Hvad er du lidt bange for?

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Whoosh
Indlæg: 2095
Tilmeldt: 11. aug 2015, 11:54
Kort karma: 334
Likede indlæg: 2947

Re: Hvad er du lidt bange for?

Indlægaf Whoosh » 18. sep 2015, 16:14

Whoosh skrev:Jeg tror ikke jeg har laver vandbakkelser i 15 år.
Nu får jeg helt lyst til at prøve.


:-D

Don't hate me. :fløjt:
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
4
Brugeravatar
Persnikedy
Indlæg: 6807
Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
Kort karma: 532
Likede indlæg: 9951

Re: Hvad er du lidt bange for?

Indlægaf Persnikedy » 18. sep 2015, 16:32

At skære and/kylling ud når det er stegt
Det ender altid med at ligne roadkill :tie:
0
Fab-Yule-Ous
Brugeravatar
Whoosh
Indlæg: 2095
Tilmeldt: 11. aug 2015, 11:54
Kort karma: 334
Likede indlæg: 2947

Re: Hvad er du lidt bange for?

Indlægaf Whoosh » 18. sep 2015, 16:34

Persnikedy skrev:At skære and/kylling ud når det er stegt
Det ender altid med at ligne roadkill :tie:

Det er jeg heller ikke fantastisk til, men det er blevet bedre med årene.
Og så er en virkelig skarp kniv virkelig et must.
0
Brugeravatar
Flora
Indlæg: 9316
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:21
Kort karma: 477
Likede indlæg: 10089

Re: Hvad er du lidt bange for?

Indlægaf Flora » 18. sep 2015, 16:38

^ah ja. Den har jeg det også svært med :tie:

Og flæskesteg. Sværene ender altid med enten at blive oversaltede, ikke sprøde eller sorte. Få gange er det lykkedes, men det er mere held end forstand :mellow:
0
Brugeravatar
Persnikedy
Indlæg: 6807
Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
Kort karma: 532
Likede indlæg: 9951

Re: Hvad er du lidt bange for?

Indlægaf Persnikedy » 18. sep 2015, 16:49

Flora skrev:^ah ja. Den har jeg det også svært med :tie:

Og flæskesteg. Sværene ender altid med enten at blive oversaltede, ikke sprøde eller sorte. Få gange er det lykkedes, men det er mere held end forstand :mellow:


Selv flæskestegen har jeg svært ved at skære i skiver. Jeg tror bare ikke jeg er skabt til udskæring, heldigvis er mine middags gæster mere end glade for at få lov til at komme ud i køkkenet og skære for mig. Man må jo prøvesmage hvis man er med til at lave det :-D

Selve stegen har jeg endnu ikke ødelagt, men køn bliver den ikke hvis jeg rør den når den efter den er kommet ud
1
Fab-Yule-Ous
Brugeravatar
Whoosh
Indlæg: 2095
Tilmeldt: 11. aug 2015, 11:54
Kort karma: 334
Likede indlæg: 2947

Re: Hvad er du lidt bange for?

Indlægaf Whoosh » 18. sep 2015, 16:52

Jeg er ikke god til at skære rugbrød i pæne, ensartede skiver.
0
Brugeravatar
Thestral
Indlæg: 2149
Tilmeldt: 11. aug 2015, 07:15
Kort karma: 349
Likede indlæg: 2164

Re: Hvad er du lidt bange for?

Indlægaf Thestral » 18. sep 2015, 16:53

At lade andre skære af min ost :genert:
0
Jeg har nået den alder,
hvor jeg ved, hvad der er værd at vide
og på en god dag kan jeg også huske noget af det..
Brugeravatar
Whoosh
Indlæg: 2095
Tilmeldt: 11. aug 2015, 11:54
Kort karma: 334
Likede indlæg: 2947

Re: Hvad er du lidt bange for?

Indlægaf Whoosh » 18. sep 2015, 20:01

Jeg har aldrig turde at kaste mig ud i legering med æg.

Spaghetti Carbonara gælder vist ikke helt.
0
Brugeravatar
vibbsen
Indlæg: 2324
Tilmeldt: 17. sep 2015, 17:26
Kort karma: 607
Likede indlæg: 8053

Re: Hvad er du lidt bange for?

Indlægaf vibbsen » 19. sep 2015, 14:53

Culottesteg......Jeg kan ganske enkelt ikke overskue et stykke kød som jeg skal dreje under udskæring....Og jeg forstår ikke at kigge på denne hverken før eller efter stegning...
0
Tak.Glimmer på. Op på kaminhylden

Citat Hella Joof
Brugeravatar
Fräulein L.
Indlæg: 2434
Tilmeldt: 12. aug 2015, 15:12
Kort karma: 335
Geografisk sted: Sdrbronx
Likede indlæg: 3651

Re: Hvad er du lidt bange for?

Indlægaf Fräulein L. » 19. sep 2015, 14:55

Sådan noget hvor en dej skal rulles ud i en cirkel eller firkant, fx for at bage kanelsnegle. Jeg kan bare ikke finde ud af det! Det bliver altid den helt forkerte form og størrelse.
0
Jeg står i midten nu!
Karkluden
Indlæg: 1737
Tilmeldt: 14. aug 2015, 15:30
Kort karma: 255
Geografisk sted: Aarhus
Likede indlæg: 2497

Re: Hvad er du lidt bange for?

Indlægaf Karkluden » 19. sep 2015, 16:05

Jeg kan sgu heller ikke rigtigt skære fjerkræ ud.
Og jeg er så dårlig til at stege hele kyllingebryster på panden. De bliver altid rå eller som skosåler.
0
Some days I amaze myself. Other days I put the laundry in the oven.
Brugeravatar
sigge
Indlæg: 4682
Tilmeldt: 19. aug 2015, 09:38
Kort karma: 321
Likede indlæg: 6796

Re: Hvad er du lidt bange for?

Indlægaf sigge » 20. sep 2015, 15:40

Fräulein L. skrev:Sådan noget hvor en dej skal rulles ud i en cirkel eller firkant, fx for at bage kanelsnegle. Jeg kan bare ikke finde ud af det! Det bliver altid den helt forkerte form og størrelse.


En lidelsesfælle. :love:

Det kan jeg virkelig heller ikke finde ud af.
0
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 8540
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1153
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 10629

Re: Hvad er du lidt bange for?

Indlægaf Fru Sunshine » 20. sep 2015, 18:43

Jeg er vild med moules frites, men jeg tør ikke prøve lave det, for tænk nu, hvis jeg overså en dårlig musling.
Min fiskemand har ikke haft blåsmuslinger i sortimentet, når jeg har været der, så jeg må nøjes med dybfrosne - og det tør jeg ikke.
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.

Tilbage til "Mad og drikke"