Den danske brunsviger

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Fru Sunshine
Moderator
Indlæg: 7795
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1012
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 9137

Re: Den danske brunsviger

Indlægaf Fru Sunshine » 16. sep 2015, 09:36

dykkersild skrev:Flødeskum eller schlagsahne?

Hvad er forskellen?
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
Fru Sunshine
Moderator
Indlæg: 7795
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1012
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 9137

Re: Den danske brunsviger

Indlægaf Fru Sunshine » 16. sep 2015, 09:38

Pernille skrev:Jeg har smagt brunsviger med flødeskum og siger stadig nej tak. Brunsviger er rigeligt sød i sig selv.

Jeg foretrækker den ca sådan her;

Evt. som kagemand med slik på til fødselsdage :savl:


Flødeskum er da ikke sødt?
1
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
Fru Sunshine
Moderator
Indlæg: 7795
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1012
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 9137

Re: Den danske brunsviger

Indlægaf Fru Sunshine » 16. sep 2015, 09:39

Nå, men jeg siger bare, at før folk har et ordentligt grundlag at vurdere på, så er diskussionen omsonst, for så aner I ikke hvad I snakker om. Nemlig.
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
dykkersild
Indlæg: 1168
Tilmeldt: 14. aug 2015, 07:25
Kort karma: 133
Likede indlæg: 1618

Re: Den danske brunsviger

Indlægaf dykkersild » 16. sep 2015, 09:43

Fru Sunshine skrev:
dykkersild skrev:Flødeskum eller schlagsahne?

Hvad er forskellen?


Alm flødeskum contra det der frygtelige noget på dåse så man lige sprayer ud i nogle "rigtig pæne rosetter" og så er det tilsat sukker.

:badr:
0
Brugeravatar
Flora
Indlæg: 4779
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:21
Kort karma: 253
Likede indlæg: 4228

Re: Den danske brunsviger

Indlægaf Flora » 16. sep 2015, 09:45

dykkersild skrev:
Fru Sunshine skrev:
dykkersild skrev:Flødeskum eller schlagsahne?

Hvad er forskellen?


Alm flødeskum contra det der frygtelige noget på dåse så man lige sprayer ud i nogle "rigtig pæne rosetter" og så er det tilsat sukker.

:badr:


Der er vist grundlag for en ny tråd her. Flødeskum - hjemmepisket eller fra dåse? :lol:
0
Debattens sødeste :engel:
Brugeravatar
decibell
Moderator
Indlæg: 3200
Tilmeldt: 13. aug 2015, 19:02
Kort karma: 187
Geografisk sted: Oldtiden
Likede indlæg: 4132

Re: Den danske brunsviger

Indlægaf decibell » 16. sep 2015, 09:49

Flora skrev:
dykkersild skrev:
Fru Sunshine skrev:
dykkersild skrev:Flødeskum eller schlagsahne?

Hvad er forskellen?


Alm flødeskum contra det der frygtelige noget på dåse så man lige sprayer ud i nogle "rigtig pæne rosetter" og så er det tilsat sukker.

:badr:


Der er vist grundlag for en ny tråd her. Flødeskum - hjemmepisket eller fra dåse? :lol:



Tør du? :lol:
1
"Don't do what you can't undo, until you've considered
what you can't do once you've done it." King Shrewd


Intet er for evigt (en stilstand)!

"Don't cry about it, girl, learn from it."
Brugeravatar
dykkersild
Indlæg: 1168
Tilmeldt: 14. aug 2015, 07:25
Kort karma: 133
Likede indlæg: 1618

Re: Den danske brunsviger

Indlægaf dykkersild » 16. sep 2015, 09:49

Flora skrev:
dykkersild skrev:
Fru Sunshine skrev:
dykkersild skrev:Flødeskum eller schlagsahne?

Hvad er forskellen?


Alm flødeskum contra det der frygtelige noget på dåse så man lige sprayer ud i nogle "rigtig pæne rosetter" og så er det tilsat sukker.

:badr:


Der er vist grundlag for en ny tråd her. Flødeskum - hjemmepisket eller fra dåse? :lol:


Dåseskum - skrev du virkelig det :slem:
2
Brugeravatar
Tricolette
Indlæg: 517
Tilmeldt: 7. sep 2015, 09:58
Kort karma: 78
Geografisk sted: Himmerland
Likede indlæg: 636

Re: Den danske brunsviger

Indlægaf Tricolette » 16. sep 2015, 09:50

Nu bryder jeg mig ikke specielt meget om flødeskum generelt, så jeg vil klart foretrække uden flødeskum - men jeg har da vist aldrig fået serveret flødeskum til :gruble:

Måske det skal prøves en dag....
0
Brugeravatar
Lemonella
Indlæg: 2467
Tilmeldt: 5. sep 2015, 06:04
Kort karma: 249
Likede indlæg: 3508

Re: Den danske brunsviger

Indlægaf Lemonella » 16. sep 2015, 09:51

Jeg foretrækker min brunsviger uden flødeskum. Jeg kan ellers godt lide flødeskum, men så skal det ikke på min brunsviger. Så hellere i min Irish coffee. :D
0
I'm not supposed to be normal.
I'm supposed to be me.
Brugeravatar
Fru Sunshine
Moderator
Indlæg: 7795
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1012
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 9137

Re: Den danske brunsviger

Indlægaf Fru Sunshine » 16. sep 2015, 09:52

dykkersild skrev:
Fru Sunshine skrev:
dykkersild skrev:Flødeskum eller schlagsahne?

Hvad er forskellen?


Alm flødeskum contra det der frygtelige noget på dåse så man lige sprayer ud i nogle "rigtig pæne rosetter" og så er det tilsat sukker.

:badr:

Der skal ikke sukker i flødeskum. Og det der dåsenoget kan de beholde i Tyskland. :badr:
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Akehurst2
Indlæg: 2485
Tilmeldt: 11. aug 2015, 18:17
Kort karma: 270
Likede indlæg: 4507

Re: Den danske brunsviger

Indlægaf Akehurst2 » 16. sep 2015, 09:54

Før jeg læste på debatten havde jeg aldrig overvejet, at der kunne komme flødeskum på en brunsviger.

Men altså, brunsviger er godt, og flødeskum er også godt - så tilsammen bør det jo være dobbelt godt :gruble:
2
Brugeravatar
Flora
Indlæg: 4779
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:21
Kort karma: 253
Likede indlæg: 4228

Re: Den danske brunsviger

Indlægaf Flora » 16. sep 2015, 10:00

decibell skrev:
Flora skrev:
dykkersild skrev:
Fru Sunshine skrev:
dykkersild skrev:Flødeskum eller schlagsahne?

Hvad er forskellen?


Alm flødeskum contra det der frygtelige noget på dåse så man lige sprayer ud i nogle "rigtig pæne rosetter" og så er det tilsat sukker.

:badr:


Der er vist grundlag for en ny tråd her. Flødeskum - hjemmepisket eller fra dåse? :lol:



Tør du? :lol:


Ja :D

http://debatten.net/forum/viewtopic.php?f=39&t=535
0
Debattens sødeste :engel:
Brugeravatar
Fru Sunshine
Moderator
Indlæg: 7795
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1012
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 9137

Re: Den danske brunsviger

Indlægaf Fru Sunshine » 16. sep 2015, 10:06

Akehurst2 skrev:Før jeg læste på debatten havde jeg aldrig overvejet, at der kunne komme flødeskum på en brunsviger.

Men altså, brunsviger er godt, og flødeskum er også godt - så tilsammen bør det jo være dobbelt godt :gruble:

Nemlig.
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
Mholle
Indlæg: 158
Tilmeldt: 11. aug 2015, 19:44
Kort karma: 18
Likede indlæg: 98

Re: Den danske brunsviger

Indlægaf Mholle » 16. sep 2015, 10:13

Man kan vel ikke være fra Nordjylland og ikke have smagt brunsviger med flødeskum, så det har jeg selvfølgelig, men jeg foretrækker den uden, jeg er dog helt tosset med marcipan og glasur ovenpå brunsvigeren og kagecreme er altid godt, så det kan jeg også godt lide ovenpå brunsvigeren.

Rosiner skal holde sig væk fra alt bagværk :D
0
Brugeravatar
Fru Sunshine
Moderator
Indlæg: 7795
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1012
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 9137

Re: Den danske brunsviger

Indlægaf Fru Sunshine » 16. sep 2015, 10:17

Jeg kan forresten ikke lide kagecreme, så jeg synes jo slet ikke, det hører til på en brunsviger. Jeg har smagt det, og det var jeg ikke vild med.

Men jeg har engang fået en brunsviger (med flødeskum selvfølgelig), hvor der var mørk chokolade i alle farinhullerne. Det fik også folk til at reagere på "Det KAN man da ikke"-måden, men fårk, det smagte godt.
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.

Tilbage til "Mad og drikke"