma: 501
Geografisk sted: Stæævns
Likede indlæg: 5658

Re: Den store bagedyst

Indlægaf Madam Pomfrey » 21. sep 2016, 20:37

Maria86 skrev:Nu er det gået op for mig hvor jeg har set Inge hun er min X pap mor. Jeg synes at navnet s mig noget om tiden med byen :lol: :gogo: Så det er hvad jeg har brugt denne time fra 20,00 til 21,00 :lol2: Jeg vil gerne lige gør opmærksom på at jeg ikke har noget imod Inge bare til Information :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

'

Din eks-papmor, som i din fars eks
Eller din eks-kærestes papmor?
0
"Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light."
Brugeravatar
Madam Pomfrey
Indlæg: 2570
Tilmeldt: 11. aug 2015, 19:29
Kort karma: 501
Geografisk sted: Stæævns
Likede indlæg: 5658

Re: Den store bagedyst

Indlægaf Madam Pomfrey » 21. sep 2016, 20:39

Fru Sunshine skrev:
sigge skrev:Vedr. croquembouche: Når jeg har set den lavet i udenlandske Masterchef-programmer, samler de den altid inden i keglen, det er kun i den danske bagedyst (og måske i dansk Masterchef?), jeg har set dem samle den uden på keglen, jeg forstår ikke hvorfor? Fordelen ved at lave den indeni keglen er jo, at selvom man ikke bliver helt færdig, har man stadig toppen og kan præsentere en færdig omend lidt mindre kage, mens man kun står tilbage med en keglestub, hvis man laver den udenpå og ikke når i mål.

Jeg holder på, at de skal samles inden i keglen. Sådan gør de i alle andre madlavningsprogrammer - også i de udenlandske.

Så Inges var den eneste rigtige.


Jeg tror også det havde været et top resultat hvis Inge havde sparet på karamellen :D
Men ja for mig giver det også mest mening indeni, så man forsigtigt kan vippe den ud, og trække keglen af, fremfor at man skal løfte den skrøbelige kagedel af.

Og jo større radius på bunden, jo svagere et tårn.
1
"Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light."

Tilbage til "Mad og drikke"