Den danske brunsviger

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
dykkersild
Indlæg: 1177
Tilmeldt: 14. aug 2015, 07:25
Kort karma: 133
Likede indlæg: 1640

Re: Den danske brunsviger

Indlægaf dykkersild » 25. sep 2015, 09:35

Nå - hvem skal så have brunsviger i weekenden?

Not me - jeg fik altså nok sidste weekend - jeg tror nok, at det må blive en citronmåne - den fra Meyers er god.
0
Brugeravatar
Pandesteg
Indlæg: 2199
Tilmeldt: 19. sep 2015, 16:43
Kort karma: 232
Likede indlæg: 2503

Re: Den danske brunsviger

Indlægaf Pandesteg » 25. sep 2015, 09:49

Uden flødeskum. Synes der er rigeligt snask og fedtmums uden fløde også.
0
Heaven is a place on earth :jule:
Brugeravatar
Fru Sunshine
Moderator
Indlæg: 7848
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1019
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 9242

Re: Den danske brunsviger

Indlægaf Fru Sunshine » 25. sep 2015, 10:17

dykkersild skrev:Nå - hvem skal så have brunsviger i weekenden?

Not me - jeg fik altså nok sidste weekend - jeg tror nok, at det må blive en citronmåne - den fra Meyers er god.

Det skal jeg. Holder fødselsdagkomsammem i morgen, og så skal man have kagemand, som selvfølgelig er brunsviger med flødeskum.
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
milisa
Indlæg: 647
Tilmeldt: 13. aug 2015, 19:43
Kort karma: 103
Likede indlæg: 1016

Re: Den danske brunsviger

Indlægaf milisa » 25. sep 2015, 10:57

Fru Sunshine skrev:
Wizzze skrev:Brunsviger er en blød svampet bund, med brun sukker masse ovenpå, i et lag der er lige så tykt som bunden. Der skal hverken rosiner, flødeskum, kagecreme eller noget som helst andet ovenpå!! og så SKAL en brunsviger være firkantet, ikke noget med brunsviger snegle eller andre ukurante former!!

Som sagt:I dare you.

Faktisk er det her en udfordring til alle jer, der ikke har fattet det endnu:
Vend tilbage med en holdning, når I har prøvet det. Jeg vil gerne se, hvor mange, der skifter mening.

Jeg har endnu ikke oplevet at servere brunsviger med flødeskum for nogen, der ikke syntes, det da egentlig var RET godt. Kun dem, der ikke kan lide flødeskum - eller brunsviger :-D


Challenge accepted, been there, done that. Flødeskum på brunsviger er en misforståelse. Og jeg elsker både flødeskum og brunsviger. Heroppe i Aalborg er der jo gerne både flødeskum OG marcipan, så det er nogle gange noget af et kunststykke at skære udenom al det pjat!
0
Tally-ho
Brugeravatar
Fru Sunshine
Moderator
Indlæg: 7848
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1019
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 9242

Re: Den danske brunsviger

Indlægaf Fru Sunshine » 25. sep 2015, 11:33

Jeg gider simpelthen ikke spise brunsviger uden flødeskum. Og jeg bliver så skuffet, når jeg får det serveret. Det er SÅ kedeligt.
1
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
fisken80
Indlæg: 996
Tilmeldt: 18. aug 2015, 16:13
Kort karma: 77
Likede indlæg: 1549

Re: Den danske brunsviger

Indlægaf fisken80 » 28. sep 2015, 13:04

Fru Sunshine skrev:
Wizzze skrev:Brunsviger er en blød svampet bund, med brun sukker masse ovenpå, i et lag der er lige så tykt som bunden. Der skal hverken rosiner, flødeskum, kagecreme eller noget som helst andet ovenpå!! og så SKAL en brunsviger være firkantet, ikke noget med brunsviger snegle eller andre ukurante former!!

Som sagt:I dare you.

Faktisk er det her en udfordring til alle jer, der ikke har fattet det endnu:
Vend tilbage med en holdning, når I har prøvet det. Jeg vil gerne se, hvor mange, der skifter mening.

Jeg har endnu ikke oplevet at servere brunsviger med flødeskum for nogen, der ikke syntes, det da egentlig var RET godt. Kun dem, der ikke kan lide flødeskum - eller brunsviger :-D


Jeg kan lide begge dele, og da min venindes far var fra Nordjylland har jeg adskillige gange også fået det og spist det. Og nej, jeg synes virkelig ikke det er lækkert, tværtimod.

Det eneste jeg kan acceptere ovenpå en brunsviger er marcipan, dét er så til gengæld også virkelig godt.
0
Brugeravatar
Fru Sunshine
Moderator
Indlæg: 7848
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1019
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 9242

Re: Den danske brunsviger

Indlægaf Fru Sunshine » 28. sep 2015, 13:10

Jeg piller marcipanen af, hvis nogen kommer det på. Så er det alt alt alt for sødt.
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
Maoam
Indlæg: 703
Tilmeldt: 28. sep 2015, 10:26
Kort karma: 70
Likede indlæg: 813

Re: Den danske brunsviger

Indlægaf Maoam » 28. sep 2015, 13:28

Enten uden noget eller med slik på ligesom en (fynsk = rigtig!) kagemand.
0
Love, love, peace, peace :pompom:

Tilbage til "Mad og drikke"