Mad på køl

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Animi
Indlæg: 4081
Tilmeldt: 24. okt 2015, 14:47
Kort karma: 495
Likede indlæg: 9048

Re: Mad på køl

Indlægaf Animi » 27. sep 2016, 10:07

vibbsen skrev:Når maden er færdig så spiser vi. Og når vi er færdig med at spise så pakker vi resten af maden ned og sætter på køl. Nogen gange pakker jeg om. Nogen gange gør jeg ikke.

Det er muligt at alverdens anbefalinger foreskriver at man bør køle maden ned hurtigst muligt. Men ro i trussen. Jeg vil have min mad mens den er varm, så jeg tillader mig at gamble med både mit eget og min families sundhed ved at vente de 30-45 minutter det tager for os at spise aftensmad med at køle ned. En ægte dare-devil...Det er mig :-D



image.jpeg


:D
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
2
You know what the issue is with this world? Everyone wants a magical solution to their problem, and everyone refuses to believe in magic.
Brugeravatar
Falstria
Indlæg: 2447
Tilmeldt: 18. aug 2016, 02:07
Kort karma: 300
Likede indlæg: 1243

Re: Mad på køl

Indlægaf Falstria » 28. sep 2016, 15:09

Det ryger på køl så hurtigt som muligt uden at det pakkes om, jeg spiser som regel resterne dagen efter.

En varm gryde stiller jeg i koldt vand først, da det køler gryden endnu hurtigere end køleskabet kan.
0
godtnavn
Indlæg: 2983
Tilmeldt: 4. jan 2016, 13:47
Kort karma: 299
Likede indlæg: 1950

Re: Mad på køl

Indlægaf godtnavn » 28. sep 2016, 16:23

Altså man har vidst 3 timer til det skal være køleskabskoldt, så jeg tager det meget roligt med det. Det ryger på køl når vi har spist og er sikre på ikke at skulle have mere. Og er det en stor gryde noget bliver det pakket i mindre bokse, ellers når det ikke at blive koldt i midten. Indtil videre er ingen herhjemme blevet syge af at det først ryger ind når vi har spist.
0

Tilbage til "Mad og drikke"