Fordi jeg siger det!

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Whoosh
Indlæg: 2159
Tilmeldt: 11. aug 2015, 11:54
Kort karma: 333
Likede indlæg: 2956

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Whoosh » 19. sep 2015, 08:21

Nu bliver jeg helt blufærdig over at jeg elsker briekant.
Jeg er altså en pæn pige. :genert:
5
Brugeravatar
Danseprinsesse
Indlæg: 1469
Tilmeldt: 18. aug 2015, 09:57
Kort karma: 313
Likede indlæg: 2395

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Danseprinsesse » 19. sep 2015, 08:24

Wizzze skrev:
Jeg kom sådan til at tænke på dig igår da vi bestilte fra Nemlig.

TADAAA, Brie uden kant :-D
Billede


Den holder desværre bare ikke, hvad den lover. Det er ikke brie, det er en helt forkert konsistens. :(
0
Brugeravatar
Danseprinsesse
Indlæg: 1469
Tilmeldt: 18. aug 2015, 09:57
Kort karma: 313
Likede indlæg: 2395

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Danseprinsesse » 19. sep 2015, 08:27

Kærgården og dens artsfæller er ikke smør, og jeg fatter ikke at folk æder det skidt.
5
Brugeravatar
Persnikedy
Indlæg: 4355
Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
Kort karma: 377
Likede indlæg: 6063

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Persnikedy » 19. sep 2015, 08:32

And skal kun serveres som hel steg (fyldt med æbler og svesker naturligvis) og aldrig som et rosa andebryst eller andet i den dur. Det ødelægger anden!
4
Fab-Yule-Ous
Brugeravatar
Fuck.exe
Indlæg: 506
Tilmeldt: 13. aug 2015, 21:53
Kort karma: 130
Likede indlæg: 1652

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Fuck.exe » 19. sep 2015, 08:42

En bøfsandwich er ikke rigtig, hvis den ikke er snasket ind i sovs, sennep, ketchup, rødbeder, syltede agurker og ristede løg.

Pizza skal ikke have alt muligt fancy fyld for at være lækker. Simpelt er bedst. Og det der ruccola skal bare holde sig langt væk :sur:

Jordbær hører ikke hjemme i mad-salat.

En lækker salat er ikke iceberg, ærter, tomat, majs og agurk. Ingen bliver mæt af iceberg.

Tunmousse skal laves på smør for at smage rigtig.
3
Gulvaber er også mennesker.
Brugeravatar
Persnikedy
Indlæg: 4355
Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
Kort karma: 377
Likede indlæg: 6063

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Persnikedy » 19. sep 2015, 08:48

Der skal ikke det der baby salat blanding i en burger! Jeg vil ikke have stilke og andet haveaffald i min mad
4
Fab-Yule-Ous
Brugeravatar
Garfield
Indlæg: 826
Tilmeldt: 7. sep 2015, 07:19
Kort karma: 117
Geografisk sted: København
Likede indlæg: 1318

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Garfield » 19. sep 2015, 08:59

FruDulle skrev:Efter at have fået et barn med fødevareallergi så går vi på kompromis med alt.

Fake bearnaise
Bulgur og quinoa istedet for ris-også i ris-ala-mande, som laves på sojaflødeskum
Plantemagarine på brød
Margarine i bagværk- men kun den fra Lidl, der er mælk i de andre
Nutrional yeast, kender ikke det danske navn, udgør det for ostesmag.
Osv osv...virkelig træls nogle gange


Det hedder inaktivt gær/gærflager og det er genialt i vegansk mad.

En rugbrødsmad med leverpostej og spegepølse ovenpå leverpostejen smager genialt.

Der skal mayonaise på torskerogn, aldrig remoulade.
0
Garfield er en hankat, men jeg er altså en hunkat. Lev med det.
Brugeravatar
Flora
Indlæg: 6658
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:21
Kort karma: 356
Likede indlæg: 6490

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Flora » 19. sep 2015, 09:02

Garfield skrev:
FruDulle skrev:Efter at have fået et barn med fødevareallergi så går vi på kompromis med alt.

Fake bearnaise
Bulgur og quinoa istedet for ris-også i ris-ala-mande, som laves på sojaflødeskum
Plantemagarine på brød
Margarine i bagværk- men kun den fra Lidl, der er mælk i de andre
Nutrional yeast, kender ikke det danske navn, udgør det for ostesmag.
Osv osv...virkelig træls nogle gange


Det hedder inaktivt gær/gærflager og det er genialt i vegansk mad.

En rugbrødsmad med leverpostej og spegepølse ovenpå leverpostejen smager genialt.

Der skal mayonaise på torskerogn, aldrig remoulade.


Enig :gogo:

Mayonaise er faktisk bedre end remoulade i langt de fleste sammenhænge.
1
Debattens sødeste :engel:
Brugeravatar
Garfield
Indlæg: 826
Tilmeldt: 7. sep 2015, 07:19
Kort karma: 117
Geografisk sted: København
Likede indlæg: 1318

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Garfield » 19. sep 2015, 09:05

Flora skrev:
Garfield skrev:
FruDulle skrev:Efter at have fået et barn med fødevareallergi så går vi på kompromis med alt.

Fake bearnaise
Bulgur og quinoa istedet for ris-også i ris-ala-mande, som laves på sojaflødeskum
Plantemagarine på brød
Margarine i bagværk- men kun den fra Lidl, der er mælk i de andre
Nutrional yeast, kender ikke det danske navn, udgør det for ostesmag.
Osv osv...virkelig træls nogle gange


Det hedder inaktivt gær/gærflager og det er genialt i vegansk mad.

En rugbrødsmad med leverpostej og spegepølse ovenpå leverpostejen smager genialt.

Der skal mayonaise på torskerogn, aldrig remoulade.


Enig :gogo:

Mayonaise er faktisk bedre end remoulade i langt de fleste sammenhænge.


Mayonaise på leverpostej smager også ret godt :)
1
Garfield er en hankat, men jeg er altså en hunkat. Lev med det.
Brugeravatar
ShuruQ
Indlæg: 7900
Tilmeldt: 24. aug 2015, 00:54
Kort karma: 1130
Likede indlæg: 8307

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf ShuruQ » 19. sep 2015, 09:07

Både remoulade og mayannaise (ikke samtidig altså) er godt på torskerogn. Skal altid have en af hver når jeg får torskerogn, og forskellen er så kæmpe at pålægget kunne være to vidt forskellige ting.
0
رمضان مبارك
تقبل الله منا ومنكم صالح الاعمال!
Brugeravatar
Persnikedy
Indlæg: 4355
Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
Kort karma: 377
Likede indlæg: 6063

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Persnikedy » 19. sep 2015, 09:11

Garfield skrev:
Flora skrev:
Garfield skrev:
FruDulle skrev:Efter at have fået et barn med fødevareallergi så går vi på kompromis med alt.

Fake bearnaise
Bulgur og quinoa istedet for ris-også i ris-ala-mande, som laves på sojaflødeskum
Plantemagarine på brød
Margarine i bagværk- men kun den fra Lidl, der er mælk i de andre
Nutrional yeast, kender ikke det danske navn, udgør det for ostesmag.
Osv osv...virkelig træls nogle gange


Det hedder inaktivt gær/gærflager og det er genialt i vegansk mad.

En rugbrødsmad med leverpostej og spegepølse ovenpå leverpostejen smager genialt.

Der skal mayonaise på torskerogn, aldrig remoulade.


Enig :gogo:

Mayonaise er faktisk bedre end remoulade i langt de fleste sammenhænge.


Mayonaise på leverpostej smager også ret godt :)


Ristede løg ovenpå leverpostej er bedre :-D
1
Fab-Yule-Ous
Brugeravatar
Flora
Indlæg: 6658
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:21
Kort karma: 356
Likede indlæg: 6490

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Flora » 19. sep 2015, 09:13

Persnikedy skrev:
Garfield skrev:
Flora skrev:
Garfield skrev:
FruDulle skrev:Efter at have fået et barn med fødevareallergi så går vi på kompromis med alt.

Fake bearnaise
Bulgur og quinoa istedet for ris-også i ris-ala-mande, som laves på sojaflødeskum
Plantemagarine på brød
Margarine i bagværk- men kun den fra Lidl, der er mælk i de andre
Nutrional yeast, kender ikke det danske navn, udgør det for ostesmag.
Osv osv...virkelig træls nogle gange


Det hedder inaktivt gær/gærflager og det er genialt i vegansk mad.

En rugbrødsmad med leverpostej og spegepølse ovenpå leverpostejen smager genialt.

Der skal mayonaise på torskerogn, aldrig remoulade.


Enig :gogo:

Mayonaise er faktisk bedre end remoulade i langt de fleste sammenhænge.


Mayonaise på leverpostej smager også ret godt :)


Ristede løg ovenpå leverpostej er bedre :-D


Det allerbedste er faktisk leverpostej med BÅDE mayonaise og ristede løg :P
1
Debattens sødeste :engel:
Brugeravatar
Ado
Indlæg: 2984
Tilmeldt: 12. aug 2015, 11:28
Kort karma: 969
Geografisk sted: Korsbæk
Likede indlæg: 10376
Kontakt:

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Ado » 19. sep 2015, 09:29

Remoulade er kun godt til fiskefilet. Ellers kan det snildt bortskaffes.
Min søn elsker remoulade sig meget, at han vil have indført remoudan. En helligdag, hvor man kun må spise remoulade. :D
4
That awkward moment when you leave a store without buying anything and all you can think is "act natural, you're innocent".
Brugeravatar
Lemonella
Indlæg: 3449
Tilmeldt: 5. sep 2015, 06:04
Kort karma: 333
Likede indlæg: 4773

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Lemonella » 19. sep 2015, 09:37

Der skal altså remoulade på torskerogn. Medmindre det er røget torskerogn, så må der gerne komme mayonnaise på, sammen med citron og friskkværnet sort peber.
0
I'm not supposed to be normal.
I'm supposed to be me.
Brugeravatar
Wizzze
Indlæg: 8586
Tilmeldt: 11. aug 2015, 13:16
Kort karma: 1804
Likede indlæg: 10343

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Wizzze » 19. sep 2015, 09:54

Garfield skrev:
FruDulle skrev:Efter at have fået et barn med fødevareallergi så går vi på kompromis med alt.

Fake bearnaise
Bulgur og quinoa istedet for ris-også i ris-ala-mande, som laves på sojaflødeskum
Plantemagarine på brød
Margarine i bagværk- men kun den fra Lidl, der er mælk i de andre
Nutrional yeast, kender ikke det danske navn, udgør det for ostesmag.
Osv osv...virkelig træls nogle gange


Det hedder inaktivt gær/gærflager og det er genialt i vegansk mad.

En rugbrødsmad med leverpostej og spegepølse ovenpå leverpostejen smager genialt.

Der skal mayonaise på torskerogn, aldrig remoulade.


Du mener salt kød, ikke?
0
Do as I say! :whip:

Tilbage til "Mad og drikke"